Allah rızası için bir akıl verin bana

yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)

sana canı gönülden katılıyorum canım.neymiş belki kafasını kırmış vallahi okuyunca güldüm:1: .ya bu nasıl bı bakıs acısı.neden daha iyisini diil de çok kötüsünü düşündün belki kafasına bile vurmamıştır ama sen kafasını kırdırdın bile.hayal gücün sınır tanımıyor.tabi belki bebegın kafası kırılmıs hastanelik olmus anne de cezaevine girmiştir.yuuuuuuuuuuh diyorum sana baska da bisey demiyorum.bu derdi paylasan kızcagız yazdıgına yazacagına pişman oldu eminim.işi bu boyuta da getirdiler.böyle çirkin tepki koyan insanların nası anne oldugu ve olacagı mechul.

yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)

senin gibi "elkadar bebeğe şiddeti normal karşılayacak" kadar dengesiz olacağıma
bela okuyan bir komik olmaya razıyım..

hee buarada hayatında hiç bela okumadığını söyleyebilirmisin?
çok ağırına gitti gibime geldi de..

arkadaşlar uzatmayın tamam.olayı kişiselleştirmiyelim

heleki doğurmadığın kendi canından olmayan bir varlığa annelik yapabilmeyi sen ve senin gibilerin harcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde..

bir kadının doğurduğu çocuğa ki şiddetin dozunuda bilmiyoruz acaba vurdu patlattımı kafasını bilmiyoruz ona anlayışınız maaşallah derya deniz...

ben bi tek kendi anneme kurban olurum..senin gibilerle işim olmaz,işin rengi belli oldu..çirkefleşmek için yer arıyorsunuz..gidin başka yerde aranın lütfen.

çirkefleşmek kelimesi cok cırkin.ben bu kelımeyı kullanmam bile canım.bence sen de kullanma.sinirli birisin anladıgım kadarıyla.sakın ol tamam mı?bebegın olunca işine yarar.keskin sirke küpüne zarar.

senin gibi "elkadar bebeğe şiddeti normal karşılayacak" kadar dengesiz olacağıma
bela okuyan bir komik olmaya razıyım..

hee buarada hayatında hiç bela okumadığını söyleyebilirmisin?
çok ağırına gitti gibime geldi de..
ağzını topla! sana cevap vermek senin seviyene inmek olucak kendine yakışan gibi konuşmaya devam et

Konu sahibi arkadas,evcilik oynayacagini sandi galiba..Bebegim uyandi,alt degistir,meme,gaz cikar hoop agu agu sonra pis pis yatak?Hamillelik doneminin cok cok zor gectigini dusunuyorum,kUrtulacagini sanmissin ama isin bu tarafini unutmussun galiba.Bende ayni hataya zaman zaman dusuyorum ,bende hamileyim.Sadece 4 ay evimde kalacagim icin bile hersey bana daha kolay geliyor ama dogumdan sonra ise donen hic bir arkadasim 3 gunun sonunda ahh evim demedi.Herkes iste olmanin evde bebek bakmaktan kolay oldugu dusuncesinde.
Siz bir anne olarak ,her annenin elini operim,bir sinavi gectiniz,darisi bana.Simdi sabirlarin en buyugu sizi bekliyor.Destek alin.Maddi durumunuzu bilmem ama yarim gun birini bulun;veya ailenizden talep edin.Size bebEgin 1 saat sizden uzakta olmasi bile iyi gelicektir.
Bebege vurma konusuna gelince;ben sizin bebeginize kotu baktiginizi asla dusunmuyorum.Cunku cikmis bakamiyorum diyorsunuz ve soruyorsunuz,ama bakamadiginiz bebek degil sizsiniz!sizin sikintiniz kendinize vakit ayiramamak!Dayak konusu apayri,inanmiyorum canini yakayacaginizi cunku o sizin caniniz.Lutfen daha sabirli olun.ve destek alin.

1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
öncelikle olumlu tavsiyesi olan arkdşl teşekkürler. bana bela okuyan arkdşada aynen yolladım. misliyle. siz çocuğunuzun poposuna vurmadınızmı hiç. allhtan dileğim bunu söyleyen ve kınayan arkdşlara misli durum versin allhım. koca adam gibi dövecek değilim herhalde

çocuğunu dövene kızcağız diyorsunuz...tepkisini koyana da nasıl anne olacağımızı soruyor..Allah akıl fikir versin ne diyim..
söylemek istemezdim ama cinnet geçirip çocuğunu öldüren annelerde var...birisi bu kadına hatasını sert birşekilde anlatmalıydı...maalesef kafası gerçekten çalışan çok az kişi bunu anlayabiliyor..sizi suçlamıyorum..ne yapabilirsiniz ki kapasiteniz bu...

konu sahibinede yazdım bir daha yazıyorum.vakti olursa açarsa sayfayı okusunn..FENİLKETÖNİRİ testi yaptırsın bebeğine..bir çeşit kan testi..
sebebi bu rahatsızlık olabilir..

sana canı gönülden katılıyorum canım.neymiş belki kafasını kırmış vallahi okuyunca güldüm:1: .ya bu nasıl bı bakıs acısı.neden daha iyisini diil de çok kötüsünü düşündün belki kafasına bile vurmamıştır ama sen kafasını kırdırdın bile.hayal gücün sınır tanımıyor.tabi belki bebegın kafası kırılmıs hastanelik olmus anne de cezaevine girmiştir.yuuuuuuuuuuh diyorum sana baska da bisey demiyorum.bu derdi paylasan kızcagız yazdıgına yazacagına pişman oldu eminim.işi bu boyuta da getirdiler.böyle çirkin tepki koyan insanların nası anne oldugu ve olacagı mechul.

arkadaşlarrr uzatmayııınnn.

hiiiççç kimseeee bir çocuğa annesinin duyduğu şefkati merhameti duyamaaaaazzzzz.

öncelikle olumlu tavsiyesi olan arkdşl teşekkürler. bana bela okuyan arkdşada aynen yolladım. misliyle. siz çocuğunuzun poposuna vurmadınızmı hiç. allhtan dileğim bunu söyleyen ve kınayan arkdşlara misli durum versin allhım. koca adam gibi dövecek değilim herhalde

poposuna vurmuş olamazsın kafasını patlattın sen bebeğinin. :27:

Son düzenleme:

biraz büyük olsa tabiki poposuna patlatırım yaramazlık yapınca .ama minicik bebeğime poposuna niye vurayım ağlıyo diye kızılmazki daha ona.yazık kıyamam çok bunalırım tamam kendi kendime oturup ağlarım onunla ama bebeğe kızılmazki.

haaaayyııırrr bırak beddua eden etsin nasılsa haksız beddua siz etmeyin çünkü çok kötü bişey.

ooo bende vururum oğlumun dötüsünee :1: o bayılıyo bunaa.arkadaşlar vurdum deyince olayı şiddet uyguladığınıza çevirmişler.siz sakin olun ve lütfen bebeğinize bol bol nas felek ihlas ve ayetel kürsi okuyun.o tepki gösteren arkadaşın dediği testi de doktora sorun yaptırmanız gerekiyosa yaptırın.sormakta fayda var.

biraz büyük olsa tabiki poposuna patlatırım yaramazlık yapınca .ama minicik bebeğime poposuna niye vurayım ağlıyo diye kızılmazki daha ona.yazık kıyamam çok bunalırım tamam kendi kendime oturup ağlarım onunla ama bebeğe kızılmazki.

vurmak derken bence arkadaş dürtmek gibi bişey kasdediyoor. zaten onun poposu yok denecek kadar küçükki vuramazsınki.:1:

arkadaşlarrr uzatmayııınnn.

hiiiççç kimseeee bir çocuğa annesinin duyduğu şefkati merhameti duyamaaaaazzzzz.

elbette öyle.ama arkadaşım haberlerde hiç izlemedinmi minicik bebeğe eziyet edenleri.arkadaş vurdum deyince herkesin gözünün önüne anan haberlerdeki cani anneler geldi tabi.görmediğimiz için tepki verdik eğer dediği gibi hafifçe poposuna vurduysa tamam insan bazen çileden çıkar ki o bile bana saçma ....

çocuğunu dövene kızcağız diyorsunuz...tepkisini koyana da nasıl anne olacağımızı soruyor..Allah akıl fikir versin ne diyim..
söylemek istemezdim ama cinnet geçirip çocuğunu öldüren annelerde var...birisi bu kadına hatasını sert birşekilde anlatmalıydı...maalesef kafası gerçekten çalışan çok az kişi bunu anlayabiliyor..sizi suçlamıyorum..ne yapabilirsiniz ki kapasiteniz bu...

konu sahibinede yazdım bir daha yazıyorum.vakti olursa açarsa sayfayı okusunn..FENİLKETÖNİRİ testi yaptırsın bebeğine..bir çeşit kan testi..
sebebi bu rahatsızlık olabilir..

cinnet geçiren annenin ruh hali bozuk demektir ruh hali bozuk bi insana da allah belanı versin demek elin kırılsın demek yerine bence psikolojik destek vermek gerekir.ayrıca sen allah belanı versin tepkisini verince arkadaş hatasını mı anladı?arkadaşım ben bunları ezbere yazmıyorum psıkolojı hakkında eğitim aldım.az cok iletişimin nasıl yapılması gerektıgını biliyorum.kime ne söylemem gerektiğini senden öğrenecek diilim.bana göre senın üslubun yanlış ama sen kabul etmıyosan bildiğini oku ne diyim.

elbette öyle.ama arkadaşım haberlerde hiç izlemedinmi minicik bebeğe eziyet edenleri.arkadaş vurdum deyince herkesin gözünün önüne anan haberlerdeki cani anneler geldi tabi.görmediğimiz için tepki verdik eğer dediği gibi hafifçe poposuna vurduysa tamam insan bazen çileden çıkar ki o bile bana saçma ....

ben o anneleri kasdetmiyorum zaten.ama eminim bu anne o annelerden değil ve yine eminim dürtmeyi kasdediyodur.yoksa buraya yazıp yardım dilenmezdi.onlaramı sracam deyip yaptığına devam ederdi.bizimde bundan hiç haberimiz bile olmazdı.ayrıca lütfen büyük konuşmayalım.bir hadisi şerifte efendimiz(s.a.v) kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz buyurmuştur.düşündüğünüz gibi bir anne olmanız dileğiyle.

Son düzenleme:
inanamıyorum yazılanlara..
konu sahibi arkadaşı çooookk ii anlıyorum.. ama yardım all.. senden başka ilgilenen birileri olsun bebekle.
şu anki düşüncelerin bi kaç aysonra bambaşka olucak. herşey düzewlicek ama sabır...

uyuyarak büyüyen bebek çok az. sana sabır diliyorum... en kısa zamanda da bir yardımcıı

bu arada lohusa depresyonunda olup bebeğini öldüren kendini öldürenler var... bu basit bir durum değil.. konuşurken biraz daha dikkatli olunmalı..

kimse onaylamıyor yaptığını... pis kötü tü kaka diyelim kahrından sonra bi de kendine mi zarar versin...

doğum yapmamış olan da yorum yapmasın zaten

ben o anneleri kasdetmiyorum zaten.ama eminim bu anne o annelerden değil ve yine eminim dürtmeyi kasdediyodur.yoksa buraya yazıp yardım dilenmezdi.onlaramı sracam deyip yaptığına devam ederdi.bizimde bundan hiç haberimiz bile olmazdı.ayrıca lütfen büyük konuşmayalım.bir hadisi şerifte efendimiz(s.a.v) kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz buyurmuştur.düşündüğünüz gibi bir anne olmanız dileğiyle.

kınadığım şeyi bigün kendim yaparsam o zaman benide kınasınlar haketmişim demektir.hiç bi şekilde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmam boynumu eğerim o zaman

1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
vurmak ne olursa olsun canilik daha 1 aylık bebek bu hastalığınız olduğununbelirtisi tedavi olun bence lohusalıkla ilgili bişey bu ama bebeğe zarar vermeyin sakın sakın:47::47::47::47::19::20::20::50::50::57::57:

kınadığım şeyi bigün kendim yaparsam o zaman benide kınasınlar haketmişim demektir.hiç bi şekilde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmam boynumu eğerim o zaman

şunu da unutma hatalar insanlar içindir.insan hata yapar ama önemli olan aynı hatayı 2. kez yapmamaktır.dolayısıyla hatayı ilk kez yapan bi insanı kınamak yerine yardımcı olmak ve hatasını anlamasını sağlamak daha doğru.eger bu insan yaptığının doğru oldugunu savunuyo ve yapmaya devam edıyosa o zaman kına o insanı.arkdaslar eleştirilerimizde yıkıcı diil yapıcı olalım.

şunu da unutma hatalar insanlar içindir.insan hata yapar ama önemli olan aynı hatayı 2. kez yapmamaktır.dolayısıyla hatayı ilk kez yapan bi insanı kınamak yerine yardımcı olmak ve hatasını anlamasını sağlamak daha doğru.eger bu insan yaptığının doğru oldugunu savunuyo ve yapmaya devam edıyosa o zaman kına o insanı.arkdaslar eleştirilerimizde yıkıcı diil yapıcı olalım.

alkışlıyorum seni arkadaşım.işim var cevap yazamıyorum uzun uzun.

Back
X