• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bilenler yardımcı olsun

Abartma konusunda +1
Bu ilk gece efsanesi gibi, çok kan akacak, çok acıyacak vs. Acısını bilmem ama kendi istegi ile yapan var nihayetinde. Demekki zevkli bulan olabiliyor.

He sakıncası? Acıdan ziyade hastalık, ve en beteri dışkı tutamamaya kadar giden oradaki kas yapısını bozma.
Bir de erkeğin doyumsuzluğuna katkı Sağlamak gibi bir yanı da var.

Yine de İnsan kendine neden bunu yapar? Bilmiyorum.

Sonrası konu sahibine,
özellikle ailenizin karşı geleceği yada asla olmaz vs dediğiniz şeyleri nişanlılık döneminde yapmayın.
Aile yapınız su durumu kaldırmaz anladığım kadarıyla.
Ve siz bu saatten sonra bu adam ne dese eyvallah edeceksiniz. Yeterki duyulmasın yada yeterki bırakmasın diye.
Dugune de 5 ay var.
Aferin . Bu kafa ile devam.
Yazdigimi dogru anladigina emin misin:) ben hepimizin cok abarttigini dusunuyorum dedim zaten:) yani erkegin becerisine kalan bi durum demek istedim:)

Abartma konusunda +1
Bu ilk gece efsanesi gibi, çok kan akacak, çok acıyacak vs. Acısını bilmem ama kendi istegi ile yapan var nihayetinde. Demekki zevkli bulan olabiliyor.

He sakıncası? Acıdan ziyade hastalık, ve en beteri dışkı tutamamaya kadar giden oradaki kas yapısını bozma.
Bir de erkeğin doyumsuzluğuna katkı Sağlamak gibi bir yanı da var.

Yine de İnsan kendine neden bunu yapar? Bilmiyorum.

Sonrası konu sahibine,
özellikle ailenizin karşı geleceği yada asla olmaz vs dediğiniz şeyleri nişanlılık döneminde yapmayın.
Aile yapınız su durumu kaldırmaz anladığım kadarıyla.
Ve siz bu saatten sonra bu adam ne dese eyvallah edeceksiniz. Yeterki duyulmasın yada yeterki bırakmasın diye.
Dugune de 5 ay var.
Aferin . Bu kafa ile devam.
Nerden biliyorsunuz kaybetmemek için herşeye evet dediğini belki o da istedi sanki evlenince adamlar bizi kullanmıyor mu

Back