- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.221
Bitirince arapça Hatim duası yapalım ki efdal olsun. Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah bitireceğiz. Benim geçen haftalardan okuyup hediye etmediğim 2000 tane Tevhidim vardı. Onu da Burak'a hediye ettim; Rabbim vasıl eylesin.@Bilgece canım dün işe gitmedim sınav için hazırlamam gereken evraklarım vardı onlar için koşturdum akşamda dersim vardı giremedim çok özür diliyorum ben şimdi watsapp gruplarıma yazıyorum tekrar inşallah en kısa sürede bitireceğiz canım
Bitirince arapça Hatim duası yapalım ki efdal olsun. Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah bitireceğiz. Benim geçen haftalardan okuyup hediye etmediğim 2000 tane Tevhidim vardı. Onu da Burak'a hediye ettim; Rabbim vasıl eylesin.
eilenn 150 tane daha okudum.
Böyle parça parça yazıyorum, kusura bakma. Benim zikirmatik sıfırlanıyor kendi kendine, bir de işyerinde bazen kafam karışıyor, ne okuduğumu unutuyorum.
CNM NESİ VAR BURAK BEBEĞİN? OKURUZ TABİ BİZDEpink love
E-brulim
@Ters Lale
Al_pi
DESIGNER27
@deeploneliness
annesiyavrusu
Melisa1995
LeYLa_21
TaeYang
parlakkartanesininaski
Ebush_354
Kartanesi_26
C cornella
Kızlar
burak yavrumuzun sizlerin duasına ihtiyacı var müsait oldukça ihlas okurmusunuz
100.000 tane okumaya niyetlendik henüz bitmedi sizler yardımcı olmak istermisiniz?
Lösemi hastasıymış canım fenalaşmıştı en sonCNM NESİ VAR BURAK BEBEĞİN? OKURUZ TABİ BİZDE
Rabbim şifa versin. Elimizden geldiğince okurum inşallah canım..Arkadaşlar dikkat !!!
Yeni bir dua zincirine başladık sizlerinde desteği ile 100.000 tane ihlas okuyacağız burak yavrumuza şifa olsun inşallah okuyan arkadaşlar sayı bildirirken beni etiketlesin lütfen..
OKUNAN : 57.210
KALAN : 42.790
Rabbim şifa versin. Elimizden geldiğince okurum inşallah canım..
Tamam canım..inşallah canım okuduktan sonra sayı belirtmeni rica ediyorum okunan toplam sayıya ekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?