• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

TAG CALİSMASİ: # bunu koyup belli bi baslik belirleyip konu hakkinda yazi gorsel paylasiyorsunuz hepsi bir arada birikiyor bu sekilde bircok kisi goruyor. TAG İMİZ #kadinlarkulubundekiyardimcigligi olsun bu tagle paylasim yapalim konuyu anlatalim haber gorsellerini koyalim. Bunu yaparken hesaplarinizin gizli olmamasina dikkat edin

SİRF BURAYA YAZMAK İCİN YİLLARDİR GİRMEDİGİM BU HESABA GİRDİM. ARKADASLAR İNSTAGRAMDA BİR TAG CALİSMASİ YAPALİM VE HABERİ PAYLASALİM. Elimizden baska bir sey gelmez. Kizi suclamayi birakin caresizlikten dolayi sikayetci olmamis olabilir. Tag calismasina kimler destek verir?
Ben veririm

Lisede platonik biri vardı.
O da bana haber gönderdi; benimle çıkmazsa kaçırırım diye.
17 yaşındaydım. Arkadaşının mekanına gittim, onun da kızkardeşi var, onu da kaçıran olur dedim. Ondan sonra sesi kesildi. Anneme anlattım, beni eve kapattı, kimseye göndermedi 1 sene boyunca.
Böylrsi de kötü tabi bu pislikler yüzünden sokakta yürüyemez olduk ama karşılaştırınca onu yaşamaktansa daha hafif kalıyo yanında lanet olsun ya hep kadına oluyo soyları kurusun bınların

Bu ülkede kadını kim koruyacak?

Katillerden, tecavüzcülerden, tacizcilerden, sapıklardan bizi kim koruyacak?

HAYIR diyoruz olmuyor. İstemiyoruz, olmuyor. Uzak duruyoruz, olmuyor. Ayrılıyoruz, olmuyor. Boşuyoruz, olmuyor. Uzaklaştırma emri çıkartıyoruz, yine olmuyor. Neden olmuyor?

Çünkü adalet yok. Başka mevzularda yasalardaki o mini minnacık açıkları bulup işlerini halletmeyi becerenler konu “kadına şiddet” olunca neden bir anda “elimizden bir şey gelmez” demeye başlıyor? “Kadın”ın hayatı, geleceği, hayalleri bu kadar mı ucuz?

Yukarıda bir arkadaş yazmış. Bu gibi durumlarda mağdurun şikayetçi olması şartı aranmasın, direkt kamu davası açılsın! Çok mu zor?

TAG CALİSMASİ: # bunu koyup belli bi baslik belirleyip konu hakkinda yazi gorsel paylasiyorsunuz hepsi bir arada birikiyor bu sekilde bircok kisi goruyor. TAG İMİZ #kadinlarkulubundekiyardimcigligi olsun bu tagle paylasim yapalim konuyu anlatalim haber gorsellerini koyalim. Bunu yaparken hesaplarinizin gizli olmamasina dikkat edin
#kadinlarkulubundekiyardimcigligi bunu alıp ins.twiter a mı yazıyoruz...lütfen yazılacak kelimelerine de yazın kopi yapalım daha çabuk olur

Ben instagram kullaniyorum ordan pylasacagim ama hangi hesaplara sahipseniz onlardan paylasim yapabilirsiniz. Konuyu guncel tutalim

Keşke gitmeseydi bırakmasaydı da o eziyetleri çekmeseydi o günü asla unutamam anlattıkça ben krize girdim sokaklarda ağladım
Keşke keşke.
Ama o şerefsiz yaşadıkça kız ölecek.
Belki o herif evlenip çocuk sahibi olacak ama kız paçavra muamelesi görecek hep.
Allahım yardımcısı olsun.

AF61BE71-F335-4D0A-B364-025C0FD9D0D5.png

Bu şahıs şaka mı yapıyor? Yoksa ciddi mi? Zira ciddi olmadığını düşünmek istiyorum. Bir de kalkmış salak site yöneticisi diyor.! Pardon da senin o salak dediğin olmasaydı olayı nasıl duyacaktın acaba? He canım zaten herkes Çorluda oturuyor kalkıp Çorluya gidicez? Sanki kız bize konum atmış da elimizle koymuş gibi bulucaz ve adalet tecelli edecek öyle mi?
Şaka mısınız? Ne yiyor ne içiyorsunuz?

Buradayım zaten... Ama o saatte gecen körü bi saatte giden gelenin az olduğu bi saatte bence polis herkese tecavüzcü diye yaklaşmasa bile daha fazla uyanık olmalıydı. Gece yarısı bir apartmana kaç kişi girip çıkabilir ki? Gündüz olsa hadi neyse; girip çıkan belli değil. Ama gece 12 yi geçtikten sonra tek tük insan girdiği için daireye polis sıradan bir vatandaş gibi o şerefisizin ardından yavaşça takip edebilirdi. Apartmanın içine girebilirdi.

Ben sadece ihmal olduğunu düşünüyorum... Kaldı ki kendisi de "polis de burada o da buraya geldi" dediğini göre...

Aynen katılıyorum
Gece saat 3 olmuş
Hangi apartman olduğu belli
Polis de biraz uyanık olsun yani

Buradayım zaten... Ama o saatte gecen körü bi saatte giden gelenin az olduğu bi saatte bence polis herkese tecavüzcü diye yaklaşmasa bile daha fazla uyanık olmalıydı. Gece yarısı bir apartmana kaç kişi girip çıkabilir ki? Gündüz olsa hadi neyse; girip çıkan belli değil. Ama gece 12 yi geçtikten sonra tek tük insan girdiği için daireye polis sıradan bir vatandaş gibi o şerefisizin ardından yavaşça takip edebilirdi. Apartmanın içine girebilirdi.

Ben sadece ihmal olduğunu düşünüyorum... Kaldı ki kendisi de "polis de burada o da buraya geldi" dediğini göre...

Aynen katılıyorum
Gece saat 3 olmuş

Aynen katılıyorum
Gece saat 3 olmuş

Aynen katılıyorum
Gece saat 3 olmuş

Aynen katılıyorum
Gece saat 3 olmuş

Back