- 7 Ekim 2020
- 37
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi BaharKara12
-
Hayır ya yine kustum 6 oldu bak.dememizi
Testler negatif , iki kez de adet olmussunuz.rahatlayin artık hamile değilsiniz.Arkadaşlar 2 kere felan konu açmıştım bilgi sahibi olmak için. Tekrar hatırlatayım. 2 eylülde geri çekilmeli ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi miktarı vs aynıydı. ) Adetim bittikten 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı. 27 günde bir adet oluyorum ve tekrar adet oldum tam gününde. 2 gün önce bitti. Ardından test yaptım yine negatif. Bugün midem bulantı 4 kez art arda kustum. Yardım edin lütfen
Testte yoksa negatifse psikolojiktir.Ya da usuttunHayır ya yine kustum 6 oldu bak.
Ya bazıları gebeliğin ilk iki ayında adet görüyormuş bildiğimiz adet yaniDünya üzerinde mide bulantısı, kusma, kasık ağrısı, şişlik vb. Gibi durumlar yalnzca hamilelikti olmuyor.. Testler negatif, adet oldunuz biz nasıl inandıralım hamile olmadığınıza ?
Niye test negatif. Gidin doktora o zmanYa bazıları gebeliğin ilk iki ayında adet görüyormuş bildiğimiz adet yani
Ama onlar testte çıkıyor .. sizin testte birşey çkmamış.Ya bazıları gebeliğin ilk iki ayında adet görüyormuş bildiğimiz adet yani
En son 2 gün önce test yaptım. Akşam üstü 6 gibi. 2 saatlik felan idrardı. Direk çıkarmıydı olsaydıAma onlar testte çıkıyor .. sizin testte birşey çkmamış.
Hamile değilsinEn son 2 gün önce test yaptım. Akşam üstü 6 gibi. 2 saatlik felan idrardı. Direk çıkarmıydı olsaydı
İdrarın kaç saatlik olduğuyla alakası yok isterse 12 saatlik olsun isterse 3 günlük.. ben akşam yemekten sonra yaptığım testle pozitif görmüştüm.En son 2 gün önce test yaptım. Akşam üstü 6 gibi. 2 saatlik felan idrardı. Direk çıkarmıydı olsaydı
İlişki üstünden 46 gün geçmişti 2 gün önce. Testi yaptım 3 4 dakika bekledim tek çizgi çıktı. Eğer olsaydı bu kadar sürede direk çıkarmıydıİdrarın kaç saatlik olduğuyla alakası yok isterse 12 saatlik olsun isterse 3 günlük.. ben akşam yemekten sonra yaptığım testle pozitif görmüştüm.
Canım 2 gün önce yaptım testi. Yani ilişki üstünden 46 gün sonra. Yapınca 3 4 dk bekledim sonra attım. Olsa direk çıkarmıydı bu kadar süredeÜstüne adet görmüşsün testlerde negatif çıkmış . Bi de geri çekilme diyorsun. Ne bekliyorsun canım Meryem analık vasfını mı ?
Şaka mı yapıyorsunuz?İlişki üstünden 46 gün geçmişti 2 gün önce. Testi yaptım 3 4 dakika bekledim tek çizgi çıktı. Eğer olsaydı bu kadar sürede direk çıkarmıydı
Çıkardı tabi ben 5 haftalıkken net çıkmıştı ..İlişki üstünden 46 gün geçmişti 2 gün önce. Testi yaptım 3 4 dakika bekledim tek çizgi çıktı. Eğer olsaydı bu kadar sürede direk çıkarmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?