- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi BaharKara12
İlk çocuksa pek sorun olmaz Bi tane zatenAmin canım benımdarısı isteyenlerin başına
(gerçi bizimki kaza ama olsun olacaktı illaki zaten
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk çocuksa pek sorun olmaz Bi tane zatenAmin canım benımdarısı isteyenlerin başına
(gerçi bizimki kaza ama olsun olacaktı illaki zaten
)
İlk ama daha zamanı vardı hazır değildim henüzİlk çocuksa pek sorun olmaz Bi tane zatenbenim gibi ikincisi kazaya kurban gidenlere selam olsun
![]()
Uzaylı kaçmış olmasınzeynepp444
Peraeylem kızlar benim de bi sorum var test yaptım iki çizgi çıktı 5 kere falan doktora gittim elleri ayakları hareket eden bişey gördüm ekranda karnım da baya büyüdü sizce hamile miyim Allah rızası için bakın yoksa 3 tane daha konu açarım sizce ne yapmalıyım acil yardım
Ama hareket ediyor demişsin korktumDalga geçmeyin pleas![]()
Kız kocan içine kaçmış olmasınzeynepp444
Peraeylem kızlar benim de bi sorum var test yaptım iki çizgi çıktı 5 kere falan doktora gittim elleri ayakları hareket eden bişey gördüm ekranda karnım da baya büyüdü sizce hamile miyim Allah rızası için bakın yoksa 3 tane daha konu açarım sizce ne yapmalıyım acil yardım
Kısmet sağlıklı olsun da olan olmuş artıkİlk ama daha zamanı vardı hazır değildim henüzama yiyeceği ekmek varmış nasip
![]()
Öyle yapacak bişey yok ben hiç kasmıyorum da olacağı varsa oluyor işteKısmet sağlıklı olsun da olan olmuş artık![]()
Aynen öyleÖyle yapacak bişey yok ben hiç kasmıyorum da olacağı varsa oluyor işte![]()
Şuan karşımda oturuyor olmasa mantıklı aslındaKız kocan içine kaçmış olmasın![]()
Bende kaldım gidemiyorum ama konu sahibesi gelsin artık gülecek bişey kalmadıBaşka konuda etiketlendim valla gidemiyorum elim gitmiyor![]()
Bakınıyorum ben Bi konu bulursam çağırırım seniNeyse kızlar dağılalım gelmeyecek![]()
Ahaha tamam haberleşelimBakınıyorum ben Bi konu bulursam çağırırım seni![]()