- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Babası vefat ettikten sonra amcaoğlu tarafından tecavüze uğrayıp uyuşturucu içirilmiş bir kadının konusu önce fake zannedildi sonra gerçek olduğu ortaya çıktı, şuan sağ olsunlar üyelerin hepsi olayı sosyal medyaya çeşitli kanallara yaydılar ve ekşi sözlükte de konusu mevcut zaten yukarıdaki üyenin dediği gibi.Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bir özet geçer misiniz çok merak ettim
Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bor özet geçer misiniz çok merak e_KuBeYHaTuN_ çevreniz geniş yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla, kızın şikayeti olmayınca bir şey de yapılamıyor ama çevrenizle birlikte hareket edip bu kızı bırakmasanız, o bölgedeki kadın örgütlerine bile haber verilse bunlar çok mu ütopik olur acaba? Bizler olduğumuz yerden kıpırdayamıyoruz belki elimizden anca sosyal medyayı hareketlendirmek geliyor ama sizler o bölgede yaşayanlar olarak bir şeyler yapabilir misiniz?
Sözlükteki insanların uydurduğu bir konu olmasın bu?Ekşi sözlükte başlığı var oradan okuyabilirsiniz konuyu. Buradan özet geçilemeyecek kadar uzun bir mevzu.
Konu buradan sözlüğe taşındı daha çok ses getirebilmesi için.Sözlükteki insanların uydurduğu bir konu olmasın bu?
Elmayra'dan bahsediyorsun sanırım? Bence tekrar aldatıldı ve siteden gitti yada üyelik değiştirdi öyle düşünüyorum.Bu konuda kıza yüklenen eski ve kıdemli üyeler belki hatırlarsınız eskiden buraların böyle ağası olan bir üye vardı herkese sert yorumlar yapardı hele aldatma konularinda süper ahkam keserdi ve bir gün aldatildi.hem de kocası onu arkadaşıyla aldatmisti. boşandı yada buradakilere öyle dedi bilmiyorum dışardan takip ederdim onu. sonra o kendisini aldatan adamdan hamile kaldı tekrar evlendim dedi.
Bu kadın maddi gücü olan kendine göredik duran ailesi hep yanında olan güçlü bir kadındı ama kendisini defalarca aldatan adamdan çocuk bile yaptı.
Diyeceğim o ki böyle kadınlar bile cesaretsiz davranirken ruh sağlığı yerinde olmayan hayatta yapayalniz kalan bir kızın korkmasi tedirgin ve güvensiz olmasi çok normal.
Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bor özet geçer misiniz çok merak e
Sözlükteki insanların uydurduğu bir konu olmasın bu?
_KuBeYHaTuN_ çevreniz geniş yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla, kızın şikayeti olmayınca bir şey de yapılamıyor ama çevrenizle birlikte hareket edip bu kızı bırakmasanız, o bölgedeki kadın örgütlerine bile haber verilse bunlar çok mu ütopik olur acaba? Bizler olduğumuz yerden kıpırdayamıyoruz belki elimizden anca sosyal medyayı hareketlendirmek geliyor ama sizler o bölgede yaşayanlar olarak bir şeyler yapabilir misiniz?
Eminim sizde çok çaba sarfettiniz zaten burdan takip ettim yazdıklarınızı.Allah sizden de razı olsun duyduklarınızla bizi bilgilendirdiniz. Bir gelişme duyarsanız haberdar edin lütfen herkes benim gibi merak ediyordur zira. Allah yardım etsin...Ilçede ilgilenenler olacaktır illaki ben gerekli heryeri bilgilendirdim şimdiden sonra onun elinde birazda....inanın aklımdan çıkmıyor zor durumda ve ben daha fazlasını yapamıyorum sizler gibi
Eminim sizde çok çaba sarfettiniz zaten burdan takip ettim yazdıklarınızı.Allah sizden de razı olsun duyduklarınızla bizi bilgilendirdiniz. Bir gelişme duyarsanız haberdar edin lütfen herkes benim gibi merak ediyordur zira. Allah yardım etsin...
sanırîm sizde aynı şehirdesiniz kusura bakmayın soruyorum ama acaba arkadaşla birebir görüşme şansınız var mı?Ilçede ilgilenenler olacaktır illaki ben gerekli heryeri bilgilendirdim şimdiden sonra onun elinde birazda....inanın aklımdan çıkmıyor zor durumda ve ben daha fazlasını yapamıyorum sizler gibi
sanırîm sizde aynı şehirdesiniz kusura bakmayın soruyorum ama acaba arkadaşla birebir görüşme şansınız var mı?
ilginiz ve bizi bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim
çaresizlik çok zorŞu an için pek mümkün değil aile öfkeli muhtemelen ve dikkatliler.. ama peşini bırakmayacağım bir şekilde ulaşıp ikna etmeye çalışmayı planlıyorum şikayet için.. aslına bakarsanız bana ulaşabilir de numaram var onda...
çaresizlik çok zorbiz burda tanımadığımıź birisi için ne kadar üzüldük kimbilir o ne yaşıyor da susmak zorunda kalıyor sizden Allah razı olsun.inşallah güzel haberler alırız
Canım numaran var ama acaba telefonu kendisinde mi?elinden alınmış olabilir mi?Şu an için pek mümkün değil aile öfkeli muhtemelen ve dikkatliler.. ama peşini bırakmayacağım bir şekilde ulaşıp ikna etmeye çalışmayı planlıyorum şikayet için.. aslına bakarsanız bana ulaşabilir de numaram var onda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?