- 30 Aralık 2009
- 22.949
- 89.678
- 1.123
Kubeyhatun toplanmamiz şart.Bende bunu dedim aslında gazeteci hanima sesim cılız çıkıyor kamuoyu oluşturalım diye
Hadi yaTecavüz şiddet uyuşturucu ne arasan var canım üstelik öz kuzen tarafından babası ölünce ...
Offf çok kötüyüm.Ekşideki yorumları okuyorum da biri ne yazmış allasen? Neymiş kız polisi kendi de ararmış, sitedeki "bütün üyeler" toplanıp Çorlu'ya gidecekmişiz. Bak yav. Işınlanma bulundu da haberimiz yok mu? Ne kadar kolay ya böyle yazıp vicdan rahatlatmak. Ki zaten Çorlu'daki üyeler bir adres alıp gitmek için tetikte bekliyorlardı sevgili sözlük yazarı. Site yöneticisi kızın bilgilerini yaymanın doğru olmadığını düşündü. Kaldı ki Çorlu'da yaşayan üyelerden bazıları karakola gidip ilgilendi, gazetecilerle konuştu haberinin yapılması için. Lafta herkese süper kahramanlık yapmak kolay geliyor, icraate geçirmek önemli olan.
Malesef olmadı babasının o şerefsize bişey yapma korkusuna iki erkek kardeşi vardı birinden biri öldürür hayatları söner dedi etmediOjeli ejderha kız ve ailesi şikayetçi olmadı mı? Ceza almadı mı o pislik?
Inşallah bu haber yazıldığı ile kalmaz.
Kanım dondu resmen .
Polisin geldiğini gören cani önce kapıyı kilitliyor ardından da genç kadını feci şekilde darp ediyor.
ALLAH BELASINI VERSİNADAM GİRMİŞ İÇERİ! BİZ BURDA POLİS ALMIŞTIR DERKEN.. OFFFFF ŞEREFSİZ
Sikayetci olmamis cunku malesefKanım dondu resmen .
Niye serbest bırakmışlar ki böylelerini
kimse tek gezmeyecek,dolaşmayacak..gruplar halinde ..töbeee töbee yaBen anlamıyorum yahu
Yani polis o adamı nasıl ordan geçiriyor. Polis de dur kardeşim diyemeyecekse bu ülkede kadınları kim koruyacak??
O da tehlikeli.Ekşideki yorumları okuyorum da biri ne yazmış allasen? Neymiş kız polisi kendi de ararmış, sitedeki "bütün üyeler" toplanıp Çorlu'ya gidecekmişiz. Bak yav. Işınlanma bulundu da haberimiz yok mu? Ne kadar kolay ya böyle yazıp vicdan rahatlatmak. Ki zaten Çorlu'daki üyeler bir adres alıp gitmek için tetikte bekliyorlardı sevgili sözlük yazarı. Site yöneticisi kızın bilgilerini yaymanın doğru olmadığını düşündü. Kaldı ki Çorlu'da yaşayan üyelerden bazıları karakola gidip ilgilendi, gazetecilerle konuştu haberinin yapılması için. Lafta herkese süper kahramanlık yapmak kolay geliyor, icraate geçirmek önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?