- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ne diyorsun cnm yaa çok kötü oldum inşallah uyanır allahım inşallah
Allah'ım yardımcıları olsun inşallah. Haklarında hangisi hayırlısıya öyle olsun.
Offf..
Lütfen bundan sonra her güneş Burak için doğsun...
Lütfen o güzel gözlerini açsın minik yavru...
Nolursun Allah'ım bize bu güzel haberi çok görme...
Insallah Allah im sifa versin 100 tane daha ya şafi okudumAmin arkadaslar dualariniza amin. Ben de cok kotu durumdayim. Surekli atak geçiriyor ve uyur halde bile beyni kanser hucreleriyle savas halinde. Yavrum benim. Insallah iyilesir. Allahim ailesine bagislasin. Ailesinin su an tek istegi yeter ki uyansin biz tekrar savasmaya haziriz.
Amin arkadaslar dualariniza amin. Ben de cok kotu durumdayim. Surekli atak geçiriyor ve uyur halde bile beyni kanser hucreleriyle savas halinde. Yavrum benim. Insallah iyilesir. Allahim ailesine bagislasin. Ailesinin su an tek istegi yeter ki uyansin biz tekrar savasmaya haziriz.
Surekli aklimda dua ediyorum.yavrum cok aci cekiyor..rabbim ailesine bagislasin.ins iyi haberlerini duyarizArkadaslar bir gelisme yok maalesef. Bir haber aldigimda söyleyeceğim size. Lutfen dualarinizda ona yer verin de hayirlisiyla uyansin insallah..
Simdi 100 tane daha ya safi okuyorum
Arkadaslar bir gelisme yok maalesef. Bir haber aldigimda söyleyeceğim size. Lutfen dualarinizda ona yer verin de hayirlisiyla uyansin insallah..
arkadaşlar şimdi daha çok dua etmemiz lazım yapabileceğimiz başkada birşey yok malesef Burak evladımıza şifa olması niyetiyle 10.000 fatiha okumaya başlıyorum bu yazımı görenlerinde yardım etmesini rica ediyorum kendi çevremede dağıtacağım kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz
1- Bismillahirrahmânirrahîm.
2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
3- Errahmânir'rahim
4- Mâliki yevmiddin
5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
6- İhdinessırâtel müstakîm
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Anlamı
1- Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2- Hamd o âlemlerin Rabbi,
3- O Rahmân ve Rahim,
4- O, din gününün maliki Allah'ın.
5- Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti.
6- Hidayet eyle bizi doğru yola,
7- O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
son gelişmeler nedir nasıl olmuş minik burak?
Gece başımı yastığa koyduğumda Burak, anne-babası aklıma geldi ağladım...
İçim parçalanıyor her düşündüğümde..
Çok çok dua ettim...
Allah evlatlarını bağışlasın...
Tamam cnm senden haber bekliyoruz Burak hep dualarımda bir kaç gündür yalvarıyorum rabbime kaç gündür şifa verecek inşallah
arkadaşlar şimdi daha çok dua etmemiz lazım yapabileceğimiz başkada birşey yok malesef Burak evladımıza şifa olması niyetiyle 10.000 fatiha okumaya başlıyorum bu yazımı görenlerinde yardım etmesini rica ediyorum kendi çevremede dağıtacağım kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz
1- Bismillahirrahmânirrahîm.
2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
3- Errahmânir'rahim
4- Mâliki yevmiddin
5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
6- İhdinessırâtel müstakîm
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Anlamı
1- Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2- Hamd o âlemlerin Rabbi,
3- O Rahmân ve Rahim,
4- O, din gününün maliki Allah'ın.
5- Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti.
6- Hidayet eyle bizi doğru yola,
7- O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
Maalesef daha herhangi bir gelisme yok..son gelişmeler nedir nasıl olmuş minik burak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?