- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Okuyunca içim cız etti,yüce mevlam en kısa zamanda şifasını versin yavrumuzun,cidden çok üzüldüm,okuyacağım tabiiki de,inşaallah güzel müjdeli haberler alırız hep birlikte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu gün halamın seneyi devriye kuranı vardı orada rica ettim okunan duaları hediye ettiler ve yaklasık 70 kişi fatiha okudu ALLAH yar yardımcıları olsun dualarımız onlarlaArkadaslar ilk mesaja ekleme yaptim. Gulhan hanimdan mesaj aldim. Dualara devam edelim lutfen..
canım bu gün halamın seneyi devriye kuranı vardı orada rica ettim okunan duaları hediye ettiler ve yaklasık 70 kişi fatiha okudu ALLAH yar yardımcıları olsun dualarımız onlarla
Bir gelişme yok mu hala? Rabbim şifalar ve hayırlı bir ömür versin küçücük kardeşimize
@Bilgece canım umarım sağ salim uyanır. Rabbim ona ve tüm hastalara şifa versin takipteyim.Kizlar durum kotu. Beyni uyuttular. Insallah sag salim uyanirsa tedaviye baslanacak..
Kizlar durum kotu. Beyni uyuttular. Insallah sag salim uyanirsa tedaviye baslanacak..
Allah'ım yardımcıları olsun inşallah. Haklarında hangisi hayırlısıya öyle olsun.Kizlar durum kotu. Beyni uyuttular. Insallah sag salim uyanirsa tedaviye baslanacak..
Kizlar durum kotu. Beyni uyuttular. Insallah sag salim uyanirsa tedaviye baslanacak..