- 7 Ekim 2020
- 37
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi BaharKara12
-
Dalgaaa geçin siz böyleAhahaha rica ederim yanlış yönlendirmeyelim
Lütfen ben değil biz olduk burda tek ben değilSen varya sen
Canım Allah aşkına geçilmeyecek gibi mi kendi haline kendin gülüyorsun yapma gözünü seveyimDalgaaa geçin siz böyle
O zaman biz varya bizzLütfen ben değil biz olduk burda tek ben değil
Bence doktora git ayrıca merak edilen bı soru soruldu sana neden testler negatif dediğiniz halde hamileyim hamilemiyim diye sordunuz süphelendıgınız durum ne tam olarak kusmak dışındaDalgaaa geçin siz böyle
Aklımdaki soruyu sorduğun için sana minnettarımTestler negatifse neden buraya konu açıp duruyorsun. (bakın sakince sordum)
Dalga geçmeden bir soru sordum testler zaten negatif neden doktora gideyim demişsin e neden konu açıyorsun diyorum cevap yok. Dalga geçmekten başka çare bırakmıyorsunDalgaaa geçin siz böyle
Nasıl kustugunuzu anlayamadım sorun bende mı acaba ben neden kusmuyorumDalgaaa geçin siz böyle
Doktor bizden daha iyi mi bilecekAklımdaki soruyu sorduğun için sana minnettarım
Zannetmiyorum bilemeyebilir biz daha iyi biliris yaşadk çünküDoktor bizden daha iyi mi bilecek
Testleri negatifmiş ama neden kustu ben onu merak ettim ben neden kusmuyorumDoktor bizden daha iyi mi bilecek
Sen neden kusacaksın her hamile kusmazkiTestleri negatifmiş ama neden kustu ben onu merak ettim ben neden kusmuyorumAklımda deli sorular bıraktı ve gitti
Bu konu sahibi kusuyor ben neden kusmuyorum haksızlık diye konu açKonu açacağım 6 kere kusuyor bırı negatif testleri ben bıye kusmuyorum benım hakkımya şaka maka Allah korusun çekecem kötüyü kusmak istemiyorum çok şükür yok
Valla ben böyle şeyler yaşamadım gayet insancıldı yaşadıklarımZannetmiyorum bilemeyebilir biz daha iyi biliris yaşadk çünkü
Evet açacam burayı da kendı konuma ekleyebılırmıyim çünkü bu postu çok sevdimBu konu sahibi kusuyor ben neden kusmuyorum haksızlık diye konu aç
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTestleri negatifmiş ama neden kustu ben onu merak ettim ben neden kusmuyorumAklımda deli sorular bıraktı ve gitti
Yaaa efsanesin yaaaBu konu sahibi kusuyor ben neden kusmuyorum haksızlık diye konu aç
Amin canım benımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?