- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
Araştırdım herseyi açan zyeO bile cok. Sureklilik varsa sknti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırdım herseyi açan zyeO bile cok. Sureklilik varsa sknti
Hasta olursam kesin değilimdir diye biliyodum ama oda muallaktaymısHasta olana kadar devam edecek korunun ya hep korunun
Hasta olursam kesin değilimdir diye biliyodum ama oda muallaktaymıs
Konuyu önce okur musunZinaya tovbe edip arkadan iliskiye girmek hmmmm
Sizi baya uğraştırdım bakalım yakındır adet olmamYa küçük ihtimal o
Daha cok telaslanıyorumm bu testler pahalı mıUmarim hamile değilisindir bir test yapabilirsin 17 gun gecmisse ustunden
Okudum kimsenin tovbesini bilemezsin yazmiss ya bende tahminde bulundum. Ama 1 gunah degil 2 gunah buldim tabi o bizi baglamaz zaten derdiyle ilgili.yorumumu sonradan yaptım k9nu sahibinin.hakkinda.hayrlisi olsun ii gunlerKonuyu önce okur musun
İnsllah telaslanıyorum yazılanlardan sağolunHamile degilsin.
Senin dinin beni ilgilendirmez korunmayı hastalık hamilelik bilmek lazimSizi baya uğraştırdım bakalım yakındır adet olmam
Daha cok telaslanıyorumm bu testler pahalı mı
Onu yazmadım benOkudum kimsenin tovbesini bilemezsin yazmiss ya bende tahminde bulundum. Ama 1 gunah degil 2 gunah buldim tabi o bizi baglamaz zaten derdiyle ilgili.yorumumu sonradan yaptım k9nu sahibinin.hakkinda.hayrlisi olsun ii gunler
20 lira felan erken gebelik testi . Ama normal test 5 liraDaha cok telaslanıyorumm bu testler pahalı mı
Tesekkurle20 lira felan erken gebelik testi . Ama normal test 5 lira
Baştan belirtmek istiyorum niyetim asla namus bekciligi değil herkesin tercihi herkesin secimi kendine. Ama şunu biliyorum ki günah olmasının en büyük sebebi kadının acı çekmesi fazla acı hemde. Bunu Kendine nasıl yaptın? Yani sırf erkek arkadasin zevk alsın diye kendi canına neden bunu yaptın? Soruna cevap vermek gerekirse büyük ihtimalle hamile değilsin ama gene de bir test al. Günahınla, tovbenle ilgilenmiyorum ha bide eğer bu erkek arkadasin seninle kesin evlenmezse buyuk bir vicdan azabı duyacaksin diye hissettim nedense.
Cogumuz burda bence anal iliskiyi abartiyoruz bende dahil:)) dini boyutu bi yana..partnerinle ilgili bi durum cok aci cekip cekmemen..bunu sirf partnerini elde tutmak icin yapanda var, meraktan yapanda var.. ama zevk alan kadinlarda var garip bi sekilde.
Bende netten okudum.. oyle yaziyoduAraştırdım herseyi açan zye