• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Birlikte yaşıyoruz demeye utanılmıyosa zorla alıkoyuyo dövüyo da diyebilirdi inşallah bi şekilde kurtulur bunu da bize anlatır

Sanmiyorum telefonunu almislardir elinden. Anlamiyorum ki hayatindan vazgececek kadar bikmis zaten neyden korkmus olabilir. Bu kadar zor mu ucuna kadar gelmis bu kadar insan onun icin ugrasmis. Sabah okudum agladim sinirlerim bozuldu. Ne olabilir ki korkacagi zaten kimsesi de yokmus. Farkli bir sehire gecirirlerdi.

Var canim var huzurlu yuvasında mutlu bir kadın zavallisi var ... ay kusura bakmayın hanımlar çok sinirliyim... kızının neler yaşadığını bilip bilmediğini bilmiyorum ama evli imiş başka adamla çok sık görüşmüyorlarmış
Allah kahretsin onun gibi anneyi

Sanmiyorum telefonunu almislardir elinden. Anlamiyorum ki hayatindan vazgececek kadar bikmis zaten neyden korkmus olabilir. Bu kadar zor mu ucuna kadar gelmis bu kadar insan onun icin ugrasmis. Sabah okudum agladim sinirlerim bozuldu. Ne olabilir ki korkacagi zaten kimsesi de yokmus. Farkli bir sehire gecirirlerdi.
Ben de onu anlamıyorum ama böyle diyenlere kadın düşmanı deniyo burda nedense kaç kere gördünüz böyle bişeyi vs diyenler gördü heralde herkes empati yapıyo sadece sözün bittiği yerdeyiz yapacak bişey yok malesef

sevgili arkadaşlar, yani bu kızın günahını almak istemem ama acaba kendi isteğiyle beraber olup daha sonra yaşadıkları bir sorundan ötürü böyle bir şey yapmış olabilir mi? yani intihar edicem deyip daha sonra şikayetinden vazgeçmesi falan... yani şu dediğimden utanıyorum aslında ama var böyle şeyler.

e be kızım ne diye vazgeçiyosun şikayetinden. neden korkuyosun...

en kötüsü de umarım hamile bırakmamıştır O pisl.k... umarım da bırakmaZ

Vallahi kardeşlerim konunun linkini Müge Anlıya atıyorum. Ses getirirsek en azından bir kamu davası açılır.
Bende müge anlının ihbar hattına olanları anlattım . Konunun linkini ekledım . Fazla tale olursa belki ilgilenırler

O Gülben Ergen. .. Yurt dışında da kaza yapıp bır aileyi öldüren kız milyoner babası sayesinde serbest kaldi
Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu da, polisi öldürdüğü halde kısa sürede çıktı içeriden.

Back