- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Forum sitesinde yardım çığlığı! Genç kadının yazdıkları kan dondurdu baslikli haber
Hurriyet haber de google den girin bakin.
Sorun bu işte.E yani hasta biri . Sağlıklı karar veremiyor, siz neyi yargılıyorsunuz . Hala yardıma ihtiyacı var hem de şimdi daha fazla.
Tv de degilde internet haberlerine bakarsan bulursun. Mynet de falanda varHangi kanalda cikti bilgi verin bizede
Vermiyor demiyelim , veremiyor . Psikolojk rahatsızlığı olan bir insan sağlıklı karar veremez. O adam bunu kullanıyor. Kız izin vermiyor diye öylece kenara mı çekilecek herkesSorun bu işte.
Yardım edilmesine izin vermiyor.
Dolayısıyla el kol bağlı.
Maalesef başka haberlerde de gördük.Vermiyor demiyelim , veremiyor . Psikolojk rahatsızlığı olan bir insan sağlıklı karar veremez. O adam bunu kullanıyor. Kız izin vermiyor diye öylece kenara mı çekilecek herkesbir şey yapılabilmeli.
+1000Kızlar ne güzel dayanışma içindeydik, neden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz? Hayal kırıklığınızı birbirinizden çıkarmayın. Herkes en iyisi olsun istedi, herkes bir kadının yardım çığlığına kulak verdi, birinin hayatına umut olmak istedi. Herkes kendince doğru olanı yapmaya çalışıyor. Ben ilgilenen herkese kendi adıma teşekkür ederim.
KARDES SEN CUMHURİYET BASSAVCİSİSİ MİSİN? HSK HAKİMİ MİSİN? NERDEN BİLİYOSUN DAVANİN NASİL SONUCLANACAGİNİ? İnsanlarin neden umudunu, azmini kiriyosun? Amacin ne? UYUSTURUCU KULLANAN KULLANDİRTAN ALAN SATAN HER TURLU SUCLUDUR RESEN TAKİP EDİLİR TCK EDİN BİR TANE. KİYASLAYİP DURMAMaalesef başka haberlerde de gördük.
Kadın sokakta tekme tokat dayak yiyor. Polis geliyor ve kadın polislere kızıp kocasının koluna girip evine gidiyor.
Bu kadına kim ne yapabilir?
Dusunceme tercuman olmus bu yazioffff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş
şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?
bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da @Kazen'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?
kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?
oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz
ya işte olay sırf kapansın diye onlar zaten imam nikahlı diye gazeteci söylemiş olabilir. madem onlar o kadar mimli polis kapının önünde niye kapıyı bulamamış. adam madem o kadar ünlü polislerin önünden yürüyüp geçmiş. ondan sonra da çilingir beklenmiş. absurd. şimdi de kıza o zaten bipolar vs deniyor. olay karartılmaya çalışılıyor gibi hissediyorumŞuna inanıyorum
Bir çok kadin mağdur psikolojisine giriyor tek bir adım atmaya korkar hale geliyor
Kiza bipolar vs. Denmesinden bile şüpheleniyorum ailesi zaten hasta yalan söylüyor vs. Seklinde oğlanı kurtarmaya çalışıyor olabilirler
ya işte olay sırf kapansın diye onlar zaten imam nikahlı diye gazeteci söylemiş olabilir. madem onlar o kadar mimli polis kapının önünde niye kapıyı bulamamış. adam madem o kadar ünlü polislerin önünden yürüyüp geçmiş. ondan sonra da çilingir beklenmiş. absurd. şimdi de kıza o zaten bipolar vs deniyor. olay karartılmaya çalışılıyor gibi hissediyorum
Oyun bitti dedin kazan bu nedemek oluyo sorafa gunah boynunuza dionyoook ben sahte demedim töbe..... ölürse günahı size .... ben karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?