Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

SİRF BURAYA YAZMAK İCİN YİLLARDİR GİRMEDİGİM BU HESABA GİRDİM. ARKADASLAR İNSTAGRAMDA BİR TAG CALİSMASİ YAPALİM VE HABERİ PAYLASALİM. Elimizden baska bir sey gelmez. Kizi suclamayi birakin caresizlikten dolayi sikayetci olmamis olabilir. Tag calismasina kimler destek verir?

Böyle durumlarda neden şikayetçi misiniz? diye soruyorlar ben bu ülkedeki adaleti anlamıyorum.
Şikayetçi değil, adam devam etsin. Tamam o kızı bırakacak ama yarın gün senin kızına kardeşine belki neler yapacak?
Kızın kız kardeşin korkup şikayetçi olmasın ister miydiler acaba?
Yazıklar olsun ben bu ülkeyi, devleti, en önemlisi insanımı böyle bilmezdim kanım dondu

Söylemedi başladığında söyleseydi fiilen gerçekleşmezdi olay adam seni dağa kaldırcam diyodu dediğini de yaptı yani
Söyleseydi babası onu evden çıkarmazdı, ünv de göndermezdi, bizi katil mi edeceksin derdi.

Zihniyet belli.

Katil olmaya gerek yoktu. Felç bıraksalar da olurdu.

bende onu diyorum...insanın aklını kaçırmaması mümkün değil..yahu herşey ortada gün gibi..kız kendi pc sinden veya telinden yazmış belli..baskı altında ,korkuyor..hala anlamıyormı bu polisler
Diyecek bisey bulamıyorum ama bu konu burda kalmaz bisey olmasın kıza diye dua ediyorum haberi okudum olacaklardan utanıyorum yazmış daha ne denilir

Buradayım zaten... Ama o saatte gecen körü bi saatte giden gelenin az olduğu bi saatte bence polis herkese tecavüzcü diye yaklaşmasa bile daha fazla uyanık olmalıydı. Gece yarısı bir apartmana kaç kişi girip çıkabilir ki? Gündüz olsa hadi neyse; girip çıkan belli değil. Ama gece 12 yi geçtikten sonra tek tük insan girdiği için daireye polis sıradan bir vatandaş gibi o şerefisizin ardından yavaşça takip edebilirdi. Apartmanın içine girebilirdi.

Ben sadece ihmal olduğunu düşünüyorum... Kaldı ki kendisi de "polis de burada o da buraya geldi" dediğini göre...

Söyleseydi babası onu evden çıkarmazdı, ünv de göndermezdi, bizi katil mi edeceksin derdi.

Zihniyet belli.

Katil olmaya gerek yoktu. Felç bıraksalar da olurdu.
Keşke gitmeseydi bırakmasaydı da o eziyetleri çekmeseydi o günü asla unutamam anlattıkça ben krize girdim sokaklarda ağladım

cahilliğime ver lütfen TAĞ çalışması ne oluyor..nasıl yapıyor hemen yapalım

İhmalin alası var o ayrı tabi ki.. ne düşüneceğimizi şaşırdık artık...

Sonuna kadar desteklerim, arkadaşlarımı da seferber ederim!

Söylemedi başladığında söyleseydi fiilen gerçekleşmezdi olay adam seni dağa kaldırcam diyodu dediğini de yaptı yani
Lisede platonik biri vardı.
O da bana haber gönderdi; benimle çıkmazsa kaçırırım diye.
17 yaşındaydım. Arkadaşının mekanına gittim, onun da kızkardeşi var, onu da kaçıran olur dedim. Ondan sonra sesi kesildi. Anneme anlattım, beni eve kapattı, kimseye göndermedi 1 sene boyunca.

Baştan sona okudum .. Allah vicdansızların yanına elbet bırakmıycak kapıyı kilitlediği anda kızı döverkenn ne söylediğini bilemiyoruz yoksa kız elinden kurtulduğu halde hiç şikayetci olmaz olurmuydu.. zaten çaresiz biri o anda korkuyla mantıklı düşünemez ki.. hürriyetin de bunu haber yapması çok iyi olmuş. Artık kadınları cocukları ve hayvanları rahat bıraksınlar yeter ! !

gençler vurun tuşlara tam zamanı müge anlı, demet akalın, aile bakanlığı, içişleri bakanlığı vs twittera instagrama çökün... iki gazeteye çıkmış olayın patlaması yakındır.

Müge anlıya yazdım ben umarım kıza yardım edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…