Kesinlikle.dun oyuzden kızın yanında bı avukat olmalı avukat yokmu dedık bırcok kısı
bu saatde avukat napsın ne avukatı dıyen oldu !
avukat olsaydı burdan bı avukat corlu da yanında olabılseydı cesaretlendırırdı . yanında olurdu belkı boyle olmazdı .
Kesinlikle cok farkli olurdu..dun oyuzden kızın yanında bı avukat olmalı avukat yokmu dedık bırcok kısı
bu saatde avukat napsın ne avukatı dıyen oldu !
avukat olsaydı burdan bı avukat ,corlu da yanında olabılseydı cesaretlendırırdı . yanında olurdu belkı boyle olmazdı .
Kızlar inanamıyorum, inanamıyorum kafayı yiyeceğim karakoldaki arkadaşlar bilgi verdi dosyaları gösterdi sağolsunlar yasak olduğu halde.. Ne şikâyetçi olmuş ne uzaklaştırma talep etmiş... cinsel istismar yok demiş.. dedim korkudansa ya kiza bisey yaparsa biz bisey yapamayız dediler şikâyetçi değil dediler daha bisürü bisürü bisey kendime geleyim anlaticam
bu denlı korkan bır kız.Yahu arkadaşlar ne avukatı ? Bu saatte avukat ne yapacak ? Amerikan filmlerindeki gibi değil olaylar. Adamı alırlar gece nezarete kızı da karakolda misafir ederler. Avukatlık bir durum yok. Yarın kız şikayetçiyim der şu dönem aile içi şiddet taciz, kadın şiddeti asla pas geçilmeyen bir konu adamı pazartesi sabahına kadar tutarlar.
Kız ne olacak ? nerede kalacak ? kim yardım edecek ? bunu düşünün...... Avukatı polisi bir kenara bırakın artık .... Polis oraya gidip te asla boş dönmez.... Almıştır hepsini işhbar bakanlıktan geldi. Gittim bulamadım diyecek hali yok ya
Uyuşturucu kullandırılan bir kız bu,bilinci ne kadar yerin de olabilir ki?Burada ki beyanları ciddiye alınmalı ve korktuğunu ve sağlıklı düşünemediğini anlamalılarBu işin icinde bir is var bu kiza ulasmak sart bence..
Ya ben anlamıyorum darp ettiği anlaşılmıyor mu zaten. Ne bileyim kız şikayetçi değilse bile o tecavüzcünün dışarda mı gezmesi gerekiyor.
Belki otobüste yanına oturacağım, asansörde yalnız kalacağım,yolumu kaybettiğimde adres soracağım kişi bu olacak. Kuzenine bunları yapan kişinin ortalıkta dolaşması adalet mi oluyor?
Hastanede darp edilmis bir kadin nasil birakilir ya bu isin baska bir yolu olmali kan testi yapilmamismidir ya da ne bileyim yaaa....Pesini birakmayalim ben watsap ihbar hatlarina yazdim umarim ulasirlar...Belki duşundugumuzden de zor durumda olabilirUyuşturucu kullandırılan bir kız bu,bilinci ne kadar yerin de olabilir ki?Burada ki beyanları ciddiye alınmalı ve korktuğunu ve sağlıklı düşünemediğini anlamalılar
kesinlikle katılıyorum. dün gece yanında birileri olmalıydı. aylarca hapis hayatı yaşamış. düzgün düşünemiyor. uyuşturucu etkisinde. son saniye intihar öncesi herşeyi kaybedecekken haber verdi buraya. belki evsiz sokakta bırakılacağını aç kalacağını falan düşündü o anda karakolda. tek başına ifade vermemeliydibu denlı korkan bır kız.
sıkayetcıyım dıyememıs ıste. bunun ıcın yanında yol yordam bılen bırı olmalıydı . madde kullanmıssın 8 ay tecavuze ugramıssın polısler kapıdayken bıle az once dayak yemıssın bır dusununce ... kım bılır ne oldu o an da kız sıkayet bıle edemedı
her ne kadar benım aklım almasa da asıl korkan kısının sıkayetcıyım demesı gereksede kullandıgı maddeden oturu saglıklı dusunemeyen kız
avukat varmı dıye yazdık sız boyle dedınız !
keske hersey amerıkan fılmlerınde kı gıbı olsaydı orda sıkayetcıyım demesıne bıle gerek yoktu boyle bır olay ıcın oyuzden kımse avukat ulassın dıye cırpınma ıhtıyacı da hıssetmezdı.
tek basına yol yordam bılmeyen kız
muayeneden bıle korkmus psıkolojısı kaldırmamıs olabılır sırf bu yuzden bıle sıkayetcı olmamıs olabılır
hersey bambaska olabılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?