- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi BaharKara12
Valla ben böyle şeyler yaşamadım gayet insancıldı yaşadıklarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben böyle şeyler yaşamadım gayet insancıldı yaşadıklarım![]()
Bende hamileyken normal şeyler yaşadım demek istedim yani testlerin negatif çıkmasına rağmen acaba hamileyim gibi şeyler demedimanom kendimden şüpe ettim ben hamlelikten bahsetmiştm yauf
![]()
Heee ay pardonBende hamileyken normal şeyler yaşadım demek istedim yani testlerin negatif çıkmasına rağmen acaba hamileyim gibi şeyler demedim![]()
Önemli değil hayatım konu bu denli saçma olunca normal böyle şeylerHeee ay pardon![]()
Kapandı konu yazan yok daha noktayı biz koyduk galibaAhaha yıne geldim yıne geldim![]()
Galiba yazık oldu takıpteyim başka konu olursa atlayacağım ordanKapandı konu yazan yok daha noktayı biz koyduk galiba![]()
Beni de beni deGaliba yazık oldu takıpteyim başka konu olursa atlayacağım ordan![]()
Kambersiz dügün olur muBeni de beni de![]()
CansınKambersiz dügün olur mu![]()
Rahatladım wuhaaaÖnemli değil hayatım konu bu denli saçma olunca normal böyle şeyler![]()
Sizedemi mesaj atti.Ben şüphelendim enteresan yani.Bu konu sahibi insanların öZelinden rahatsız edip duruyor aynı konu üzerinden..! Hemde defalarca ! Hesap şikayet edilmeli net !