- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
O zaman biz kızdan şikayetçi olalımtabiki her firsati degerlendirmek gerekiyor. Bununda deniyelim .
Fakat unutmayalim ki kizin en büyük sansi elinden kacti polise sikayetci olmamakla..
Hanımlar,
olayın ilk yaşandığı geceden beri sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı, yaşanan şiddet, sonrasında sizlerin çabaları ve gelişmeler...
Bir kadın sizden yardım istedi, el uzattınız sessiz kalmadınız, sonucu belki sizin hayal ettiğiniz gibi mutlu son olmadı ama siz birşeyi başardınız, birlik olursanız dünyayı sallayacağınızı, birlik olursanız ülkenin tüm medya ve tv kuruluşlarını ayağa kaldıracağınızı, birlik olursanız güçlü olacağınızı gösterdiniz.
Bunu siz başardınız, birlik olmanız başardı, birlikte hakaret edip tek yürek olmanız başardı, siz dün gece yarısı bir kadının çığlığıyla şiddete sessiz kalmayacağınızı, şiddete maruz kalan kadınların arkasında olacağınızı ve bunu tüm ülkeye haykıracağınızı, şiddete maruz kalan kadınların güvenebileceği sığınak olduğunuzu gösterip şiddetten kurtulabileceklerine dair inançlarını tazeleyen umut oldunuz.
Yaptığınız hiçbirşey boşa değildi boşa gitmedi, bu olay sayesinde belki onlarca kadın artık yalnız olmadığını, sizin yardım edebileceğinizi, yapabileceklerinizi biliyor.
Siz dün gece bir kadının sesi oldunuz, sizinle gurur duyuyorum.
Mantıklı ama anlaşılmaz mi deli dese vs yani yine aynı çukura dönmesin kızımızÇorlulu arkadaş sen şahitsin
Şikayetçi ol
Deli de
Madde kullanıyor de
Biz şikayetçi olalım
Amaç evden uzaklaşması
Rehabilitasyon değil mi
Bipolarmış dediMantıklı ama anlaşılmaz mi deli dese vs yani yine aynı çukura dönmesin kızımız_KuBeYHaTuN_ bak bi öneri geldi
Sizler daha fazlasını yapabileceğinizi herkese gösterdiniz zaten, hem yurtdışından hem ülkenin dört bir yanından birlik olmuş kadınlar gördüm bu topikte, kendi kardeşi, ailesi gibi koşturan organize olan kadınlardınız hepiniz.Keşke daha fazla birşeyler yapabilseydik keşke tüm kadınları böyle cehennemden çekip çıkarabilseydik keşke...
Hayatım anasının kızlık soyadına kadar şikayet dilekçesi oluştursun demedimarkadaşlar yapmayın
guneykarimkure sözüm size değil, daha önce de yazıldı diye yazıyorum
_KuBeYHaTuN_ 'a yüklenmeyin
o amcaoğlunun veya ailesinin neler yapabileceğini bilmiyoruz
yani üye tek başına ne yapsın?
tehdit ederler, evini basarlar, yolda sıkıştırırlar
yapmayın Allah aşkına
Çorlu'dasın, Çorlu'dasın
Çorlu İstanbul'a 1,5 saat yol (1 saat 35 dk)
buyrun İstanbul'dakiler siz yapın, her gün bu kadar saat trafiği çekiyoruz nasıl olsa
kadın zaten elinden geleni yaptı
tamam ortada kötü bir durum var
ama yani yapmayın böyle
k.k üyesi kadının üstüne kaldı ihale tek başına sırf çorlu da diye pessss.Bakalım o kadın ne şartlar da yaşıyor başı belaya girse çocuğuna zarar verilse ne olacak hedef gösteriliyor burda iki de bir nick i verilerek.ekşi sözlükte bile vermişler ya nikini ayıparkadaşlar yapmayın
guneykarimkure sözüm size değil, daha önce de yazıldı diye yazıyorum
_KuBeYHaTuN_ 'a yüklenmeyin
o amcaoğlunun veya ailesinin neler yapabileceğini bilmiyoruz
yani üye tek başına ne yapsın?
tehdit ederler, evini basarlar, yolda sıkıştırırlar
yapmayın Allah aşkına
Çorlu'dasın, Çorlu'dasın
Çorlu İstanbul'a 1,5 saat yol (1 saat 35 dk)
buyrun İstanbul'dakiler siz yapın, her gün bu kadar saat trafiği çekiyoruz nasıl olsa
kadın zaten elinden geleni yaptı
tamam ortada kötü bir durum var
ama yani yapmayın böyle
Hayatım anasının kızlık soyadına kadar şikayet dilekçesi oluştursun demedim
Zaten ihbar, gizlidir
İhbar etsin
Hatta o etmesin ben edeyim
Alt tarafı arayıp fuhuş var diyeceğim
Hemen sivil ekip gönderip izliyorlar
hemen ihbar et aman durma allah korusun yeni bir kadın cinayetine de sebep ol istemeden tövbe tövbe.Hayatım anasının kızlık soyadına kadar şikayet dilekçesi oluştursun demedim
Zaten ihbar, gizlidir
İhbar etsin
Hatta o etmesin ben edeyim
Alt tarafı arayıp fuhuş var diyeceğim
Hemen sivil ekip gönderip izliyorlar
Ya siz iyimisiniz aklınızı mı kaybettinizEk gelire mi ihtiyacınız var?oturduğunuz yerden para kazanmanın tam zamanı
Abla bi dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışıkEk gelire mi ihtiyacınız var?oturduğunuz yerden para kazanmanın tam zamanı
Çıktı simdi gizli gizli giriyor olabilir ama yazacak bence yazabilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?