Allah rızası için bilenler yardımcı olsun

He iyi o zamam tamam tabi ramazan degilse hersey mubah..ya onu gecte biraz okuyun yahu..madem cinsellik yasayacaksınız biraz ogrenin bu konulari kadin anatomisini filan ne biliyim..bu cahillikle yapinca iste boyle sorular soruyorsunuz sonra.
Haklısınız bende insanların karşısına böyle birşeyle cıkmak istemezdim ama derdimi açabileceğim kimse yok böyle bilinçli

O kaybetti bekaretinizi demedim zaten hani yok neden arkadan ugrasıyorsunuz .hamılelık arkadan gelen spermle olmaz öyle rahat olun ve çocuk ıstemıyorsanız da korunun

Allah razi olsun dionda ablam arkadan haram biliyon dimi? Senin aci cekerek yaptigin seyden erkek zevk aliyo.. derdimde namus bekciligi degil..
Biliyorum haklısınız ama dediğim gibi tövbemi ettim ben bir kere oldu allah affetsin ben gerçekten cok pişmanım

mideniz kalktıysa yazmak zorunda değilsiniz üzerine basa basa tövbe ettim pişmanım diyorum bende hoşnut değilim açtığım konudan yani kafam serin değil yine de kusura bakmayın
Biz buradan size nasıl yardım edelim bi söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…