- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.
Kesinlikleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.
ya ne diyosun sen ben hepsini tek tek engelledim allah bilir çoğu da haber yapmaya karar vermiştir pazartesi.Yemin ediyorum rezil olduğumuza mi uzuleyim, Müge Anli'ya yazdıklarım için mi uzuleyim.
Neye uzuleyim ya ben.
Bir ihtimal dedik be kova sarıldik ama ille de dayak yemeyi seviyorum diyorsa diğer yemeyi seven üyelere dediğim gibi ''afiyet olsun" diyor ve köşeye çekiliyorum.Dertlesmek icin acti konuyu sikayet icin degil deyince de dunya kotusu empati yoksunu vs vs vs oldum...kiz kac sefer sikayetci olmamis ilk de degil yani...
Diyecek birsey yok...su an tek emin oldugumuz sık sık dayak yedigi ...ama sikayetci degil...
Şikayetçi olması şart mı darp raporu var devlet koruması ne güne duruyo?
Bana da yok gibi geliyo rahatsızlığından dolayı böyle konuşuyodur sözde eşi de cinnet getirip şiddet uyguluyodur bi yerde yine ya adamın elinde kalır ya intihar eder bu rahatsızlık doğruysa intihar eğilimi olur zatenya hanımefendiciğim tecavüz falan yoktur ya. o da yalanlardan biridir. baksanıza kadın evliymiş o herifle, dayak yiyor onca insan destek veriyor ama tık yok. beni öldürecek eve kapattı diyor meğer kendi evden çıkmıyormuş. falan filan. işin suyu çıktı gerçekten. bayaa da stres yapmıştık. olayın anlatıldığı kadar vahim olmamasına mı sevineyim yoksa saflığımıza ortalığı ayağa kaldırmamıza mı yanayım bilemedim.
Yemin ediyorum kadın konu etse bu durumu ne diyeceğiz biz şimdi ?ya ne diyosun sen ben hepsini tek tek engelledim allah bilir çoğu da haber yapmaya karar vermiştir pazartesi.
Sagolasin sayende ogrenmedigimiz kalmadi. :)Yerel gazete araştırır her olaydan haberiboluyor büyük bir şehir değil burasi
Öldürülen kadınların cogu sikayeti uzaklastirmasi falan hep var dikkat ettiyseniz...kurtulmak icin didinmisler hic olmazsaBir ihtimal dedik be kova sarıldik ama ille de dayak yemeyi seviyorum diyorsa diğer yemeyi seven üyelere dediğim gibi ''afiyet olsun" diyor ve köşeye çekiliyorum.
Yazık be bunca kadın şu vakit olmuş didiniyor.
Ekşi sözlük yine olayla alakali duyarlı davrandı.
Tutup sağa sola haber saldik, bir kadın daha ölmesin diye.
Sonuç ?
G.... üstüne oturduk.
Canim sakin ol 195. Sayfa kız ıyi mağdur ama şikayet yok ilk olay da degil_KuBeYHaTuN_ canım konuyu kaçırdım iyi değilim zaten geceden beri biraz uyuyayım dedim olay mı oldu kızdan haber var mı
Genelde hep öyle oluyor.Iyi niyet, empati falan bırakmadılar. Isin kotusu gerçekten bu durumda biri olsa kimse inanmayacak.Bir ihtimal dedik be kova sarıldik ama ille de dayak yemeyi seviyorum diyorsa diğer yemeyi seven üyelere dediğim gibi ''afiyet olsun" diyor ve köşeye çekiliyorum.
Yazık be bunca kadın şu vakit olmuş didiniyor.
Ekşi sözlük yine olayla alakali duyarlı davrandı.
Tutup sağa sola haber saldik, bir kadın daha ölmesin diye.
Sonuç ?
G.... üstüne oturduk.
eli değimişken kızı tedavi ettirsin artık müge ablamız, baksana kız bipolar hastasıymış.Yemin ediyorum kadın konu etse bu durumu ne diyeceğiz biz şimdi ?
Offf.
Niye rezil oluyorsunuz, niye üzülüyorsunuz ya. Kimse yanlış birşey yapmadı ki. Bir can tehlikede diye düşünüp birşeyler yapıldı. bunda utanılacak rezil olunacak birşey yok. Biz üzerimize düşeni yaptık. Yine de hiç birşey boşuna yapılmış değil. Kız hasta ve şiddet görüyor. İmam nikahı adı altında cinsel ilişkiye zorlanıyor. Ortada bir imam nikahı var diye niye herşeyi normal görmeye başladınız hanımlar? Kimse üzülmesin, hiçbirinizin emeği boşa değil. Bunlar bilinçli duyarlı kadınlar olarak sosyal hayatın içinde var oldugunuzu gösteriyor. Bence gurur duyulması lazım. Hep böyle bilinçli ve duyarlı kalın bence hanımlar.Yemin ediyorum rezil olduğumuza mi uzuleyim, Müge Anli'ya yazdıklarım için mi uzuleyim.
Neye uzuleyim ya ben.