- Konu Sahibi BaharKara12
Sorma valla . Bi de onca uğraşan insanlar var, dalga geçiyor bence baağyanBen kocamla fingirderken korkuyorum kazaya kurban giderim diye bunlar hiç korkmuyor hiç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma valla . Bi de onca uğraşan insanlar var, dalga geçiyor bence baağyanBen kocamla fingirderken korkuyorum kazaya kurban giderim diye bunlar hiç korkmuyor hiç![]()
O da geçsin bakalımSorma valla . Bi de onca uğraşan insanlar var, dalga geçiyor bence baağyan
NedenBi dr gitsen?
Hamile misin değil misin emin olmak için..
Test negatif diyorHamile misin değil misin emin olmak için..
İdrar testi değil kan testi yaptırın. En net sonucu o verir.Test negatif diyor
46 gün geçti 7 hafta yani. 2 kere adet oldum tam günümde 3 kere test yaptımİdrar testi değil kan testi yaptırın. En net sonucu o verir.
Canım sen nasıl bişeysin yaaaaa
Ya varya sende ciddi ciddi cevaplamışsın helal olsun Hamile misin değil misin emin olmak için..
E hala şüpheniz var. Bize soruyorsunuz cevap veriyoruz ısrarla aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Gidin doktora netleşsin. Bir daha da altından kalkamayacağız işin altına elinizi sokmayınız bir zahmet.46 gün geçti 7 hafta yani. 2 kere adet oldum tam günümde 3 kere test yaptım
Sinir geldi yeminle. Aynı şeyi yazıp duruyor. Ne diyim inşallah hamilesindir de daha erken mi diyim..Ya varya sende ciddi ciddi cevaplamışsın helal olsun![]()
Arkadaş takılıyor öyle sakin olSinir geldi yeminle. Aynı şeyi yazıp duruyor. Ne diyim inşallah hamilesindir de daha erken mi diyim..
Bi dr gitsen?
Biraz önce bende çok güldüm yaaaay karnım agrıyor dusurcem
![]()
Hala gülüyorum karnımın içleri acıyor yemınleBiraz önce bende çok güldüm yaaa![]()
İyi ki varlar bana da baya moral olduHala gülüyorum karnımın içleri acıyor yemınle![]()