- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
-
Evet haberdarız tabi sonradan haberimiz olduAnal ilişkide bulunduysanız endişeniz hamilelik olmamalı konu sahibi. Anal yoldan ilişkide kapmanız muhtemel hastalıklar olmalı. Bu konudan haberdar mısınız???
Dikkat edin erkek arkadaşınız aynı şeyi sizden istemesin. Bence kesin ve net bir çizgi koyun arayaDoğru hissettiniz
Olsun insanız işteYa milletin nasıl ilişkiye gireceğine nasıl yaşayacağına niye karşılıyorsunuz sizi ilgilendiren ne evet ya da hayır deyin gunah bilmem ne günahını göze almis ki yapmis elestirmeseniz olur musunuz illa bir yargılama size ne
Doğru haklısınız zaten birdaha aslaaaDikkat edin erkek arkadaşınız aynı şeyi sizden istemesin. Bence kesin ve net bir çizgi koyun araya
Keske suan böyle bir yorum yapmak yerine evet veya hayır seklinde bir bilgilendirme yapsaydınız daha da az kırıcı olurdu belki yine de teşekkürlerOfff yaptığınız iğrenç şeylere dini falan karıştırmayın bari. Benim bildiğim din saygı duyulan bir şey böyle yaptığınzı her şeyi dine bağlamayın Allah affetsin günah töbe ettim bilmem ne.
Ne yaşıyorsanız da size kalsın. Yapıyorsanız da sonuçlarını göze alın. Çocuk musunuz???
Yok arkadan ilişkiye girdim ama Kız değilim(!) E peki sebep?
Yemin ederim Türkiye'nin özeti gibisiniz. Her şey ağızda lafta kalıyo ama uygulamada canım ne isterse yaparım. Allah affetsin o zaman ne diyelim.
Cogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.Baştan belirtmek istiyorum niyetim asla namus bekciligi değil herkesin tercihi herkesin secimi kendine. Ama şunu biliyorum ki günah olmasının en büyük sebebi kadının acı çekmesi fazla acı hemde. Bunu Kendine nasıl yaptın? Yani sırf erkek arkadasin zevk alsın diye kendi canına neden bunu yaptın? Soruna cevap vermek gerekirse büyük ihtimalle hamile değilsin ama gene de bir test al. Günahınla, tovbenle ilgilenmiyorum ha bide eğer bu erkek arkadasin seninle kesin evlenmezse buyuk bir vicdan azabı duyacaksin diye hissettim nedense.
Aynı hatayı tekrar yap yapma sen bilirsin aç yaz google amcaya zararlari neymiş ne zaman herkes kendi bacağından demeyi öğreneceğiz herkesi bir değiştirme çabası niye bir cevap verin banaOlsun insanız işte
Neticede haram diye kesin bir yargı ve hastalık kısmı vs var acıdan cok o önemli ama maalesefCogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.
Neticede haram diye kesin bir yargı ve hastalık kısmı vs var acıdan cok o önemli ama maalesefCogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.
teşekkür ederim tekrardanAynı hatayı tekrar yap yapma sen bilirsin aç yaz google amcaya zararlari neymiş ne zaman herkes kendi bacağından demeyi öğreneceğiz herkesi bir değiştirme çabası niye bir cevap verin bana
Keske suan böyle bir yorum yapmak yerine evet veya hayır seklinde bir bilgilendirme yapsaydınız daha da az kırıcı olurdu belki yine de teşekkürler
Lavman nedir bilgilendirme için çokkkk teşekkürlerHayır hamile kalma ihtimalin yüzde 1 filan ikincisi tekrar denerseniz kas gevşetici krem kayganlastirici prezervatif kullanmayı unutmayın
Prezervatif hamile kalmamak için değil mikrop kalmamak için ayrıca bir zahmet lavman da yapmayı unutma
Sizin yaptığınız normal mi dine bağlamak belki kız krem peyniri tapiyor
Koskoca allah kuluna böyle muamele etmiyor ama
Bir insan ilişki de aci çekmekten neden hoslanir?Cogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.
Tatlım Tatlım kadarını da elinde internet var ac bak ben mi anlatacağım asıl o zaman burda midesi bulanan bir sürü insan olurLavman nedir bilgilendirme için çokkkk teşekkürler
Peki tamam pardonTatlım Tatlım kadarını da elinde internet var ac bak ben mi anlatacağım asıl o zaman burda midesi bulanan bir sürü insan olur
Bdsm neden var insanlar kendilerine neden faca atar kirmizi biberi millet yana yana neden yiyorsa ondandirBir insan ilişki de aci çekmekten neden hoslanir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?