Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

dun oyuzden kızın yanında bı avukat olmalı avukat yokmu dedık bırcok kısı
bu saatde avukat napsın ne avukatı dıyen oldu !

avukat olsaydı burdan bı avukat ,corlu da yanında olabılseydı cesaretlendırırdı . yanında olurdu belkı boyle olmazdı .

Kesinlikle.

uyuşturucu kolay tedavi edilmiyor
hatta çok zor
belki yine krize girdi korktu vazgeçti
şerefsizden kurtulsa sığınma evine bile gitse
orada krizleri devam eder hastaneye kaldırırlar
hastaneler daha berbat bir sürü uyuşturucu bağımlısıyla bir arada olacak..
bir de zaten kendi bağımlıydı da diyebilir kız için,şerefsiz
offf Rabbim yardımcısı olsun

Offf gelde sinirlenme simdii tum gece uyuyamadik uyanir uyanmaz buraya kostumm ama sikayet gerii delirmemek elde degil... artik sanmiyorum siteyede girmez.. yapilcak baska bisey olmali ama hic bir bilgi yok kizla ilgili..

arkadaşlar eve kilitlenip amca oğlunuz tarafından günlerce tecavüze uğradığınızı ve size uyuşturucu verildiğini düşünün. babanız yeni vefat etmiş zaten. ben bu kadının korkup şikayetçi olmamasını da anlayabiliyorum.

acaba bi psikolog geldi görüştü mü mağdur ile? durumu açıkladı mı? korkusunu yenmesine yardımcı oldu mu?

Bunu yazacağımı düşünmezdim ama uyuşturucu kullanımı suç olduğu için kız ihbar edilse olmaz mı? Zaten sorguda bir şekilde adamın da onu bu işe bulaştırdığını söyleyecektir. Hem baro bu ihbar sonucu avukat atar ve cinsel saldırıdan da şikayetçi olması yönünde tavsiyede bulunur. Zaten uyuşturuxu kullanımından hagb alacağını düşünüyorum hapis cezası da olmaz hem sürekli denetim altında tutulur, belli aralıklarla sağlık testine tabi tutulur. Madem kendi hayatını kurtarmaya korkuyor, onu buna kanun zorlasın.

H Hogatha neden pes ettin arkadaşım böyle daha mı iyi olacak sanıyorsun herşey senin için çok daha iyi olabilirdi intihar edecek duruma gelmişsin uyuşturucu,dayak..bunlar sürüp gidecek nasıl katlanacaksın. Herşey yoluna girecekken kurtulacakken olmadı bu. Bu kadar kişi sana destek ne olur cesaret sadece cesaret. Devlet seni korumaya alırdı izini bile bulamazdı bir daha. Hem uyuşturucu illetinden de kurtulurdun hayatına yeniden başlardın. Bak _KuBeYHaTuN_ karakola kadar gitmiş sana yardım etmek için çaba göstermiş seni tanımadığı halde cesaret gösterip sana gelmiş ahh ahh çok üzüldüm çok

Ya ben anlamıyorum darp ettiği anlaşılmıyor mu zaten. Ne bileyim kız şikayetçi değilse bile o tecavüzcünün dışarda mı gezmesi gerekiyor.

Belki otobüste yanına oturacağım, asansörde yalnız kalacağım,yolumu kaybettiğimde adres soracağım kişi bu olacak. Kuzenine bunları yapan kişinin ortalıkta dolaşması adalet mi oluyor?

bu denlı korkan bır kız.
sıkayetcıyım dıyememıs ıste. bunun ıcın yanında yol yordam bılen bırı olmalıydı . madde kullanmıssın 8 ay tecavuze ugramıssın polısler kapıdayken bıle az once dayak yemıssın bır dusununce ... kım bılır ne oldu o an da kız sıkayet bıle edemedı

her ne kadar benım aklım almasa da asıl korkan kısının sıkayetcıyım demesı gereksede kullandıgı maddeden oturu saglıklı dusunemeyen kız
avukat varmı dıye yazdık sız boyle dedınız !

keske hersey amerıkan fılmlerınde kı gıbı olsaydı orda sıkayetcıyım demesıne bıle gerek yoktu boyle bır olay ıcın oyuzden kımse avukat ulassın dıye cırpınma ıhtıyacı da hıssetmezdı.

tek basına yol yordam bılmeyen kız
muayeneden bıle korkmus psıkolojısı kaldırmamıs olabılır sırf bu yuzden bıle sıkayetcı olmamıs olabılır

hersey bambaska olabılırdı

Kesinlikle aynı fikirdeyim belkide benim bir müşterim mağazaya gelip giden aman yarabbi ya nasıl bu kadar kolay olabiliyor nasıl keşke yapmasaydı bunu kendine ne diyebilirim ki geceden beri uyumadım oğlumun basında bekledim anneannesine emanet edip koşa koşa gittim sonuç hüsran... kendine bunu yapma H Hogatha geç değil lütfen yapma

Yazık gerçekten çok yazık.
Neden şikayetçi olmadın.
Bak bu kadar kişi gece boyunca arkanda oldu hatta sosyal medyanin bu güzel yönü ile hiç tanımadığımiz gencecik bir kıza site yöneticisi dahil herkes seferber oldu .
1400 ziyaretçi okuyor suan bak !
Hersey lehine idi neden ya neden ?
Neden şikayetçi olmadın ?
Ölmek istiyorum dedin, aklım almıyor zaten ölümü kabullenmis biri olarak bu adam serbest kalsa gelse canına kiymaya yeltense bile ölümü bu derece isteyen biri için son çıkış kapısını bu denli sonuna kadar açmak bir büyük başarıyken niye ya niye ?

olayin icinde olan kisiyle disinda olan kisinin olaya bakis acilari farklidir. Kiz simdi sosyal medyada tanindiginin elaleme rezil oldugunun derdindedir.
daha once de polisi arayabilirdi. elinde telefonu var. zaten sikayet edecek cesareti olsa yapardi.
keske boyle sosyal medyaya yaymak yerine bireysel olarak yardim edilebilseydi.
kizin olaya bakis acisi degistirilip polise kendi gidebilecek cesareti bulana kadar destege ihtiyaci vardi.
konuyu intihar edicem diye acmis. yani bunlarin duyulmasindansa olmeyi yegliyor.
muhtemelen uyusturucu bagimlisi yapildigi icin olaylar fiziken tecavuz olarak gerceklesmiyor (tecavuz oldugu degismez tabii ) bu sebeple kiz kendini de suclu goruyor.
Polis darp edilen internete bu mesajlari yazan kizin ifadesine bakip o tecavuzcuyu salmis. burada irdelememiz gereken bu.

Uyuşturucu kullandırılan bir kız bu,bilinci ne kadar yerin de olabilir ki?Burada ki beyanları ciddiye alınmalı ve korktuğunu ve sağlıklı düşünemediğini anlamalılar
Hastanede darp edilmis bir kadin nasil birakilir ya bu isin baska bir yolu olmali kan testi yapilmamismidir ya da ne bileyim yaaa....Pesini birakmayalim ben watsap ihbar hatlarina yazdim umarim ulasirlar...Belki duşundugumuzden de zor durumda olabilir

kesinlikle katılıyorum. dün gece yanında birileri olmalıydı. aylarca hapis hayatı yaşamış. düzgün düşünemiyor. uyuşturucu etkisinde. son saniye intihar öncesi herşeyi kaybedecekken haber verdi buraya. belki evsiz sokakta bırakılacağını aç kalacağını falan düşündü o anda karakolda. tek başına ifade vermemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…