- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Canim benim eminim bazı sartlar yerine oturunca sende cok daha cesaretli olacaksın. Bende oyle korkardimki bosanmaktan sonunda aldatilinca dedim bu adam kac kere ayrilik boşanma dedi birde aldatmış ben onun gibisini hak etmiyorum. Ve bitti dedim. Bunun dememdeki en büyük etkenlerden biride çalışıyor olmamdi. Tabii sonra o çok pişman oldu ama ben kabul etmedim cunku çok zor ve kötü yillar üstüne birde aldatilmislik yasamistim.. birde kader oyleymis demekki af edemedim.Kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ama... Sen bence çok cesaretli bir kadınsın. Eşinden boşanabilmiş olman bile heleki çocuğun varken, çok zor bir durum. Ben yapamıyorum. Boşanmak isteyen eşim olmasına rağmen yapamıyorum. Keşke şu an boşanmış olup da senin durumunda olabilsem. Kendi kendinle barışık ol. Dışarıda bir iş bulabilirsen daha iyi olur, çünkü evde kalmak, yalnız olman en büyük düşmanın. Gidip gelebildiğin bir iş bul kendine. İş arkadaşları edin, yeni insanlar yeni fikirler oluşsun kafanda.
Bugun emekliyim dolayısıyla calisamam. Yoksa çalışmak pskolojim açısından çok daha iyi olurdu haklisin biliyorum