- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi BaharKara12
-
İlk çocuksa pek sorun olmaz Bi tane zatenAmin canım benımdarısı isteyenlerin başına (gerçi bizimki kaza ama olsun olacaktı illaki zaten )
İlk ama daha zamanı vardı hazır değildim henüzİlk çocuksa pek sorun olmaz Bi tane zatenbenim gibi ikincisi kazaya kurban gidenlere selam olsun
Uzaylı kaçmış olmasınzeynepp444 Peraeylem kızlar benim de bi sorum var test yaptım iki çizgi çıktı 5 kere falan doktora gittim elleri ayakları hareket eden bişey gördüm ekranda karnım da baya büyüdü sizce hamile miyim Allah rızası için bakın yoksa 3 tane daha konu açarım sizce ne yapmalıyım acil yardım
Ama hareket ediyor demişsin korktumDalga geçmeyin pleas
Kız kocan içine kaçmış olmasınzeynepp444 Peraeylem kızlar benim de bi sorum var test yaptım iki çizgi çıktı 5 kere falan doktora gittim elleri ayakları hareket eden bişey gördüm ekranda karnım da baya büyüdü sizce hamile miyim Allah rızası için bakın yoksa 3 tane daha konu açarım sizce ne yapmalıyım acil yardım
Kısmet sağlıklı olsun da olan olmuş artıkİlk ama daha zamanı vardı hazır değildim henüzama yiyeceği ekmek varmış nasip
Öyle yapacak bişey yok ben hiç kasmıyorum da olacağı varsa oluyor işteKısmet sağlıklı olsun da olan olmuş artık
Aynen öyleÖyle yapacak bişey yok ben hiç kasmıyorum da olacağı varsa oluyor işte
Şuan karşımda oturuyor olmasa mantıklı aslındaKız kocan içine kaçmış olmasın
Bende kaldım gidemiyorum ama konu sahibesi gelsin artık gülecek bişey kalmadıBaşka konuda etiketlendim valla gidemiyorum elim gitmiyor
Bakınıyorum ben Bi konu bulursam çağırırım seniNeyse kızlar dağılalım gelmeyecek
Ahaha tamam haberleşelimBakınıyorum ben Bi konu bulursam çağırırım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?