- 27 Mayıs 2018
- 48
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
-
Haklısınız bende insanların karşısına böyle birşeyle cıkmak istemezdim ama derdimi açabileceğim kimse yok böyle bilinçliHe iyi o zamam tamam tabi ramazan degilse hersey mubah..ya onu gecte biraz okuyun yahu..madem cinsellik yasayacaksınız biraz ogrenin bu konulari kadin anatomisini filan ne biliyim..bu cahillikle yapinca iste boyle sorular soruyorsunuz sonra.
Yanlıslıkla ne bileyim içine girmiş olabilir cinsel organı arkadan çekerken değmiş olabilie vs vsArkadan vajinaya gircekte yumurtayi bulcakta o sperm.. imkansiza yakin
Adet olman yaniltici olabilir hamilelikte ilk basta adet gören de varHmm peki adet olursam ki günü yaklaşıyor hamile değilim demek demi kesin olarak adet görürsem telaşlanmamalıyım
O kaybetti bekaretinizi demedim zaten hani yok neden arkadan ugrasıyorsunuz .hamılelık arkadan gelen spermle olmaz öyle rahat olun ve çocuk ıstemıyorsanız da korununYaptığım şeyi savunmuyorum hele de bulunduğumuz bu ayda özellikle utanarak actım mevzuyu sadece cok korkuyorum bekaretimi bozan sözlüm değil.madde bağımlısı bi sapık tarafından tecavüze uğramıştım.normalde hiçbir şekilde bu kadar yakınlaşmadık ilk defa oldu ondada böyle bi durumla karşılaştım
Cok teşekkür ederimAdet olman yaniltici olabilir hamilelikte ilk basta adet gören de var
Olmaz ya.. o ihtimal senimi bulcak:) rahat olYanlıslıkla ne bileyim içine girmiş olabilir cinsel organı arkadan çekerken değmiş olabilie vs vs
Cok teşekkür ederim allah razı olsunO kaybetti bekaretinizi demedim zaten hani yok neden arkadan ugrasıyorsunuz .hamılelık arkadan gelen spermle olmaz öyle rahat olun ve çocuk ıstemıyorsanız da korunun
Olmaz ya.. o ihtimal senimi bulcak:) rahat ol
Bakire değilim diyebilirsiniz.Kızlık zarım yok demek istedim
Aklıma gelmedi pardon kafam karışıktıBakire değilim diyebilirsiniz.
Haklısınız evetCinsel eğitim şart türkiye'de geç bile kaliniyor..
Allah razi olsun dionda ablam arkadan haram biliyon dimi? Senin aci cekerek yaptigin seyden erkek zevk aliyo.. derdimde namus bekciligi degil..Cok teşekkür ederim allah razı olsun
Biliyorum haklısınız ama dediğim gibi tövbemi ettim ben bir kere oldu allah affetsin ben gerçekten cok pişmanımAllah razi olsun dionda ablam arkadan haram biliyon dimi? Senin aci cekerek yaptigin seyden erkek zevk aliyo.. derdimde namus bekciligi degil..
Gerci nikah yoksa o da ayri haramda neyseBiliyorum haklısınız ama dediğim gibi tövbemi ettim ben bir kere oldu allah affetsin ben gerçekten cok pişmanım
mideniz kalktıysa yazmak zorunda değilsiniz üzerine basa basa tövbe ettim pişmanım diyorum bende hoşnut değilim açtığım konudan yani kafam serin değil yine de kusura bakmayınMidem kalktı oruç oruç ya bu nedir böyle Allah’ım
Biz buradan size nasıl yardım edelim bi söyleyinmideniz kalktıysa yazmak zorunda değilsiniz üzerine basa basa tövbe ettim pişmanım diyorum bende hoşnut değilim açtığım konudan yani kafam serin değil yine de kusura bakmayın
bu konuya dair herhangi bir bilginiz veya yorumunuz varsa başım üstüne meselaBiz buradan size nasıl yardım edelim bi söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?