• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Ben kendi adima kizin da itirazi yok razi diyenlere karsi bunlari yazdigini dusunuyorum

Kizi anlayarak kiza fikir vermemizin de daha iyi olacagini dusunuyorum
Kizin rizasi yok bence de ...
Ama hic bir sey yapmamasi normal degil
Insanin bir cabasi olmalı madem oyle igrenc durumlar var...bir adim ya!

Yahu kadınız hepimiz kadınız
Kadın imam nikahlı ve şikayet etmekten korkuyor diye bunları hak etmiş mi oluyor
Neden uzuldugunuz ve sağa sola yazdığınız için üzülüyorsunuz şaka mısınız
Ortada dayak yiyen genç bir kadın var,imam nikahı ile üstü kapatiliyor tecavüzün
Kız hasta,kimsesi yok
Herkes sizin bizim standartlarimizda değil
Sanırsın kıza o dakika 10 koruma eslik edecek
Aile karşı taraf aile amcası,kuzeni
Kan çıkar o aileden kan çıkartırlar kıza huzur mu verirler
Herkes özgüveni yuksek ayakları yere sağlam basıyor sanki
Saka gibisiniz bunu iddia eden herkes şaka gibi
Yok dertlesmekmis evet dertlesmek amacıyla intihara meyillendi,yazık hem kıza hem de bu bakış açılarınıza yazık

Arkadaslar ben sosyal medya kullanmıyorum ama kullanan kim varsa sayfayı gönderdim. İnşallah bi şekilde birileri duyar sesimizi. Sadece @Hogatha için değil hepimiz için bu. Yarın bunu bizlerden biri,çocuklarımız ,kardeşlerimiz de yaşamasın diye sesimizi duyuralimm

Kızlar çok yoruldum ve sağlıklı düşünemiyorum bisey olmamış ki diyip çıkmayalım işin içinden devam edelim sesimizi duyurmaya netice de iş kızda bitiyor evet ama ortada gerçek bir mağduriyet var ... hapis hayatı değil sadece .. kafam allak bullak oldu artık yanlış yönlendirmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini sağlıklı düşünemiyorum kestirip atılması sadece dinlediklerimlebunun yapılması beni vicdanen çok rahatsız eder ve ben daha yorum yapmak istemiyorum bilgi kaynaklı ya kiza bisey olursa nasıl yasarim bunlar sadece DUYDUKLARIM aslı var mı yok mu? Meçhul? Sadece kızın psikolojisi ıyi değil dışarı çıkabiliyordu dune kadar amaşimdiden sonra çıkabilecek mi ? Ayy bençok kötü hissediyorum merakta kalmayın istiyorum ama iste ne diyeceğimi şaşırdım artık..

ben onu haklı bulmuyorum
ama herkes aynı yönde düşünemez diyorum
herkesin kendine güveni senin benim gibi değildir diyorum
herkesin hayata karşı duruşu kuvvetli olamayabilir diyorum
erkek arkadaşıyla yattı, bekareti bozuldu diye intihar eden kızlar var bu ülkede
o da değil, karnesi kötü geldi diye intihar eden gençler
aile baskısı, çevre baskısı neler yaptırır insana
herkes hayata karşı aynı güçte değil
bunları diyorum sadece
bu yüzden de, şikayetçi olmuyor diye, halinden memnunmuş diyemeyiz diyorum
Halinden memnun degil elbette manyak degilse...ama bisey de yapmiyor...ee nolcak
O yuzden bi yerden sonra boyle kisiler icin insanlar mustehak diyor

muayne yapilmadi sanirim sikayetci olmadigi icin ama keske yapilsaymiş
Önce muayene edip sonra ifade alıyorlar ama uyusturucuya kesin bakmışlardır çünkü kendi rızasi ile bile kullanıyor olsa yasak sormuyorlar bile hemen kan alıyorlar inşallah konu sahibi hayal görüyordur ne diyeyim başka

Kızlar çok yoruldum ve sağlıklı düşünemiyorum bisey olmamış ki diyip çıkmayalım işin içinden devam edelim sesimizi duyurmaya netice de iş kızda bitiyor evet ama ortada gerçek bir mağduriyet var ... hapis hayatı değil sadece .. kafam allak bullak oldu artık yanlış yönlendirmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini sağlıklı düşünemiyorum kestirip atılması sadece dinlediklerimlebunun yapılması beni vicdanen çok rahatsız eder ve ben daha yorum yapmak istemiyorum bilgi kaynaklı ya kiza biseyolursa nasıl yasarim bunlar sadece DUYDUKLARIM aslı var mı yok mu? Meçhul? Sadece kızın psikolojisi ıyi değil dışarı çıkabiliyordu dune kadar amaşimdiden sonra çıkabilecek mi ? Ayy bençok kötü hissediyorum merakta kalmayın istiyorum ama iste ne diyeceğimi şaşırdımartık..

Bir gün burayı okursan lütfen şu tavsiyeme uy, hiçbir şey senden kıymetli değil, kimseye bağlı kalmak zorunda da değilsin. 26 yaşındasın ve istediğin her şeyi yapabilecek gücün var, buna İnan olur mu?
Ve lütfen lütfen asla ama asla hamile kalma.
Benden bu kadar.

değil imam nikahı resmi nikahlı karısına dahi isteği dışında sahipolmak tecavüzdür. Nikahı var dıye tecavuz degıl demek ne saçma ya

Önce muayene edip sonra ifade alıyorlar ama uyusturucuya kesin bakmışlardır çünkü kendi rızasi ile bile kullanıyor olsa yasak sormuyorlar bile hemen kan alıyorlar inşallah konu sahibi hayal görüyordur ne diyeyim başka
Oylemi...bunu bilmiyordum...bisey ciksaydi o zaman sikayet olmadan da bisey yapilirdi dimi?

Bu kadarcık mı ? Yoksa ben mi gizli hesap olanları göremiyorum ?

Eklentiler

• E8720886-D23B-4A60-BFD5-5651BDCFC6C3.png
    E8720886-D23B-4A60-BFD5-5651BDCFC6C3.png
    96,3 KB · Görüntüleme: 242
Halinden memnun degil elbette manyak degilse...ama bisey de yapmiyor...ee nolcak
O yuzden bi yerden sonra boyle kisiler icin insanlar mustehak diyor
Kova hatunu umarım rahatsizsindir ya da pms döneminde falansındır
Müstehak derken umarım elin falan kaymıştır ve ciddi değilsindir
Herkes herkesle ayni standartlarda değil sana bunun gibi bir milyon ornek sayıp sıralayabilirim farkında misin bilmem ama bu ülkede kadınlar mağdur ayni bu kadın gibi
Sen de bir kadınsın ve bir mağdur için bu şekilde düşünmen o kadar çirkin ki
Bu hayatta herşey insanlar icin,hic kimse boyle bir hayat yasamak istemez ve kizin ne yaşadığını burdan hiçbirimiz bilemeyiz. Kimsesiz bir kadının caresizligi var ortada,kocam her gün dövüyor ama çiçek getirdi bana aşık diyen bir kadının değil.

Kızlar çok yoruldum ve sağlıklı düşünemiyorum bisey olmamış ki diyip çıkmayalım işin içinden devam edelim sesimizi duyurmaya netice de iş kızda bitiyor evet ama ortada gerçek bir mağduriyet var ... hapis hayatı değil sadece .. kafam allak bullak oldu artık yanlış yönlendirmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini sağlıklı düşünemiyorum kestirip atılması sadece dinlediklerimlebunun yapılması beni vicdanen çok rahatsız eder ve ben daha yorum yapmak istemiyorum bilgi kaynaklı ya kiza bisey olursa nasıl yasarim bunlar sadece DUYDUKLARIM aslı var mı yok mu? Meçhul? Sadece kızın psikolojisi ıyi değil dışarı çıkabiliyordu dune kadar amaşimdiden sonra çıkabilecek mi ? Ayy bençok kötü hissediyorum merakta kalmayın istiyorum ama iste ne diyeceğimi şaşırdım artık..

canım sen şimdi bu konuyu bir kapat
bilgisayarını da kapat
her an konunun içinde olmak zorunda değilsin çünkü yazışma- konuşma çok ama gelişme az
yapabileceğin her şeyi yaptın
elinden gelenin en iyisini yaptın
biraz mola ver
böyle bakıp durdukça ve bir gelişme, netlik olmadıkça daha kötü olursun
şu an için her şey yapıldı
sen biraz kendinle ilgilen

Hanımlar sakinleşin.
Kadının çevresindekiler de (komşu, arkadaş) elinden geleni yapmış. Hakkında birkaç kez ihbar varmış ama kız hiçbirinde şikayetçi olmamış.

Cafeye giden, arkadaş çevresi olan bir kız. Eğer gerçekten kurtulmak isterse kurtulur.
Yapılacak bir şey yok artık.

Yahu burada mevki, makam sahibi, maddi yönden güçlü kadınlar bile şiddete rağmen evliliğine devam ediyor. Ne yapalım?
Kendi tercihleri der susarız, hakettiğini yaşıyor deriz.
Saçından sürüyerek şikayet mi ettirelim, boşatalım mı?

İmam nikahı yaptıkları için bu kadının bu erkekle aynı çatı altına girmeye gönüllü olduğunu nerden çıkarıyorsunuz? Hanımefendi bakın gönüllü olarak kendi zamanından ayırıp bu tarz olaylara koşturan biri olarak ben kandırılmış hissetmiyorum da siz nasıl böyle hissediyorsunuz hemen? Sadece forumdaki bir olayla böyle hissetmeniz, şuan egonuza yenildiğinizi gösteriyor ya da bu olaylara çok uzaksınız ve aklınız almıyor. Adını sorduğunuzda adını bile söyleyemeyecek duruma gelmiş kadınlar var biliyor musunuz? Siz daha şikayet vs diyorsunuz.. Olaylar sizin bu düz mantığınızla işlemiyor yani. Böyle düşünseydik hepimiz elimizi ayağımızı çekerdik bu işlerden. Ama bir umut işte.. gün gelip de 1 tane insanın hayatı bile kurtulduğunda, insan kendi kendine diyor ki ‘denemeye devam!’ Şurda 1 gün yorum yazıp konuyu takip ettiniz diye söyleniyorsunuz. Yapmayın lütfen.. Herkes elinden geleni yaptı ve olması gereken de budur.
yahu bi tutturmuşssunuz gönüllüyüm de gönüllüyüm. napalım yani. ben bu olaya zil takıp oynayayım mı çünkü ortada bir yalan var. bal gibi de var yani. durum anlatıldığı gibi değil. tek bir yorum yapmış olsam da var, kalkıp çorluya gitsem de var. illa koşturmaya gerek yok ki hepimiiz zaten "gönüllü"olarak elimizden geleni yaptık. sosyal medya üzerinden esra erola müge anlıya kadar ulaştık. daha napalım. ama durum farklı anlatılmış. kendinizi kandırılmış hissetmiyorsanız o sizin probleminiz.

imam nikahı eğer zorla yaptırılıyorsa çözüm belli. şikayetçi olacaksın. dayak yiyorsan şikayetçi olacaksın. dün kadınlar ellerinden geleni yaptılar. biri gel benimle yaşa bile dedi, bizler hepimiz elden geldiğince yardımcı olmaya hazırdık. ama demek ki kadın istemiyor. neden anlamak istemiyorsunuz. yani tek bir kadın programında görünmesiyle ona ev de bulunurdu iş de. bunları elinin tersiyle itiyor ama biz "düz mantık"oluyoruz.

ben böyle süslü cümleler kurup duyar kasmaktansa hep çözüm odaklı olmaya çalıştım. siz o kadını anladınız da ne oldu? kurtarabilecek misiniz anlayışla karşılayarak... tabi ki hayır. çok gönüllü iseniz gidin çorluya, kadının bir kliniğe yatırılmasına ön ayak olun, biz de maddı destek göndermeye çalışalım tedavi için. acaba böyle bir taleple giderseniz konu sahibi sizin boynunuza mı sarılacak yoksa "o benim kocam, o ne derse o" mu diyecek... görelim.

şikayetçi olmamasını normal karsilayamiyorum. sizler cok empatikseniz buyrun, ama bende yok demekki..
gecenin bi yarısı sabahlara kadar insanlar endiselencek, üzülcek.. hic tanimadıgimiz, tanimadigi insanlarin tansiyonu yukselcek gerilcek ( kazen) o saatte bir seyler yapcallar. ve sen gidip şikayetci degilim diceksin. korkuyor falan demeyin intihar etcem diye konu acilmis buraya. en kötü ihtimali göze almış zaten..
asla mustehak falan demem boyle bir durum için.. bir an önce kendine gelip gerekeni yapmasını diliyorum..

canım sen şimdi bu konuyu bir kapat
bilgisayarını da kapat
her an konunun içinde olmak zorunda değilsin çünkü yazışma- konuşma çok ama gelişme az
yapabileceğin her şeyi yaptın
elinden gelenin en iyisini yaptın
biraz mola ver
böyle bakıp durdukça ve bir gelişme, netlik olmadıkça daha kötü olursun
şu an için her şey yapıldı
sen biraz kendinle ilgilen

Çok çok sağol muzurtilki muzurtilki hepiniz sağolun haklisin ama aklım burada kalıyor ne yapsamda :( en iyisi dükkanı kapatıp gidip oğluma sarılmak çok ihtiyacım var ....hepiniz mükemmel birer kadınsınız... ıyi ki varsınız ... H Hogatha umarım kendinde birgün o cesareti bulur, kendinin bu dünyadaki en değerli şey olduğunu farkeder.. herşey onda ... iyisi de kötüsü de... kendine iyilik yap lütfen... hoşçakalın tatlı kadınlar kulübü kadınları sizleri seviyorum...

Back