- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
-
Mübarek ayda olmadı fakat haram olduğunun bilincindeyim belki önceden bende böyle tepki verirdim ama biraz anlayıs kraldan cok kralcı olmayalım allah kimseyi nefsine uydurmasın bnm sorum zaten belliTövbenden tabiki haberimiz olmayabilir ama ortada pek tövbe eden bi profil olmadığı aşikâr.
Mübarek ayda ve haram kılınan bir ilişkiyi yaşarken sadece zevkinize baktığımızda göre varsa bi durum artık basınızın da çaresine bakarsınız .
Kızlık zarım yok demek istedim
Kraldan çok kralcı mi :) sende bu dil varken yok yordamı zaten bulursun kusura bakma böyle bir başlık açıyorsan eleştirilere de maruz kalırsın biyolojik olarak arkadan girilen ilişki sonucu hamile kalmak pek mümkün olmasa da ilahi boyutta Allah isterse tabiki olur yani iş yine dinden geçebilirMübarek ayda olmadı fakat haram olduğunun bilincindeyim belki önceden bende böyle tepki verirdim ama biraz anlayıs kraldan cok kralcı olmayalım allah kimseyi nefsine uydurmasın bnm sorum zaten belli
Teşekkür ederim söylediklerinizde haklısınızKraldan çok kralcı mi :) sende bu dil varken yok yordamı zaten bulursun kusura bakma böyle bir başlık açıyorsan eleştirilere de maruz kalırsın biyolojik olarak arkadan girilen ilişki sonucu hamile kalmak pek mümkün olmasa da ilahi boyutta Allah isterse tabiki olur yani iş yine dinden geçebiliryinede panik yapma hamile kalmak en çok yumurtlama günlerine denk gelirse büyük ihtimalle tutan biseydir test yapman içinde adetinin en az 2 gün gecikmedi gerekiyor .
Hayır biliyorSözlüne bakireyim mi dedin
O yüzden panik yapma,rica ederim .Teşekkür ederim söylediklerinizde haklısınız
Cok teşekkür ederim evet haklısınıbişi olmaz merak etme..Ne gerek yok tövbe ettim ,yok günah yok bilmemne.Böyle konuları ulu orta konuşmaya tövbe edin.Bilgi alacağınız yere akıl verirler çözüm olmaz.
Ramazandan once olduğu icin su an oruc olan etkilenmiyorHe iyi o zamam tamam tabi ramazan degilse hersey mubah..ya onu gecte biraz okuyun yahu..madem cinsellik yasayacaksınız biraz ogrenin bu konulari kadin anatomisini filan ne biliyim..bu cahillikle yapinca iste boyle sorular soruyorsunuz sonra.
Peki anal niye.bu çocuk kesin evlenecekmi seninle.hamilelikten korkuyorsanız prezervatif var.anal niyeHayır biliyor
Hayır daha önce yaptığımız fln birşey değildi yani o an öyle oldu ne bileyim ikimizde pişman olduk normalde yakınlasmamız olmaz fakat evet evlenicek 5 aya düğünümüz var insallah Allahtan bir aksilik olmazsaPeki anal niye.bu çocuk kesin evlenecekmi seninle.hamilelikten korkuyorsanız prezervatif var.anal niye
Tobe ettim derse bu cevap kacinilmaz:)
Anladimmhamilelik yok büyük ihtimal ama olsada evleneceksiniz zaten ne olacak sanki.gunah kısmı sizi bağlarHayır daha önce yaptığımız fln birşey değildi yani o an öyle oldu ne bileyim ikimizde pişman olduk normalde yakınlasmamız olmaz fakat evet evlenicek 5 aya düğünümüz var insallah Allahtan bir aksilik olmazsa
Yine de yaptığımız doğru değil ve olası gebelik durumunda da cok kötü bir tabloAnladimmhamilelik yok büyük ihtimal ama olsada evleneceksiniz zaten ne olacak sanki.gunah kısmı sizi bağlar
Doğru hissettinizBaştan belirtmek istiyorum niyetim asla namus bekciligi değil herkesin tercihi herkesin secimi kendine. Ama şunu biliyorum ki günah olmasının en büyük sebebi kadının acı çekmesi fazla acı hemde. Bunu Kendine nasıl yaptın? Yani sırf erkek arkadasin zevk alsın diye kendi canına neden bunu yaptın? Soruna cevap vermek gerekirse büyük ihtimalle hamile değilsin ama gene de bir test al. Günahınla, tovbenle ilgilenmiyorum ha bide eğer bu erkek arkadasin seninle kesin evlenmezse buyuk bir vicdan azabı duyacaksin diye hissettim nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?