• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Dertlesmek icin acti konuyu sikayet icin degil deyince de dunya kotusu empati yoksunu vs vs vs oldum...kiz kac sefer sikayetci olmamis ilk de degil yani...
Diyecek birsey yok...su an tek emin oldugumuz sık sık dayak yedigi ...ama sikayetci degil...
Bir ihtimal dedik be kova sarıldik ama ille de dayak yemeyi seviyorum diyorsa diğer yemeyi seven üyelere dediğim gibi ''afiyet olsun" diyor ve köşeye çekiliyorum.
Yazık be bunca kadın şu vakit olmuş didiniyor.
Ekşi sözlük yine olayla alakali duyarlı davrandı.
Tutup sağa sola haber saldik, bir kadın daha ölmesin diye.
Sonuç ?
G.... üstüne oturduk.

ya hanımefendiciğim tecavüz falan yoktur ya. o da yalanlardan biridir. baksanıza kadın evliymiş o herifle, dayak yiyor onca insan destek veriyor ama tık yok. beni öldürecek eve kapattı diyor meğer kendi evden çıkmıyormuş. falan filan. işin suyu çıktı gerçekten. bayaa da stres yapmıştık. olayın anlatıldığı kadar vahim olmamasına mı sevineyim yoksa saflığımıza ortalığı ayağa kaldırmamıza mı yanayım bilemedim.
Bana da yok gibi geliyo rahatsızlığından dolayı böyle konuşuyodur sözde eşi de cinnet getirip şiddet uyguluyodur bi yerde yine ya adamın elinde kalır ya intihar eder bu rahatsızlık doğruysa intihar eğilimi olur zaten

Yorumları okumaya yetişemiyorum son durum nedir çok merak ediyorum,

Ya arkadaslar iyi misiniz? İmam nikahli diye istedigini yapabilir, tecavuz edebilir, siddet uygulayabilir anlamina mi geliyo? Caresizlik icinde belli ki psikolojisi de normal degil haliyle. Ki kizin beyaniyla; kiz diyor ki babam oldukten sonra yardima geldi, 8-9 ay, bu gazetecinin beyani uymuyor. Nerden bilelim gazetecininde olayin ustunu ortmek istemedigini. Hemen kotu kotu seyler yazmayin rtlerinizi cekmeyin rezil olduk demeyin. Biri tecavuze ugradigini iddia ediyorsa ona inanmak dinlemek yardim etmek zorundaydik ve oyle de yaptik. Sacmalamayin

Bir ihtimal dedik be kova sarıldik ama ille de dayak yemeyi seviyorum diyorsa diğer yemeyi seven üyelere dediğim gibi ''afiyet olsun" diyor ve köşeye çekiliyorum.
Sonuç ?
G.... üstüne oturduk.
Öldürülen kadınların cogu sikayeti uzaklastirmasi falan hep var dikkat ettiyseniz...kurtulmak icin didinmisler hic olmazsa
Ne demek sikayet etmemek ya...yasam tarzi mi bu nedir

Sonuç ?
G.... üstüne oturduk.
Genelde hep öyle oluyor.Iyi niyet, empati falan bırakmadılar. Isin kotusu gerçekten bu durumda biri olsa kimse inanmayacak.

Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.

+1

Kiz belki tek basina korkuyor ve yalan ifade veriyor.

Ne kadar kizsak uzulsek de bu kiz gibi belki niceleri var ne yapabiliyoruz?

Bir tek bu konuda degil patronu tarafindan dovulen insanlar da var.

Guclu kazaniyor gucsuz kaybediyor cunku caresi yok parasi yok belki beslemek zorunda oldugu ailesi var.

Yemin ediyorum rezil olduğumuza mi uzuleyim, Müge Anli'ya yazdıklarım için mi uzuleyim.
Neye uzuleyim ya ben.
Niye rezil oluyorsunuz, niye üzülüyorsunuz ya. Kimse yanlış birşey yapmadı ki. Bir can tehlikede diye düşünüp birşeyler yapıldı. bunda utanılacak rezil olunacak birşey yok. Biz üzerimize düşeni yaptık. Yine de hiç birşey boşuna yapılmış değil. Kız hasta ve şiddet görüyor. İmam nikahı adı altında cinsel ilişkiye zorlanıyor. Ortada bir imam nikahı var diye niye herşeyi normal görmeye başladınız hanımlar? Kimse üzülmesin, hiçbirinizin emeği boşa değil. Bunlar bilinçli duyarlı kadınlar olarak sosyal hayatın içinde var oldugunuzu gösteriyor. Bence gurur duyulması lazım. Hep böyle bilinçli ve duyarlı kalın bence hanımlar.

Konuyu bugün gördüm 100 sayfayı soluksuz okudum. Yardımcı olan, olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun. Ne güzel insanlar var. Kızın şikayetçi olmaması beni de çok üzdü ama belli ki o pislik şikayet edilmeyeceğini bildiği için böyle bir iğrençliğe cesaret etmiş. 26 yaşında koca kadın, illa polise gider şikayet ederdi demek ki öncesinde de psikolojik sorunları vardı sessis belki de asosyal bir tipti. Pis sapık da buna güvenip yaptı bu işi. Böyle kalmaz umarım cezasını çeker.
Bir de ailenin haberiyle kuzeniyle aynı evde kalıyormuş yazmış biri, bunlar imam nikahlı falan olmasın?

Son düzenleme:
Back