• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Biz inanmıyoruz demedik.
İnansak da yapacak bir şey kalmadı.
Konu sahibi "şikayetçiyim" diyene kadar herkesin eli kolu bağlı.

Konuyu saptırmayın.
Ayrıca böyle aradan fırlayıp "bana ulaş canım" diyenleri daha şüpheli ve güvenilmez buluyorum ben.

Doğrusu şudur; konu sahibi hayattaki tercihlerin seni bağlar. Sen yine de arada gel yaz, içini dök burada, iyi olduğunu bilelim.
Nerden biliyosun sen emniyet muduru musun? Savci misin? Bilirkisi misin? Sana gore dogrusu nasilsa onu yap ben bana gore dogru olani yaparim millete karisma

Sayfalardır neyi tartışıyorsunuz? Bir haher var mı diye bir sürü sayfa okudum.

Bağımlı birinin sağlıklı bir karar vermesini nasıl bekleyebiliyorsunuz.

İnsanlar yaşamadıkları hayatlar hakkında nasıl da kolay ahkam kesebiliyor.

yardım edenlerin hatası mi yani anlayamadım?? yardım.edin demedi, kendi de sikayet etmedi ve bu normal oyle mi? hamgi psikolojide olursan ol normal değil.
şu an detaylı yazamıyorum, müsait değilim
tamamen yanlış anlamışsınız

iyi de kıza göre en kötüsü intihar değil işte
intihar kurtuluş ona göre
kirliyim diyor, pisim diyor
ölmek şart oldu, buraya sadece birileri bilsin diye yazdım diyor, daha ilk ballar daki mesajlarında
beni kurtarın asla demedi
yardım edin demedi
İlla beni kurtarın mı demesi lazım intihar etmek için köprülere dağlara taşlara çıkanlarda beni kurtarın demiyor ama onlar için elden gelen her şey yapılıyor, yardım istemedi diye kimse yönünü dönüp gitmiyoe

Nerden biliyosun sen emniyet muduru musun? Savci misin? Bilirkisi misin? Sana gore dogrusu nasilsa onu yap ben bana gore dogru olani yaparim millete karisma
O zaman önce kimliğini doğrulat.
Ondan sonra sana güvenmesini iste.
Belki erkeksin, belki fırsatçısın vs vs.

şu an detaylı yazamıyorum, müsait değilim
tamamen yanlış anlamışsınız

ben de pek musait değilim mac izleyerek yazdım bi yandan. mesajınızı yanlış anlamışımdır maximum. ama olayın ozunu anladım. kendi kurtulmak istemiyorsa bizim artık yapcak biseyimiz yok. B Began olmasi lazim cok guzel yorumlamisti..

Şimdi benim kafam karıştı son gelişmeleri okuyunca. Tahmin ettiğim gibi imam nikahlı çıkmış neyse. Peki denildiğine göre bu ilk olay değilmiş, daha önce defalarca polis gelmiş şikayetçi olmamış. O zaman polisin artık kızı tanıyor olması gerek. Burdan arandığı adres verildiği zaman polisler demiştir herhalde yine aynı kız diye. Apartmana gidip daire numarası bilmedikleri için kızı aradıkları uymuyor o zaman. Daireyi de biliyorlardır. Adam polisler apartmanın önündeyken elini kolunu sallaya sallaya eve girdi. Ona da ne bilsinler apartmana her gireni tecavüzcü diye mi tutsunlar denmiş ana bunca vukuat olduysa polis adamı da artık tanıyordur. Eve girmesine müsade etmemeliydi. Çok karışık bi durum var sanki veya bize gelen bilgiler tam doğru değil.

Tüm gün yazamadim firsat olmadi
İnşallah kızcağız kurtulmuştur ekşi sözlükte başlık açılmış

Sizlerden de Allah razi olsun kizlar tek bir kadin bile kurtulursa bu örnek olacaktır herkese

İlla beni kurtarın mı demesi lazım intihar etmek için köprülere dağlara taşlara çıkanlarda beni kurtarın demiyor ama onlar için elden gelen her şey yapılıyor, yardım istemedi diye kimse yönünü dönüp gitmiyoe

ben de pek musait değilim mac izleyerek yazdım bi yandan. mesajınızı yanlış anlamışımdır maximum. ama olayın ozunu anladım. kendi kurtulmak istemiyorsa bizim artık yapcak biseyimiz yok. B Began olmasi lazim cok guzel yorumlamisti..

öyle demek istemedim
en kötü yolu seçiyor, intihar denildi ya
ben de dedim ki kime göre?
bu kız intiharı en kötü değil, kurtuluş görüyor
o yüzden bana yardım edin demedi diyorum
kız her şeyden vazgeçmiş, onu vurgulamak istedim

Şimdi benim kafam karıştı son gelişmeleri okuyunca. Tahmin ettiğim gibi imam nikahlı çıkmış neyse. Peki denildiğine göre bu ilk olay değilmiş, daha önce defalarca polis gelmiş şikayetçi olmamış. O zaman polisin artık kızı tanıyor olması gerek. Burdan arandığı adres verildiği zaman polisler demiştir herhalde yine aynı kız diye. Apartmana gidip daire numarası bilmedikleri için kızı aradıkları uymuyor o zaman. Daireyi de biliyorlardır. Adam polisler apartmanın önündeyken elini kolunu sallaya sallaya eve girdi. Ona da ne bilsinler apartmana her gireni tecavüzcü diye mi tutsunlar denmiş ana bunca vukuat olduysa polis adamı da artık tanıyordur. Eve girmesine müsade etmemeliydi. Çok karışık bi durum var sanki veya bize gelen bilgiler tam doğru değil.
Belki yine yalan/yanlış ihbar diye düşündüler.
Şiddet başlayınca müdahale ettiler.
Adamın polise kapıyı açmaması, çilingir beklenmesi vs hep garip.

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da @Kazen'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz
Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Katiliyorum sabahki bilgilerle aksamkiler çelişkili. 2 polis Yardimci olan üyeyi taniyirmus en azından daha once de dosyalari var derdi bence. Ben olayın tamamiyle gerçek olduguna ve kızın sa caresiz olduguna inanıyorum. Ama bu noktada neler yapılabilir hicbir fikrim yok maalesef

Back