- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi BaharKara12
-
Yaaa hiç deme süperdiİyiki mesajların hepsını okumuşum direk cevap vermemısım moral oldu ya hıc keyfim yoktu moralim bozuktu gözümden yas geldi
Bu psıkolojı ile kimse bu kadar güldüremezdi
Canım senden ricam acilen kadın doğuma git durumunu anlat doktorun tavsıhesıne göre ilerle dermanın kadın doktorundaArkadaşlar 2 kere felan konu açmıştım bilgi sahibi olmak için. Tekrar hatırlatayım. 2 eylülde geri çekilmeli ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi miktarı vs aynıydı. ) Adetim bittikten 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı. 27 günde bir adet oluyorum ve tekrar adet oldum tam gününde. 2 gün önce bitti. Ardından test yaptım yine negatif. Bugün midem bulantı 4 kez art arda kustum. Yardım edin lütfen
Testler negatif amaCanım senden ricam acilen kadın doğuma git durumunu anlat doktorun tavsıhesıne göre ilerle dermanın kadın doktorunda ☺
Allah, gideceği doktora sabır versinCanım senden ricam acilen kadın doğuma git durumunu anlat doktorun tavsıhesıne göre ilerle dermanın kadın doktorunda ☺
Olsun ya kansersen git bence acilTestler negatif ama
Testler negatifse neden buraya konu açıp duruyorsun. (bakın sakince sordum)Testler negatif ama
HAMİLE DEĞİLSİN piskolojik istigfar etmeniz 2 kez adet olmuşsun zaten testler de negatif çıkıyorsa neden korkuyorsun olmayan bir şey içinİlişki üstünden 46 gün geçmişti 2 gün önce. Testi yaptım 3 4 dakika bekledim tek çizgi çıktı. Eğer olsaydı bu kadar sürede direk çıkarmıydı
Bence iki aylık hamilesin canım gözün aydınTestler negatif ama
Vereceği cevabı gerçekten merak ediyorum
3 olur ama 2 olmaz döllenme suresı de var yanlış hesaplıyorsunBence iki aylık hamilesin canım gözün aydın
Valla bende merakla bekliyorum etiketledim görsün diyeVereceği cevabı gerçekten merak ediyorum
Bence doğurmak üzereBence iki aylık hamilesin canım gözün aydın
Yaaaaaaaaaa canım benim çok teşekkür ederim3 olur ama 2 olmaz döllenme suresı de var yanlış hesaplıyorsun
Hamileliği kesin de artık hesaplarız şimdi arkadaş Bi gelsinBence doğurmak üzere
Daha ben kusmadımBence doğurmak üzere
Ahahaha rica ederim yanlış yönlendirmeyelimYaaaaaaaaaa canım benim çok teşekkür ederimyanlış bilgi veriyordum az kalsın tühhhh
Ya bendede kusmus testler negatif ama hamıle bence acılen kadın doğuma gitsin ki gerekli testlerini Doktorlar yapsınHamileliği kesin de artık hesaplarız şimdi arkadaş Bi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?