• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Hastaysa gerçek olmayan şeyleri gerçek gibi yansıtıyo da olabilir
Ama polise soylemiyor. Bence sizofreni olsa polise de ayni seyleri gercek gibi anlatirdi.
Burda bile eski konusu kocam beni dovdu, aldatti olanlar, bir kac sene sonra kocamla herkesin kiskandigi bir askimiz var, tek sorunu sigara icmesi gibi gibi basliklar aciyor. Gozumuzle goruyoruz bunlari. Bilmiyorum, insanoglu cok tuhaf. Keske iyi niyetimizi boyle boyle yok etmeseler.

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da @Kazen'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz

Çok şükür ki sizin gibi insanlar da var umarım bu mesajları okur ve önemser girebildiğinde

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da @Kazen'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz
Empati yaptin tamam...ee ne diyelim boyle devam etsin mi ? Ediyor zaten...sende onu hakli buluyorsun bu daha garip degil mi

Tam da bu bastırılmış yasalar karşısında kapatıyor konuyu hemen tek değil dışarı isterse çıkıyor ama genelde evde olmayı tercih ediyor geçen bir kafede arkadaşlarıyla gorulmus
Ve intiharı düşünecek kadar durumu vahim olsa kendisi er geç polise giderdi.
Kaç kez komşular müdahil olmuş ama sonuç alınamamış.

Demek ki kız imam nikahına da şiddete de razı.

Mahkemeye çıksa, ben eşimi seviyorum dediğinde kanunlar ne yapabilir ki?

Uyduruyo diyenler konudan da ciksin gitsin inanmiyolarsa. Kim niye yapsin boyle bi sey ki kazeni aradigi,polislerin geldigi ve polisler geldiginde adamin dovdugu gercegi varken.

Ama polise soylemiyor. Bence sizofreni olsa polise de ayni seyleri gercek gibi anlatirdi.
Burda bile eski konusu kocam beni dovdu, aldatti olanlar, bir kac sene sonra kocamla herkesin kiskandigi bir askimiz var, tek sorunu sigara icmesi gibi gibi basliklar aciyor. Gozumuzle goruyoruz bunlari. Bilmiyorum, insanoglu cok tuhaf. Keske iyi niyetimizi boyle boyle yok etmeseler.
Ben şizofren diye düşündüm bipolar olduğu söyleniyomuş o bambaşka

ya ne yorulması allah aşkına, ama kandırılmak koyuyor insana.
imam nikahını şu yüzden söylüyorum. yahu bu kadın bu adamla aynı çatı altına girmeye gönüllü. biz her ne kadar ensest de desek bi kısım insan için gayet olağan amca çocuğu ile evlenmek. yani "o benim kocam döver de sever de" diyen bi kadına ben napayım şimdi? kendimizi yırtsak da kadın şikayetçi değil. kadın tecavüze uğradığını ima ediyor. ama karakola gidiyorlar tecavüzün t'si geçmiyor. dayak yiyor ses yok. öyle bir anlatıyor ki beni zincire vuruyolar, evden çıkamıyorum, eve kapatıldım, şimdi gelip beni öldürecek... ama meğer kendi çıkmak istemiyormuş. ki istediği zaman da çıkıp geziyormuş.

evet dayak yemesi elbette kötü ama bir yandan "amcamın oğlu zorla tecavüz etti, uyuşturucu verdi, eve kapattı, her an beni öldürebilir" gibi bir masal anlatıldı bize. dayak yiyorsan da iş sende bitiyor. şikayetim yok diyene ne denir? ne yapılabilir? ben en fazla afiyet olsun derim. ha anlatıldığı gibi hastalığı varsa -ki ben onun da abartı olduğunu düşünüyorum- o başka, ama yine de bi engeli olmadığı halde şikayetim yok diyen, yardımları geri çeviren kadın hayatını kendi seçmiş demektir.

ben böyle şeylerle çok karşılaştım. mesela ekşisözlükte bir haber çıkmıştı. adanada karpuz satan dedeyi güya dövüp parasını çalmışlar. haluk levent de dahil herkes ilgilendi. para toplamaya karar verdik ki, olayın aslı başka.. adam suriyeli bir kızı (20li yaşlarda) başlık parası vererek satın almaya çalışıyor. yediği dayak da kızın fiyatı üzerinden çıkan bir tartışma. resmen rezillik.

yani diyorum ki olayı o kadar çarpıtarak anlatan kıza güvenilmez, ancak tedavi edilir.

İmam nikahı yaptıkları için bu kadının bu erkekle aynı çatı altına girmeye gönüllü olduğunu nerden çıkarıyorsunuz? Hanımefendi bakın gönüllü olarak kendi zamanından ayırıp bu tarz olaylara koşturan biri olarak ben kandırılmış hissetmiyorum da siz nasıl böyle hissediyorsunuz hemen? Sadece forumdaki bir olayla böyle hissetmeniz, şuan egonuza yenildiğinizi gösteriyor ya da bu olaylara çok uzaksınız ve aklınız almıyor. Adını sorduğunuzda adını bile söyleyemeyecek duruma gelmiş kadınlar var biliyor musunuz? Siz daha şikayet vs diyorsunuz.. Olaylar sizin bu düz mantığınızla işlemiyor yani. Böyle düşünseydik hepimiz elimizi ayağımızı çekerdik bu işlerden. Ama bir umut işte.. gün gelip de 1 tane insanın hayatı bile kurtulduğunda, insan kendi kendine diyor ki ‘denemeye devam!’ Şurda 1 gün yorum yazıp konuyu takip ettiniz diye söyleniyorsunuz. Yapmayın lütfen.. Herkes elinden geleni yaptı ve olması gereken de budur.

Empati yaptin tamam...ee ne diyelim boyle devam etsin mi ? Ediyor zaten...sende onu hakli buluyorsun bu daha garip degil mi

ben onu haklı bulmuyorum
ama herkes aynı yönde düşünemez diyorum
herkesin kendine güveni senin benim gibi değildir diyorum
herkesin hayata karşı duruşu kuvvetli olamayabilir diyorum
erkek arkadaşıyla yattı, bekareti bozuldu diye intihar eden kızlar var bu ülkede
o da değil, karnesi kötü geldi diye intihar eden gençler
aile baskısı, çevre baskısı neler yaptırır insana
herkes hayata karşı aynı güçte değil
bunları diyorum sadece
bu yüzden de, şikayetçi olmuyor diye, halinden memnunmuş diyemeyiz diyorum

Cal kurtulmak isteyen insan,elinde telle burda konu acmaz polise tel acar...tekrarliyorum kurtulmak isteyen,dertlesmek degil
Ör: pamuk prenses

Şiddetten bıkıp baba evine döndü
1 hafta sonra kocam gül aldı dedi barıştı.
Bu üyeyi bir daha ciddiye alan olur mu?

Bu pislik bir halt yemis ki polisi görünce kızı öyle dövmüş.
Uydurdugunu sanmiyorum o yuzden.
Uydurma demedim zaten kayıtları varmış karakolda tanıyolar rahatsızlıktan dolayı işler sarpa sarmış olabilir e adam da ortada imam nikahıyla evlendi sanan bi tip ne bilsin bipolar ne nasıl tedavi olcak nereye gitcek almış kızı kullanıyo yaptıklarını neden yaptığını bilmiyo ama

Back