- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.201
Canim durumu ayni maalesef. Ihlaslar da bitmedi maalesef.
Allah yardimcisi olsun.hep aklimdaCanim durumu ayni maalesef. Ihlaslar da bitmedi maalesef.
Neden ayip olsun? Allah razi olsun. 1 tane bile okusaniz ne kadar guzel. Allah razi olsu ..100 ihlas okudum bi 100 daha okuyim çocuklardan pek fırsat olmuyo ayıp mı olur
Çok saolun..Allah Hepiniz den razı olsunNeden ayip olsun? Allah razi olsun. 1 tane bile okusaniz ne kadar guzel. Allah razi olsu ..
canım 200 tanesini arkadaşlar okudu...toplam 600 ihlas okundu...Rabbim şifasını versin...ablam 100 tane okudu
Canım benim basın sağolsun anneciginin mekanı cennet olsun Allahım nur içinde yatırsın inşallah.... bende annemi kaybettim felcliydi kalp krizi geçirdi kaybettim.... ama babam sapa sağlamdi onuda kalp krizi geçirdi kaybettim allahım mekanlarını cennet eylesin annem uç yıl olacak babamda 1. Yılı dolacak nişan ayındaAnnemi aynı rahatsızlıktan kaybettim 48 yaşındaydı ama inşallah Burak kurtulacak. Rabbim annemin ömrünü ona versin. İkindi namazından sonra devam edeceğim inşallah okumaya.
Canım benim 5.000 okudum ya şafi allahım kabul etsin Burak evladinizla şifa OLSUN inşallahCanım sen buradan devam et istersen...Benim regl bitti, İhlas zincirine katılacağım.
OKUNAN YA ŞAFİ : 23.000
OKUNAN SALAVAT-I TIBB'IL KULUBİ: 800
ÖNEMLİ NOT: BU ZİKİR VE DUA ZİNCİRİ SADECE ADET GÖREN VE İHLAS OKUYAMAYAN HANIMLAR İÇİNDİR. ASLOLAN 100.000 İHLAS ZİNCİRİNİN TAMAMLANMASIDIR. ALLAH KABUL ETSİN
Tibbil kulübü okudum 200 eklersinCanım sen buradan devam et istersen...Benim regl bitti, İhlas zincirine katılacağım.
OKUNAN YA ŞAFİ : 23.000
OKUNAN SALAVAT-I TIBB'IL KULUBİ: 800
ÖNEMLİ NOT: BU ZİKİR VE DUA ZİNCİRİ SADECE ADET GÖREN VE İHLAS OKUYAMAYAN HANIMLAR İÇİNDİR. ASLOLAN 100.000 İHLAS ZİNCİRİNİN TAMAMLANMASIDIR. ALLAH KABUL ETSİN
Canım çok üzüldüm. Senin durumun daha ağır. Ben de daha önce hiç hissetmediğim duygular içindeyim. Dualara sığınıyorum. Dua etmediğim zamanlarda göğsüm sıkışıyor, nefes alamıyorum. Okuduklarını kaydettim bu arada, Allah razı olsun.Canım benim basın sağolsun anneciginin mekanı cennet olsun Allahım nur içinde yatırsın inşallah.... bende annemi kaybettim felcliydi kalp krizi geçirdi kaybettim.... ama babam sapa sağlamdi onuda kalp krizi geçirdi kaybettim allahım mekanlarını cennet eylesin annem uç yıl olacak babamda 1. Yılı dolacak nişan ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?