- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Kizin rizasi yok bence de ...Ben kendi adima kizin da itirazi yok razi diyenlere karsi bunlari yazdigini dusunuyorum
Kizi anlayarak kiza fikir vermemizin de daha iyi olacagini dusunuyorum
Halinden memnun degil elbette manyak degilse...ama bisey de yapmiyor...ee nolcakben onu haklı bulmuyorum
ama herkes aynı yönde düşünemez diyorum
herkesin kendine güveni senin benim gibi değildir diyorum
herkesin hayata karşı duruşu kuvvetli olamayabilir diyorum
erkek arkadaşıyla yattı, bekareti bozuldu diye intihar eden kızlar var bu ülkede
o da değil, karnesi kötü geldi diye intihar eden gençler
aile baskısı, çevre baskısı neler yaptırır insana
herkes hayata karşı aynı güçte değil
bunları diyorum sadece
bu yüzden de, şikayetçi olmuyor diye, halinden memnunmuş diyemeyiz diyorum
Önce muayene edip sonra ifade alıyorlar ama uyusturucuya kesin bakmışlardır çünkü kendi rızasi ile bile kullanıyor olsa yasak sormuyorlar bile hemen kan alıyorlar inşallah konu sahibi hayal görüyordur ne diyeyim başkamuayne yapilmadi sanirim sikayetci olmadigi icin ama keske yapilsaymiş
Oylemi...bunu bilmiyordum...bisey ciksaydi o zaman sikayet olmadan da bisey yapilirdi dimi?Önce muayene edip sonra ifade alıyorlar ama uyusturucuya kesin bakmışlardır çünkü kendi rızasi ile bile kullanıyor olsa yasak sormuyorlar bile hemen kan alıyorlar inşallah konu sahibi hayal görüyordur ne diyeyim başka
Halinden memnun degil elbette manyak degilse...ama bisey de yapmiyor...ee nolcak
O yuzden bi yerden sonra boyle kisiler icin insanlar mustehak diyor
Kova hatunu umarım rahatsizsindir ya da pms döneminde falansındırHalinden memnun degil elbette manyak degilse...ama bisey de yapmiyor...ee nolcak
O yuzden bi yerden sonra boyle kisiler icin insanlar mustehak diyor
Bu kadarcik malesefBu kadarcık mı ? Yoksa ben mi gizli hesap olanları göremiyorum ?
Kızlar çok yoruldum ve sağlıklı düşünemiyorum bisey olmamış ki diyip çıkmayalım işin içinden devam edelim sesimizi duyurmaya netice de iş kızda bitiyor evet ama ortada gerçek bir mağduriyet var ... hapis hayatı değil sadece .. kafam allak bullak oldu artık yanlış yönlendirmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini sağlıklı düşünemiyorum kestirip atılması sadece dinlediklerimlebunun yapılması beni vicdanen çok rahatsız eder ve ben daha yorum yapmak istemiyorum bilgi kaynaklı ya kiza bisey olursa nasıl yasarim bunlar sadece DUYDUKLARIM aslı var mı yok mu? Meçhul? Sadece kızın psikolojisi ıyi değil dışarı çıkabiliyordu dune kadar amaşimdiden sonra çıkabilecek mi ? Ayy bençok kötü hissediyorum merakta kalmayın istiyorum ama iste ne diyeceğimi şaşırdım artık..
Pfff kızın komşuları diyormuş kızın hic bir seferinde sikayetci olmadığı...bu olayların sürekli döndüğü....ben desem ne olur demesem ne olur...tamam, siz deyin o zaman
yahu bi tutturmuşssunuz gönüllüyüm de gönüllüyüm. napalım yani. ben bu olaya zil takıp oynayayım mı çünkü ortada bir yalan var. bal gibi de var yani. durum anlatıldığı gibi değil. tek bir yorum yapmış olsam da var, kalkıp çorluya gitsem de var. illa koşturmaya gerek yok ki hepimiiz zaten "gönüllü"olarak elimizden geleni yaptık. sosyal medya üzerinden esra erola müge anlıya kadar ulaştık. daha napalım. ama durum farklı anlatılmış. kendinizi kandırılmış hissetmiyorsanız o sizin probleminiz.İmam nikahı yaptıkları için bu kadının bu erkekle aynı çatı altına girmeye gönüllü olduğunu nerden çıkarıyorsunuz? Hanımefendi bakın gönüllü olarak kendi zamanından ayırıp bu tarz olaylara koşturan biri olarak ben kandırılmış hissetmiyorum da siz nasıl böyle hissediyorsunuz hemen? Sadece forumdaki bir olayla böyle hissetmeniz, şuan egonuza yenildiğinizi gösteriyor ya da bu olaylara çok uzaksınız ve aklınız almıyor. Adını sorduğunuzda adını bile söyleyemeyecek duruma gelmiş kadınlar var biliyor musunuz? Siz daha şikayet vs diyorsunuz.. Olaylar sizin bu düz mantığınızla işlemiyor yani. Böyle düşünseydik hepimiz elimizi ayağımızı çekerdik bu işlerden. Ama bir umut işte.. gün gelip de 1 tane insanın hayatı bile kurtulduğunda, insan kendi kendine diyor ki ‘denemeye devam!’ Şurda 1 gün yorum yazıp konuyu takip ettiniz diye söyleniyorsunuz. Yapmayın lütfen.. Herkes elinden geleni yaptı ve olması gereken de budur.
canım sen şimdi bu konuyu bir kapat
bilgisayarını da kapat
her an konunun içinde olmak zorunda değilsin çünkü yazışma- konuşma çok ama gelişme az
yapabileceğin her şeyi yaptın
elinden gelenin en iyisini yaptın
biraz mola ver
böyle bakıp durdukça ve bir gelişme, netlik olmadıkça daha kötü olursun
şu an için her şey yapıldı
sen biraz kendinle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?