• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Öyle ise bile birbirlerine sarılıp hayata tutunabilirlerdi vence kocisinden korkmuştur annelik yoksunu
Bence de normali budur.
Ana kız elele verir.
Asgari ücretle çok rahat yaşar giderdi.
Yazıklar olsun ne diyelim.

Aaaaa olur mu? Kocası kaçar sonra. Yuvası bozulur. İşi gücü yok elin p.çiyle mi ilgilenicem diyordur. ( hep bu lafı duydum kadınlardan kendi doğurdukları çocuk için kocalarına bilenip!) Neme lazım ay biricik kocacığı bırakır sonra onu. Lanet insanlar!
Nefret ediyorum. Ne biçim bir dünyada yaşıyoruz biz Allahım.
içim buz gibi oldu. insan evladına bu muameleyi nasıl görür. nasıl ilgilenmez. koca buldu diye evlat bırakılır mı hiç. ben de babadan sonra kimsesiz kaldı sanıyordum. kız da kıyamam babasının son gününe kadar babasına baktı. içim kötü oldu çok ne bahtsız insanmış

Var canim var huzurlu yuvasında mutlu bir kadın zavallisi var ... ay kusura bakmayın hanımlar çok sinirliyim... kızının neler yaşadığını bilip bilmediğini bilmiyorum ama evli imiş başka adamla çok sık görüşmüyorlarmış

İllaki babasının öldüğünü duymuştur.
Neden sahip çıkmaz ki bir anne evladına...

O aileye en çok da o adamın annesine yazıklar olsun. Gencecik kız harcanırken ses etmiyorlar. Ben o anne olsam büyük konuşmayayım ama oğlumun cezasını kendi elimle verirdim.
Burasi Turkiye. Burda erkek analari ogullarina senin dedigin gibi davranmazlar. "Yelloz oglumu kapatti." derler. Bu zamana kadar hicbir akraba olaylara ses cikarmamis. Hatta kizi suclamislardir cok eminim. Bu kiz sikayetci olmakla yalnizca o serefsizi karsisina almayacakti. Ayni zamanda serefsiz akrabalarini da karsisina alacakti. Kadina sahip cikan olmaz ama erkegin çüküne sahip cikan cok olur. Butun bunlarla baş edecek guc var mi kizda? Dunku yazdiklarina bakmak yeterli aslinda. Bu kizda bunlarla başedecek guc yok. Her ne kadar yasi 26 olsa da cok gucsuz. Hic kimsesi yok. Yiyecegini icecegini bile o pislik aliyormus.

malesef arkadaslar artık bızım yapabılecegımız hıc bırsey yok

Ney? Alkollüyken kendini kaybediyor mu? Valla bu kadar açık akıllıca ifade veren biri neden bir şeylerden korksun? Neden polise gerçeği anlatmasın? Yok artık!
Birlikte yaşıyoruz demeye utanılmıyosa zorla alıkoyuyo dövüyo da diyebilirdi inşallah bi şekilde kurtulur bunu da bize anlatır

Kız zaten birilerine ifşa olmaktansa ölmeyi yeğleyerek konuyu açtı.

Ve uyuşturucu bağımlısıyım demedi. Burdan yürümesin kimse.

Gayet utandığından evlenecek o şerefsizle.

Sistem batsın darp edenle gönderen!!!

Ve sevgili konu sahibi... birşey diyemiyorum. Bazen aklının başına gelmesi için bir tokat atmak gerek KENDİNE GEL diye. Kendine gel n’aptın sen n’aptın...
üstteki yoruma katılıyorum. kesin hastanedeyken amca hemen olaya müdahale edip kızı şikayet etmesine engel oldu. kız yapayalnız. şimdi o adamla. off ya telefonunu da almıştır tabi şimdiye. buraları da okuyamaz.

Hayatım devam ediyordur uyuşturucu vermeye. Sistematik tecavüz bu tek seferle kalmaz.
Zannetmiyorum.
Çünkü kızın aklı “bana sahip oldu” cümlesinde saklı.
Kızı muhtemelen bunu herkese duyurmakla, rızanla yaptığını söylerim demekle tehdit etti ve kız boyun eğdi.

Çünkü kız ilk defa itiraz ettim ve dayak yedim insan içine çıkacak hal bırakmadı— dedi.

Kizin sikayetci olmamasini anlamıyorum caninami susamış?
Tehtid ediliyor belkide yada korkuyor..su anda kiz nerede ve o serefsiz serbestmi birakildi?
Okuyamadim birisi yazarsa sevinirim
Muhtemelen ayni evdeler
Kizz tecavuzden uyusturucudan bahsetmemis bile....birlikte yasiyoruz arada alkol alinva kendini kaybediyor demis

Zannetmiyorum.
Çünkü kızın aklı “bana sahip oldu” cümlesinde saklı.
Kızı muhtemelen bunu herkese duyurmakla, rızanla yaptığını söylerim demekle tehdit etti ve kız boyun eğdi.

Çünkü kız ilk defa itiraz ettim ve dayak yedim insan içine çıkacak hal bırakmadı— dedi.

Ben bir seferlik bir tecavüz olduğunu düşünmüyorum ya. Şeref yoksunundan her şey beklenir. Pislik.

içim buz gibi oldu. insan evladına bu muameleyi nasıl görür. nasıl ilgilenmez. koca buldu diye evlat bırakılır mı hiç. ben de babadan sonra kimsesiz kaldı sanıyordum. kız da kıyamam babasının son gününe kadar babasına baktı. içim kötü oldu çok ne bahtsız insanmış
Ah maalesef. İnsan ailesini seçemiyor işte. Keşke bakamayacak olan çocuk yapmasa. Keşke.

Back