Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

tabiki her firsati degerlendirmek gerekiyor. Bununda deniyelim .

Fakat unutmayalim ki kizin en büyük sansi elinden kacti polise sikayetci olmamakla..
O zaman biz kızdan şikayetçi olalım
Polisi ona getirtelim
Cafede dolanıp, durduk yere ortalığı ayağı kaldırdı
Huzur bozdu
Polis al bu sen
Sakla

Çaresizlik insana başka şeyler düşündürüyor
Kural dışında değil

Keşke daha fazla birşeyler yapabilseydik keşke tüm kadınları böyle cehennemden çekip çıkarabilseydik keşke...

Çorlulu arkadaş sen şahitsin
Şikayetçi ol
Deli de
Madde kullanıyor de
Biz şikayetçi olalım
Amaç evden uzaklaşması
Rehabilitasyon değil mi
Mantıklı ama anlaşılmaz mi deli dese vs yani yine aynı çukura dönmesin kızımız _KuBeYHaTuN_ bak bi öneri geldi

Mantıklı ama anlaşılmaz mi deli dese vs yani yine aynı çukura dönmesin kızımız _KuBeYHaTuN_ bak bi öneri geldi
Bipolarmış dedi
Hiç değilse
Olmadık şey uydursun
Fuhuş evi diye şikayet asla sallanmıyor
Kesinlikle ciddiye alınıyor
Aniden baskın yapılıyor
Pis bir mahallede yaşadım
Biliyorum bunları

Keşke daha fazla birşeyler yapabilseydik keşke tüm kadınları böyle cehennemden çekip çıkarabilseydik keşke...
Sizler daha fazlasını yapabileceğinizi herkese gösterdiniz zaten, hem yurtdışından hem ülkenin dört bir yanından birlik olmuş kadınlar gördüm bu topikte, kendi kardeşi, ailesi gibi koşturan organize olan kadınlardınız hepiniz.

Sizlerden umutluyum, isterseniz başaramayacağınız hiçbirşey olmadığını gösterdiniz, sosyal medyanın gücünü çok iyi kullandınız, helal olsun hepinize, asla vicdan yapmayın, siz yapabileceğinizin en iyisini yaptınız çünkü.

O merhamet dolu yüreklerinizden öperim her birinizin, sizlerin karşısında saygıyla eğilmemek mümkün değil.

Dünyayı dize getirecek kadınlar hepiniz için

Son düzenleme:
arkadaşlar yapmayın
guneykarimkure sözüm size değil, daha önce de yazıldı diye yazıyorum
_KuBeYHaTuN_ 'a yüklenmeyin
o amcaoğlunun veya ailesinin neler yapabileceğini bilmiyoruz
yani üye tek başına ne yapsın?
tehdit ederler, evini basarlar, yolda sıkıştırırlar
yapmayın Allah aşkına
Çorlu'dasın, Çorlu'dasın
Çorlu İstanbul'a 1,5 saat yol (1 saat 35 dk)
buyrun İstanbul'dakiler siz yapın, her gün bu kadar saat trafiği çekiyoruz nasıl olsa

kadın zaten elinden geleni yaptı
tamam ortada kötü bir durum var
ama yani yapmayın böyle

klavye şövalyesi olmak kolay.kadının zaten kötü olan hayatını daha da zorlaştırmak için saçmalayan üyeler var.aklı selim düşünüp kalıcı çözüm bulmak lazım kıza.onu da ekonomik gücü yüksek sözü geçen heryerde medya dan yapımcı sunucu kadınlardan birileri çözebilir.onların tek sözüyle evsiz ev sahibi oluyor işsiz iş sahibi çözülemeyen ilgilenilmeyen cinayet davaları yıllar sonra medya baskısıyla çözülüyor polis tarafından.medyanın gücüne ihtiyacı var kızın.ama kendini kullanmayan malzeme yapmayan çözüm odaklı çalışan medyanın

Hayatım anasının kızlık soyadına kadar şikayet dilekçesi oluştursun demedim
Zaten ihbar, gizlidir
İhbar etsin
Hatta o etmesin ben edeyim
Alt tarafı arayıp fuhuş var diyeceğim
Hemen sivil ekip gönderip izliyorlar

k.k üyesi kadının üstüne kaldı ihale tek başına sırf çorlu da diye pessss.Bakalım o kadın ne şartlar da yaşıyor başı belaya girse çocuğuna zarar verilse ne olacak hedef gösteriliyor burda iki de bir nick i verilerek.ekşi sözlükte bile vermişler ya nikini ayıp

ama o üye gitti herkesle konuştu
karakola gitti, yerel gazeteye gitti vs
daha fazlası ifşa olur, anasının kızlık soyadına gerek kalmaz

Arkadaslar cozum kadin platformalarina bunu duyurmakta. Geri kalan her sey yetersiz. Elinizden geldigince Muge Anli, Esra Erol ve kadin platformlari sayfalarina ulasmaya calisin iletisime gecmeye calisin. Is onlarda bitecek

Ek gelire mi ihtiyacınız var?oturduğunuz yerden para kazanmanın tam zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen ihbar et aman durma allah korusun yeni bir kadın cinayetine de sebep ol istemeden tövbe tövbe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…