Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

o pislik tutuklansa bile dışardaki kansız ailesi kıza bir şey yapabilir. çekincesi ve korkusu bu bence. tek hissetti kendini
aileside pislik ozaman boyle bişeye bu zamana kadar nasıl göz yumdular anlayamıyorum

Çok şaşkınım. Dün yardım çığlığı bugün ise şikayet etmeme durumu. Ah ya neden böyle yapıyorsun? İşin içinde uyuşturucu var bu şikayete bağlı olmayan bir durum. Kendiliğinden soruşturma başlar, hukuken böyle. Bir şekilde uyuşturucu durumu polislere intikal etse keşke.

bu korkudan degıl...
kadın en guvenılır yerdeydı
adam ellerındeydı
bunca olay
bu korkudan degıl ...
aksıne gercekden korkan kadın sıkayetden vazgecmez ıcerı tıktırır adamı kurtulurdu
Bence adalete inanamamistir. O kadar salinan var ki! Ve şikayet ettigi halde öldürülen masumlar.
Eğer cezalar caydırıcı olsaydi bugun şikayet etmeye aday çok fazla kadın bunu yapardı

Hiç uyumadim ya bir haber alırım icim rahat etsin diye kız gitti yarın birgün oruspu yaparlar adını çıkarır satar videolari çekilir sonrada yolun yolcusu der önüne bakar herkes yazık sana kuzum hata ettin insallah okursun bunu inan vakti gelen zaten ölür sen tehditleri bosver şikayet et inan bu bok yapamazlar sana utanma diyemiyorum anlıyorum seni insanın bir günde hayatı değişiyor ve herkes seni konuşuyor bunu bende kaldiramazdim ama bunca insan sana destek olmaya çalışıyor yerin yoksa yardım da ederiz nolur bak sonra çok pişman olursun o ağır lafları hiç kaldiramazsin ilerde herkes bir konuşur iki konuşur iyiniyetle sonra sıraya girer bu toplum tecavuz etmek için bak bu konuları n yakın takipçisiyim kurban olduğum yapma kendine bunu

Allah razı olsun senden kalktın gittin uğraştın hic olmadı bu sonuç ama ahhhh be kizimmmm ahhhhh eline geçmiş böyle fırsat ne istiyorsun daha

o pislik tutuklansa bile dışardaki kansız ailesi kıza bir şey yapabilir. çekincesi ve korkusu bu bence. tek hissetti kendini
ama asıl sımdı tehlıkede
savcı cok ılgılenmıstı kadın sıgınma evlerı var izini kaybettırırdı adam ıcerde olduktan sonra
sımdı elını kolunu sallayarak aynı eve gırdı
kapıdakı polısten korkmayıp dövmeye devam eden adam artık hıc bıseyden korkmaz

''sıkayetcıyım'' hepsı bukadar basıtdı bunu soylemek 1 sanıye suruyor bunu dese kurtulusu olacakken ...

Korkudan şikayetçi olmamış olabilir belki daha sonra serbest kalır daha beter olur korkusuyla anlatmamıştır uyuşturucu ,cinsel istismar..vs bunları anlatmış olsa kurtulma şansı vardı ama bu şekilde yaşaması çok daha zor olacak..

Bence adalete inanamamistir. O kadar salinan var ki! Ve şikayet ettigi halde öldürülen masumlar.
Eğer cezalar caydırıcı olsaydi bugun şikayet etmeye aday çok fazla kadın bunu yapardı
hıc tanımadıgı gormedıgı kısılerın destegıyle yardımıyla actıgı konudan 1 saat sonra kapısına polıs yetısmıs
daha da ınanmıyorsa adalete ...
salınan kısılerden bırı de kendısı oldu ıste sıkayet etmeyerek
keske adaletın ta kendısı olsaydı

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum adam artık daha beter eder bunun üstüne kendine güveni gelmiştir nasıl olsa bir şey olmuyor kızda şikayet etmedi diye. Keşke gerçekleri anlatsaydı ve bitseydi herşey..

hastanede tecavüz için ve uyuşturucu için test yapmıyorlar mı. konu sahibi arkadaş burayı okuyorsan bil ki o adamın tehditleri işe yaramaz. uyuşturucu için ona bağlı değilsin. bundan sonra o sana darptan daha büyük şeyler de yapabilir karakola onu götürdüğün için. hala geç değil. kendini sahipsiz zannetme. ona muhtaç değilsin. bak burdan bi üye arkadaşımız sabah sırf senin için karakola gitti. buraya yaz seni yönlendirelim. darp, uyuşturucu ve tecavüz senin hayatın olmamalı

Nasil bir korkudur, nasil bir sindirilmedir bu her sey ortaya cikmisken kendini kurtarmak varken anlayamiyorum.
Bu kadar insan ugrasti ama sonuc cok uzucu adam serbest ve degisen bir sey yok.
Asıl simdi yasarken oldurdu kendini.

Allah razı olsun senden kalktın gittin uğraştın hic olmadı bu sonuç ama ahhhh be kizimmmm ahhhhh eline geçmiş böyle fırsat ne istiyorsun daha

Memurlar savcı bile ayaktaydı gece bizim yanımızda güvendeydi dedi.. neden korktu beden vazgeçti kuzum ya offf aklım almıyor sen şikâyetçi olsaydın o adamı asla salmazlar sabaha kadar sorguda mahvederlerdi

İnanmıyorum okuduklaroma .nasil sikayetci olmaz.burda o kadar insan onun icin seferber oldu.
Artık böyle konularda adalet kisminin kisi sikayetine bakmayip kamu davasi acmasi lazim.kiz belli ki cesaret edememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…