• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bilenler yardımcı olsun

Offf yaptığınız iğrenç şeylere dini falan karıştırmayın bari. Benim bildiğim din saygı duyulan bir şey böyle yaptığınzı her şeyi dine bağlamayın Allah affetsin günah töbe ettim bilmem ne.

Ne yaşıyorsanız da size kalsın. Yapıyorsanız da sonuçlarını göze alın. Çocuk musunuz???
Yok arkadan ilişkiye girdim ama Kız değilim(!) E peki sebep?

Yemin ederim Türkiye'nin özeti gibisiniz. Her şey ağızda lafta kalıyo ama uygulamada canım ne isterse yaparım. Allah affetsin o zaman ne diyelim.:işsiz:

Ya milletin nasıl ilişkiye gireceğine nasıl yaşayacağına niye karşılıyorsunuz sizi ilgilendiren ne evet ya da hayır deyin gunah bilmem ne günahını göze almis ki yapmis elestirmeseniz olur musunuz illa bir yargılama size ne

Offf yaptığınız iğrenç şeylere dini falan karıştırmayın bari. Benim bildiğim din saygı duyulan bir şey böyle yaptığınzı her şeyi dine bağlamayın Allah affetsin günah töbe ettim bilmem ne.

Ne yaşıyorsanız da size kalsın. Yapıyorsanız da sonuçlarını göze alın. Çocuk musunuz???
Yok arkadan ilişkiye girdim ama Kız değilim(!) E peki sebep?

Yemin ederim Türkiye'nin özeti gibisiniz. Her şey ağızda lafta kalıyo ama uygulamada canım ne isterse yaparım. Allah affetsin o zaman ne diyelim.:işsiz:
Keske suan böyle bir yorum yapmak yerine evet veya hayır seklinde bir bilgilendirme yapsaydınız daha da az kırıcı olurdu belki yine de teşekkürler

Baştan belirtmek istiyorum niyetim asla namus bekciligi değil herkesin tercihi herkesin secimi kendine. Ama şunu biliyorum ki günah olmasının en büyük sebebi kadının acı çekmesi fazla acı hemde. Bunu Kendine nasıl yaptın? Yani sırf erkek arkadasin zevk alsın diye kendi canına neden bunu yaptın? Soruna cevap vermek gerekirse büyük ihtimalle hamile değilsin ama gene de bir test al. Günahınla, tovbenle ilgilenmiyorum ha bide eğer bu erkek arkadasin seninle kesin evlenmezse buyuk bir vicdan azabı duyacaksin diye hissettim nedense.
Cogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.

:KK43:
Cogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.
Neticede haram diye kesin bir yargı ve hastalık kısmı vs var acıdan cok o önemli ama maalesef

:KK43:
Neticede haram diye kesin bir yargı ve hastalık kısmı vs var acıdan cok o önemli ama maalesef
Aynı hatayı tekrar yap yapma sen bilirsin aç yaz google amcaya zararlari neymiş ne zaman herkes kendi bacağından demeyi öğreneceğiz herkesi bir değiştirme çabası niye bir cevap verin bana
teşekkür ederim tekrardan

Hayır hamile kalma ihtimalin yüzde 1 filan ikincisi tekrar denerseniz kas gevşetici krem kayganlastirici prezervatif kullanmayı unutmayın
Prezervatif hamile kalmamak için değil mikrop kalmamak için ayrıca bir zahmet lavman da yapmayı unutma

Keske suan böyle bir yorum yapmak yerine evet veya hayır seklinde bir bilgilendirme yapsaydınız daha da az kırıcı olurdu belki yine de teşekkürler
nihat-hatipoglu-ile-ilgili-cok-guleceginiz-8-caps_780x508.jpg

Hayır hamile kalma ihtimalin yüzde 1 filan ikincisi tekrar denerseniz kas gevşetici krem kayganlastirici prezervatif kullanmayı unutmayın
Prezervatif hamile kalmamak için değil mikrop kalmamak için ayrıca bir zahmet lavman da yapmayı unutma
Lavman nedir bilgilendirme için çokkkk teşekkürler

Bir insan ilişki de aci çekmekten neden hoslanir?

Back