- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Yanlış anladınız, yorumunuza denk gelince size katılarak kendi fikrimi belirtmiştim yoksa yaşananlar zaten normal değil. Sadece bu sitede çoğu şey dalgaya alınırdı normalde ama dün ilk kez böyle bir konuda böyle bir mücadeleye denk gelmek ve bir şeyler yapabilmek güzeldi bunu anlatmaya çalıştım.Yani herşey çok normal de kızın normal bi davranış sergilemesini bekliyorsunuz! Hanımefendi siz hiç ömrünüzde ağzınızdan burnunuzdan kan getirilene kadar dayak yediniz mi hiç yada rızanız dışında cinsel ilişkiye zorlandınız mı ? uyuşturucu yoksunluğu nedir bilir misiniz? Bunları tatmayıp o kızla empati kurabilmek imkansız.. Yazılanların bir çoğu gerçekte olmayabilir ama ya gerçekse? Nasıl bi hayat yaşadığını bilmeden burda bi üyenin hastaymış imam nikahlıymış demesiyle benim içim rahatlamıyor, sizinki rahatlıyorsa buyrun iyi rahatlıklar .. Kızgınlığım da size değil bu ülkede bu hayatların normalleştirilmesine..
Aman Allah'im okumasaydim keske
Aman Allah'im okumasaydim keske
Seninle ayni fikirdeyim Allah kimsesiz birakmasin ama. Burda bukadar insani ayaga kaldirip sikayet etmemk ironidirDünden beri konuya bakip duruyorum bi gelişme var mi diye ama yorumlara çok fena sinirleniyorum Kiz imam nikahli çıktı hadi dağılalım Nerden belli kızın rızasıyla yapıldığı yada gerçekten orta da bi nikah olduğu? Kız bipolarmışş hikaye yazmışmış! Sanki herkes raporunu gördü bu kadar içleri rahat eminler.. Nerden biliyorsunuz kızın akrabalarinin bunları uydurmağını.. Anlatilanlar mahalle dedikodusu bariz..Yahu o kız burda bi yardım çığlığı attı belki ilk amacı dertlesmekti ama Kazeni aradığında ben gerçeğim demesi konunun açılması için yeterliydi ama bu kız tanımadığı adama adresini verdi ki polisler gidebildi kapısına o arada polisler kapidayken nelerle tehdit etti adam onu kim bilir.. Biz tuzu kurulara klavye başında konusmak kolay geliyor ..Dusunuyorum polis kapimin önundeyken bile dayak yiyorum koruyamiyorlar beni şikayetçi olunca mi koruyacaklar.. Her gün kadin cinayeti işleniyor bu ülkede.. Kim kimi koruyor? Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın..
2 yil zaten 720 gun demek. En agir cezayi vermek icin neyi bekliyorlar acaba.2 yılda 653 kez diyor ya, bu da tespit edebildikleri yani
Kusuruma bakmayın o zaman yanlış anladım Bu konu benim sinirlerimi çok bozdu keşke her zaman bu kadar duyarlı olunsa sitede bi kaç üye var burdan çıkmayan sadece açık aramak insanları eleştirmek için yazıyorlar, insanlar dertlerini yazmaya çekinir oldu buraya ama kızın yazdıkları fazla içtendi keşke biraz daha anlatabilseydi kendini...Yanlış anladınız, yorumunuza denk gelince size katılarak kendi fikrimi belirtmiştim yoksa yaşananlar zaten normal değil. Sadece bu sitede çoğu şey dalgaya alınırdı normalde ama dün ilk kez böyle bir konuda böyle bir mücadeleye denk gelmek ve bir şeyler yapabilmek güzeldi bunu anlatmaya çalıştım.
Kız zaten korkuyorum utanıyorum dedi polis mahkeme insanların yüzlerine bakmak kaldıramam bunları dedi belli ki ağır psikolojisi bozulmuş kızın hayatta bi umudu kalmamış ki.. Zannetmiyorum buraya yazarken olayın bu noktalara geleceğini düşündüğünü zaten çoğunu okuyamadı dahada okuyamıyordur. Bu kadar insanı ayaklandırdı dediğiniz kız yine hastaneye gittiğinde tek başınaydı hangimiz elini tutuyorduk? İnsanlar iki yorum yazdı bi kaç kişiye ulaştı diye elleri eskimedi ya!Seninle ayni fikirdeyim Allah kimsesiz birakmasin ama. Burda bukadar insani ayaga kaldirip sikayet etmemk ironidir
Estağfirullah hepimiz aynı düşüncelerdeyiz ve gerginiz. Ben sizi anlayabiliyorum o yüzden kızmadım da size. İşte tam da böyle bir konu açıldığında ciddiye almadığımız aklıma geldi benim de, ona tepkiydi benimki. Dilerim Çorlu'dakiler kızın peşini bırakmaz da yardım eder, korkuları ve sindirilmişliği yüzünden şikayet edemediğinin farkındayım. Zaten o yüzden içim yandı kıza. Bende sürç-i lisan ettiysem affola.Kusuruma bakmayın o zaman yanlış anladım Bu konu benim sinirlerimi çok bozdu keşke her zaman bu kadar duyarlı olunsa sitede bi kaç üye var burdan çıkmayan sadece açık aramak insanları eleştirmek için yazıyorlar, insanlar dertlerini yazmaya çekinir oldu buraya ama kızın yazdıkları fazla içtendi keşke biraz daha anlatabilseydi kendini...
Iyide isterse tim dunya ayaga kalksin onu gotursun kendisi hakkini savunmadigi surece hic kimse birsey yapamiyorki bana gore yapilsada o adam en fazla 2 yil hapishanede kalip cikacakti sonrasin dah hazin olacak bizdeki adalet bu kadar ama ne olursa olsun kendi hakkimizi savunamazsak hayatimizi duzeltemeyuzKız zaten korkuyorum utanıyorum dedi polis mahkeme insanların yüzlerine bakmak kaldıramam bunları dedi belli ki ağır psikolojisi bozulmuş kızın hayatta bi umudu kalmamış ki.. Zannetmiyorum buraya yazarken olayın bu noktalara geleceğini düşündüğünü zaten çoğunu okuyamadı dahada okuyamıyordur. Bu kadar insanı ayaklandırdı dediğiniz kız yine hastaneye gittiğinde tek başınaydı hangimiz elini tutuyorduk? İnsanlar iki yorum yazdı bi kaç kişiye ulaştı diye elleri eskimedi ya!
Hepsi serbest bırakılmış dava falan kalmamış anne şikayetçi olmamış tehdit yok demiş kıza da şikayeti geri çektirmiş..2 yil zaten 720 gun demek. En agir cezayi vermek icin neyi bekliyorlar acaba.
Aynen ya aynen, başa kalkılacak iyilik yapmasın kimse. Cidden şu şikayetçi olmadı amaaaa yorumlarını gördükçe sinirim zıplıyor artık!Kız zaten korkuyorum utanıyorum dedi polis mahkeme insanların yüzlerine bakmak kaldıramam bunları dedi belli ki ağır psikolojisi bozulmuş kızın hayatta bi umudu kalmamış ki.. Zannetmiyorum buraya yazarken olayın bu noktalara geleceğini düşündüğünü zaten çoğunu okuyamadı dahada okuyamıyordur. Bu kadar insanı ayaklandırdı dediğiniz kız yine hastaneye gittiğinde tek başınaydı hangimiz elini tutuyorduk? İnsanlar iki yorum yazdı bi kaç kişiye ulaştı diye elleri eskimedi ya!
Hepsi serbest bırakılmış dava falan kalmamış anne şikayetçi olmamış tehdit yok demiş kıza da şikayeti geri çektirmiş..
Aman Allah’ım yaa ne hallere düştük nasıl bi dünyada yaşıyoruz. Kaldıramıyorum artık bütün bunları
Ben ne size ne de bir başkasına hakaret etmedim Siz sadece kendi bakış açınızdan bakıyorsunuz olaya. Ben kız şikayet etmedi oh iyi yaptı demiyorum ki.. Sadece empatiye davet ediyorum sizi bu kızın sizin benim gibi bir hayat yaşamadığı ortada bizim gibi sağlıklı bi psikolojisi olmadığını anlayabilmemiz için müneccim olmaya gerek var mı ? Siz de adalet sistemimizdeki ironiyi eleştirmeyip o kadar kişiyi ayaklandırdı diye kızı yargılıyorsunuz bende buna itiraz ettiğim için üslupsuz oluyorum öyle mi peki iyi günler diliyorum..Iyide isterse tim dunya ayaga kalksin onu gotursun kendisi hakkini savunmadigi surece hic kimse birsey yapamiyorki bana gore yapilsada o adam en fazla 2 yil hapishanede kalip cikacakti sonrasin dah hazin olacak bizdeki adalet bu kadar ama ne olursa olsun kendi hakkimizi savunamazsak hayatimizi duzeltemeyuzayrica kimse size yaranmak yada yargilanmak icin yardim etmedi lutfen uslubunuza dikkat edin
Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bir özet geçer misiniz çok merak ettim_KuBeYHaTuN_ çevreniz geniş yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla, kızın şikayeti olmayınca bir şey de yapılamıyor ama çevrenizle birlikte hareket edip bu kızı bırakmasanız, o bölgedeki kadın örgütlerine bile haber verilse bunlar çok mu ütopik olur acaba? Bizler olduğumuz yerden kıpırdayamıyoruz belki elimizden anca sosyal medyayı hareketlendirmek geliyor ama sizler o bölgede yaşayanlar olarak bir şeyler yapabilir misiniz?
Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bir özet geçer misiniz çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?