- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
-
Var ole kadinlar.. kirbac atsn herifler var.. kadin bundan zevk aliyo.. var yaniBir insan ilişki de aci çekmekten neden hoslanir?
Ne bilelim yaşanınca anlaşılıyo birşeylerBir insan ilişki de aci çekmekten neden hoslanir?
Hastalik kapmak sundan oluyo daha cok diye biliyorum.. arkadan cikio vajinaya girerse yikamadan.. o zmn sknti.. enfeksiyon olabilir
Neticede haram diye kesin bir yargı ve hastalık kısmı vs var acıdan cok o önemli ama maalesef
Lavman nedir bilgilendirme için çokkkk teşekkürler
Vajinaya girmedi ama arkadan cıkarken öne değdi mi geldi mi ben bu konularda pek bilgim yok acıkcasıHastalik kapmak sundan oluyo daha cok diye biliyorum.. arkadan cikio vajinaya girerse yikamadan.. o zmn sknti.. enfeksiyon olabilir
Erkek de kapabiliyor en iyisi prezervatif kullanmakHastalik kapmak sundan oluyo daha cok diye biliyorum.. arkadan cikio vajinaya girerse yikamadan.. o zmn sknti.. enfeksiyon olabilir
Içine bosalmadiysa olmaz öyle bir degmeyleVajinaya girmedi ama arkadan cıkarken öne değdi mi geldi mi ben bu konularda pek bilgim yok acıkcası
AynenErkek de kapabiliyor en iyisi prezervatif kullanmak
Tatlım okuma o zamanKusucam galiba
Yok arkaya boşalmıs zaten anlatmak istediğim de buydu ama cıkarken veya silerken ittirmiş olabilir miyim içine yüzeysel bi değmeyle de olur mu hamilelik onu sormustmIçine bosalmadiysa olmaz öyle bir degmeyle
Degmstr bise olmaz umarim. Cok yaparsanda ordaki kaslar gevsiyomus ilerde tuvaletini tutamiyormussun.bi kereden olmaz ama..Vajinaya girmedi ama arkadan cıkarken öne değdi mi geldi mi ben bu konularda pek bilgim yok acıkcası
Birdaha aslaDegmstr bise olmaz umarim. Cok yaparsanda ordaki kaslar gevsiyomus ilerde tuvaletini tutamiyormussun.bi kereden olmaz ama..
Olmaz merak etme peceteyi içine sokmadiysan tamamen olmaz hayriye dümen oldum senin yüzündenYok arkaya boşalmıs zaten anlatmak istediğim de buydu ama cıkarken veya silerken ittirmiş olabilir miyim içine yüzeysel bi değmeyle de olur mu hamilelik onu sormustm
TaMam teşekkürler hala telaşlıyımOlmaz merak etme peceteyi içine sokmadiysan tamamen olmaz hayriye dümen oldum senin yüzünden
15 günde ayda bir olabilirDegmstr bise olmaz umarim. Cok yaparsanda ordaki kaslar gevsiyomus ilerde tuvaletini tutamiyormussun.bi kereden olmaz ama..
O bile cok. Sureklilik varsa sknti15 günde ayda bir olabilir
Hasta olana kadar devam edecek korunun ya hep korununTaMam teşekkürler hala telaşlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?