yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)
sana canı gönülden katılıyorum canım.neymiş belki kafasını kırmış vallahi okuyunca güldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)
senin gibi "elkadar bebeğe şiddeti normal karşılayacak" kadar dengesiz olacağıma
bela okuyan bir komik olmaya razıyım..
hee buarada hayatında hiç bela okumadığını söyleyebilirmisin?
çok ağırına gitti gibime geldi de..
heleki doğurmadığın kendi canından olmayan bir varlığa annelik yapabilmeyi sen ve senin gibilerin harcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde..
bir kadının doğurduğu çocuğa ki şiddetin dozunuda bilmiyoruz acaba vurdu patlattımı kafasını bilmiyoruz ona anlayışınız maaşallah derya deniz...
ben bi tek kendi anneme kurban olurum..senin gibilerle işim olmaz,işin rengi belli oldu..çirkefleşmek için yer arıyorsunuz..gidin başka yerde aranın lütfen.
ağzını topla! sana cevap vermek senin seviyene inmek olucak kendine yakışan gibi konuşmaya devam etsenin gibi "elkadar bebeğe şiddeti normal karşılayacak" kadar dengesiz olacağıma
bela okuyan bir komik olmaya razıyım..
hee buarada hayatında hiç bela okumadığını söyleyebilirmisin?
çok ağırına gitti gibime geldi de..
öncelikle olumlu tavsiyesi olan arkdşl teşekkürler. bana bela okuyan arkdşada aynen yolladım. misliyle. siz çocuğunuzun poposuna vurmadınızmı hiç. allhtan dileğim bunu söyleyen ve kınayan arkdşlara misli durum versin allhım. koca adam gibi dövecek değilim herhalde1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
sana canı gönülden katılıyorum canım.neymiş belki kafasını kırmış vallahi okuyunca güldüm.ya bu nasıl bı bakıs acısı.neden daha iyisini diil de çok kötüsünü düşündün belki kafasına bile vurmamıştır ama sen kafasını kırdırdın bile.hayal gücün sınır tanımıyor.tabi belki bebegın kafası kırılmıs hastanelik olmus anne de cezaevine girmiştir.yuuuuuuuuuuh diyorum sana baska da bisey demiyorum.bu derdi paylasan kızcagız yazdıgına yazacagına pişman oldu eminim.işi bu boyuta da getirdiler.böyle çirkin tepki koyan insanların nası anne oldugu ve olacagı mechul.
öncelikle olumlu tavsiyesi olan arkdşl teşekkürler. bana bela okuyan arkdşada aynen yolladım. misliyle. siz çocuğunuzun poposuna vurmadınızmı hiç. allhtan dileğim bunu söyleyen ve kınayan arkdşlara misli durum versin allhım. koca adam gibi dövecek değilim herhalde
öncelikle olumlu tavsiyesi olan arkdşl teşekkürler. bana bela okuyan arkdşada aynen yolladım. misliyle. siz çocuğunuzun poposuna vurmadınızmı hiç. allhtan dileğim bunu söyleyen ve kınayan arkdşlara misli durum versin allhım. koca adam gibi dövecek değilim herhalde
biraz büyük olsa tabiki poposuna patlatırım yaramazlık yapınca .ama minicik bebeğime poposuna niye vurayım ağlıyo diye kızılmazki daha ona.yazık kıyamam çok bunalırım tamam kendi kendime oturup ağlarım onunla ama bebeğe kızılmazki.
arkadaşlarrr uzatmayııınnn.
hiiiççç kimseeee bir çocuğa annesinin duyduğu şefkati merhameti duyamaaaaazzzzz.
çocuğunu dövene kızcağız diyorsunuz...tepkisini koyana da nasıl anne olacağımızı soruyor..Allah akıl fikir versin ne diyim..
söylemek istemezdim ama cinnet geçirip çocuğunu öldüren annelerde var...birisi bu kadına hatasını sert birşekilde anlatmalıydı...maalesef kafası gerçekten çalışan çok az kişi bunu anlayabiliyor..sizi suçlamıyorum..ne yapabilirsiniz ki kapasiteniz bu...
konu sahibinede yazdım bir daha yazıyorum.vakti olursa açarsa sayfayı okusunn..FENİLKETÖNİRİ testi yaptırsın bebeğine..bir çeşit kan testi..
sebebi bu rahatsızlık olabilir..
elbette öyle.ama arkadaşım haberlerde hiç izlemedinmi minicik bebeğe eziyet edenleri.arkadaş vurdum deyince herkesin gözünün önüne anan haberlerdeki cani anneler geldi tabi.görmediğimiz için tepki verdik eğer dediği gibi hafifçe poposuna vurduysa tamam insan bazen çileden çıkar ki o bile bana saçma ....
ben o anneleri kasdetmiyorum zaten.ama eminim bu anne o annelerden değil ve yine eminim dürtmeyi kasdediyodur.yoksa buraya yazıp yardım dilenmezdi.onlaramı sracam deyip yaptığına devam ederdi.bizimde bundan hiç haberimiz bile olmazdı.ayrıca lütfen büyük konuşmayalım.bir hadisi şerifte efendimiz(s.a.v) kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz buyurmuştur.düşündüğünüz gibi bir anne olmanız dileğiyle.
vurmak ne olursa olsun canilik daha 1 aylık bebek bu hastalığınız olduğununbelirtisi tedavi olun bence lohusalıkla ilgili bişey bu ama bebeğe zarar vermeyin sakın sakın1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
kınadığım şeyi bigün kendim yaparsam o zaman benide kınasınlar haketmişim demektir.hiç bi şekilde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmam boynumu eğerim o zaman
şunu da unutma hatalar insanlar içindir.insan hata yapar ama önemli olan aynı hatayı 2. kez yapmamaktır.dolayısıyla hatayı ilk kez yapan bi insanı kınamak yerine yardımcı olmak ve hatasını anlamasını sağlamak daha doğru.eger bu insan yaptığının doğru oldugunu savunuyo ve yapmaya devam edıyosa o zaman kına o insanı.arkdaslar eleştirilerimizde yıkıcı diil yapıcı olalım.