Şeytanın yeryüzüne inmiş haliymiş şerefsiz. Kazen bey, iyi ki ulaştınız, iyi ki ilgilendiniz. Güzel insanlar, teşekkürler. Sayenizde bir genç kızımızın hayatı kurtuldu. Umarım bundan sonraki hayatı daha iyi olur. Psikolojik desteğe ihtiyacı var.Sisyphe o konu nasıl oluyor biliyor musun? Muhtemelen çok verimli olmuyordur diye tahmin ediyorum ben ama.
Seviyorum seniMutlaka haber edicem devlet hastanesinde şuan doktorun odasındaymış bağladılar acilmadi
Kizum ne edeysun banlanacanIcler acisi olan ne biliyor musunuz? Ben kocasiyim ben bilmem nesiyim diyen serefsizler, gercekten her halti yapabileceklerini dusunuyorlar. Bu nasil bir cahilliktir nasil bir barbarliktir anlayamiyorum. Yani ne saniyorlar? Ben akrabasiyim deyince " Ha tamam o zaman kusura bakma, al istedigin gibi öldür" mu diyecek polis? Sizin kafanizi sikeyim ben. Bu nasil kafa.
yok yok kımse gormedıKizum ne edeysun banlanacan
Içerde onun biletini şöyle ibret-i alem kesseler şerefsiz
Kiz sileyim yazmis ,harf hatasi yaw olur boyle seylerKizum ne edeysun banlanacan
Kifur etma da
doktorun odasındayda bilinci yerinde ve yatılı tedavi değil doğru mu anladım?Mutlaka haber edicem devlet hastanesinde şuan doktorun odasındaymış bağladılar acilmadi
Baba haziranda ölmüş, ve babasının acısının sinir krizini geçirirken uyuşturucu vermiş, ki ilk günler olmalı tahminen.Bazen gerçekten insanım demeye utanıyorum
Çok ama çok kötü.
Ne kadar korkmuştur kim bilir ne kadar çaresiz hissetmiş ne kadar yalnız ki burada sanal bir platformda hiç tanımadığı insanlardan yardım istemek zorunda kaldı...
Empati bile yapamıyor insan
Baba haziranda ölmüş, ve babasının acısının sinir krizini geçirirken uyuşturucu vermiş, ki ilk günler olmalı tahminen.
Bu kızcağız 8-9 aydın tecavüze uğruyor evde kilitli tutuyor belki neler neler yapıyor.
Ve apt veya akrabadan bir tane insan
“Yavrum neden böylesin neyin var” diyip peşine düşmüyor.
Hay ben sizin vicdanınıza s.çym o akrabalar emi.
O komşular bu gece darp seslerini duyup ses çıkarmayanlar.
Hepinizin ....
Bende sizleri hanımlar iyiki varsınız aradim kızcağız bir acile bağladı bir dr a bağladı yardımcı olmaknicin ama cevap yokSeviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?