• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Sorgulamak gerekli diyorsun ve mantık arıyorsun bunu anlıyorum ama bazı durumlar ve bazı insanlar için bunu yapamayız,nelerle karşılaştığımız nasıl bir hayatı yaşadığımız kısaca tecrübelerimiz o kırmızı çizgilerimizden taşar da taşar.Savunma geliştirmek güzeldir ama böylesi bir konuda yapamam....
Cal kurtulmak isteyen insan,elinde telle burda konu acmaz polise tel acar...tekrarliyorum kurtulmak isteyen,dertlesmek degil

Kızlar bizim ulkemizde can guvenligine verilen değer sıfır ne yazık ki.
Birkaç ay önce karşılıklı tartistigim hakaretlestigim birisi olmuştu.Davalık olma gibi bi durumumuz olmuştu polise gidip ne olabilir ne ceza alabilirim diye sormustum.
Adam bana dövseydin daha iyi,daha az ceza alirdin demişti.Döv ama hakaret etme demişti.
Sonuç bu sözlü hakarette daha fazla ceza ama darpda daha az ceza var.
İşte ulkemizde ki can guvenligine verilen deger orta da şikayetçi olsa bile sabikasi yoksa eger para cezasina cevrilirdi konu kapatilirdi.
O bile caydırıcı olabilirdi belki keşke şikayetçi olsaydı.

Sanırım bu konuya olan limitim doldu benim. Konu sahibi için endişelendim, üzüldüm ama pişman değilim, üzgün değilim bunun için. Ama kk hanımlarının ''kandırıldık'' minvalideki yorumları ne olacak bilmiyorum. Her konuda aynı tavırlar, aynı yorumlar. :olamaz:

Kızlar çok yoruldum ve sağlıklı düşünemiyorum bisey olmamış ki diyip çıkmayalım işin içinden devam edelim sesimizi duyurmaya netice de iş kızda bitiyor evet ama ortada gerçek bir mağduriyet var ... hapis hayatı değil sadece .. kafam allak bullak oldu artık yanlış yönlendirmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini sağlıklı düşünemiyorum kestirip atılması sadece dinlediklerimle bunun yapılması beni vicdanen çok rahatsız eder ve ben daha yorum yapmak istemiyorum bilgi kaynaklı ya kiza bisey olursa nasıl yasarim bunlar sadece DUYDUKLARIM aslı var mı yok mu? Meçhul? Sadece kızın psikolojisi ıyi değil dışarı çıkabiliyordu dune kadar ama şimdiden sonra çıkabilecek mi ? Ayy ben çok kötü hissediyorum merakta kalmayın istiyorum ama iste ne diyeceğimi şaşırdım artık..

Aynen polis agsada insene daha ne bekliyon evde
Haklısın 8 aydır evde kapalı tutulan birinin elinde telefon olmaz hadi bir şekilde Eline geçti kendi telefonu 8 aydır dışarı çıkmıyorsa faturalı olsa kapanır borcundan dolayı eve kapatan adam fatırasını düşünmez herhalde tl yüklemeli olsa 3 yükleme yapılmazsa oda kapanır. Şansa bak telefonda internet paketi de var. Buraya yazdı içimi dökmek için ama olayların bu kadar ses getirip kapısına polis gelecegini tahmin etmedi. Tecavüze uğrayıp uysuturucu kullandığını kazen bildirmiştir ona göre hastanede kan idrar almışlardır muayenesi yapılmıştır. Daha polis savcı doktor ne yapsın kişinin kendi beyanı esastır sonuçta can tehlikesi varsa polissen başka kim koruyabilir ki onu

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da Kazen Kazen 'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz

Burada bu başlık altında mücadele veren bir kadının kurtuluşu için bukadar kendisini yıpratıp emek veren çare arayan hiçbir kadın üzülmesin demek ki ülkemizde yüreği güzel ve çaresizliğe kucak açan bir dolu insan var bizi insan yapan bu değerlerin ülkemizde hala var olduğunu görmek güzel keşke sonuç daha olumlu da olsaydı o ayrı ama iyiki varsınız gönlü güzel Kadınlar biz birbirimize sahip çıkalım hep böyle

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da Kazen Kazen 'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz

+1000000

Haklısın 8 aydır evde kapalı tutulan birinin elinde telefon olmaz hadi bir şekilde Eline geçti kendi telefonu 8 aydır dışarı çıkmıyorsa faturalı olsa kapanır borcundan dolayı eve kapatan adam fatırasını düşünmez herhalde tl yüklemeli olsa 3 yükleme yapılmazsa oda kapanır. Şansa bak telefonda internet paketi de var. Buraya yazdı içimi dökmek için ama olayların bu kadar ses getirip kapısına polis gelecegini tahmin etmedi. Tecavüze uğrayıp uysuturucu kullandığını kazen bildirmiştir ona göre hastanede kan idrar almışlardır muayenesi yapılmıştır. Daha polis savcı doktor ne yapsın kişinin kendi beyanı esastır sonuçta can tehlikesi varsa polissen başka kim koruyabilir ki onu
muayne yapilmadi sanirim sikayetci olmadigi icin ama keske yapilsaymiş

Back