• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bilenler yardımcı olsun

He iyi o zamam tamam tabi ramazan degilse hersey mubah..ya onu gecte biraz okuyun yahu..madem cinsellik yasayacaksınız biraz ogrenin bu konulari kadin anatomisini filan ne biliyim..bu cahillikle yapinca iste boyle sorular soruyorsunuz sonra.
Haklısınız bende insanların karşısına böyle birşeyle cıkmak istemezdim ama derdimi açabileceğim kimse yok böyle bilinçli

Yaptığım şeyi savunmuyorum hele de bulunduğumuz bu ayda özellikle utanarak actım mevzuyu sadece cok korkuyorum bekaretimi bozan sözlüm değil.madde bağımlısı bi sapık tarafından tecavüze uğramıştım.normalde hiçbir şekilde bu kadar yakınlaşmadık ilk defa oldu ondada böyle bi durumla karşılaştım
O kaybetti bekaretinizi demedim zaten hani yok neden arkadan ugrasıyorsunuz .hamılelık arkadan gelen spermle olmaz öyle rahat olun ve çocuk ıstemıyorsanız da korunun

Allah razi olsun dionda ablam arkadan haram biliyon dimi? Senin aci cekerek yaptigin seyden erkek zevk aliyo.. derdimde namus bekciligi degil..
Biliyorum haklısınız ama dediğim gibi tövbemi ettim ben bir kere oldu allah affetsin ben gerçekten cok pişmanım

Back