Allah niye insanlari kürt-turk diye yaratmis ?

bak canım bu ülkede sadece türkler ve kürtler yaşamıyor ...

neden kürt türk ayrımı oluyor bir düşün bakalım...çünkü kürtleri koruduğu söyleyen o dağdaki ve o hapiste yatan adı batsın asıl amaç kürdü korumak falan değil ayrı devlet falan değil amaç bu ülkeyi israile filistine mısıra ırağa irana suriyeye çevirmek niyet bu...

neden ayrım denince lazlar çerkezler bizi ayırıyorsunuz demiyorda kürtler diyor çünkü kürtleri kullanıyorlar ... bu ülkeye zarar veriyorlar

ayrı toprak istiyorlar al sana toprak desen ki bu olmaz olduğunu varsay...türkiyeye muhtaçlar bunu yapamıyacaklar o yüzden birbirine düşürmek acı vermek düşmanlık yaratmak mesele bu...

bunu kürtler bir anlasa ve uymasalar o koruduklarını söyleyenlere sıkıntı olmuyacak ama oluyor maalesef

Sorunda burda suc hep kurtlerde oluyo siz bile agzinizla soyluyosunuz kurtler uyansin diye madem kurtlerin sucu yok niye turkler bize yukleniyor turkler de uyansin hicbirbl amacim yok okumaktan baska .

Sorunda burda suc hep kurtlerde oluyo siz bile agzinizla soyluyosunuz kurtler uyansin diye madem kurtlerin sucu yok niye turkler bize yukleniyor turkler de uyansin hicbirbl amacim yok okumaktan baska .

dağdakiler türk değil kürtler ordakiler bu huzuru bozuyor ...kürtler suçlu demiyorum bak bu ayrımı iyi yap lütfen...

ben dağdakiler ve onlara inananlara diyorum

dağdakiler türk değil kürtler ordakiler bu huzuru bozuyor ...kürtler suçlu demiyorum bak bu ayrımı iyi yap lütfen...

Her ne kadar oyle demeye calismasakta i

Hakli olabilirsiniz ama ucu her turlu bize dokunuyo

aslında o da biraz tuhaf
ne bileyim kürt olsam türküm demek istemem
ama türkiye vatandaşıyım derim o_O
türkiyede yaşadığı için öyle diyor,cezayirli Fransızlarda öyle diyor ya,cezayir asllı Fransız,mesele yapmıyor kimse..bizde sorun neden pkknın bölücülük tohumu ekmesi

Konuyu taşıdım:).Ve kavga etmeyin bakın he.:)
Kaga etmesin kimse ya etmek isteyen de etsin ben pek duramam derslerden dolayi derdimi anlatip rahatlamak istedm sadece yorum yapanlara tesekkurler.

BEN TÜRKÜM, VE BAYAN SUBAYIM. EN YAKIN ARKADAŞIM DA KÜRT. HEM DE AŞİRET KIZI...
ÇOK DA SEVERİM..
ÇÜNKÜ BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ATA'MA, BAYRAĞIMA, IRKIMA VE NAMUSSUMA LAF SÖYLENMEMESİ...
SÖYLEN KİŞİ KÜRT DE OLSA TÜRK DE OLSA ARAP YADA ÇERKEZ DE OLSA ASLA MERHAMET ETMEM...
O ZAMAN GAZABIMDAN KORKSUN...

türk-kürt diye ayrım yok.
dağa çıkıp toprak isteyen teröristler var ve bu teröristler maalesef ki kürt halkından.

yoksa bu ülkede yıllardır türk- kürt - çerkez- alevi- rum - Süryani- ermeni bir şekilde yaşamış.

ama ayaklanıp da toprak istersen, nam-ı diğer terörist olursan o zaman bakış açısı değişir sadece.

tüm kürtler terörist demek değil istediğim ama tüm teröristler kürt.
bu göz batma da bu yüzden.

Konu uzayacak gibi gorunuyo ve en sevmedigim yere siyasetin icine icine gidiyor ben burda derdimi paylastim lutfen kimse iyice siyaset yapmasin herkese tesekkurler benim ders calismam gerektiginden fazLa giremem.

Konu doğru mu bilmem de kaç yıl bir fil kışlanın içinde yaşamış bir insan olarak askerin “ne mutlu kürdüm” diye bağırdığını hiç görmedim, duymadım.

Bunlar şehir efsanesi.

Sen provokatör değilsen güzelce konuşabiliriz konuyu.

İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
bence sen türk deyince sakinleşemeyenlerdensin! önce bir dön kendine bak sonra etrafına olur mu daha mutlu olursun

Dağdaki bebek katilleri yüzünden bütün kürtler pkklıymış gibi davranılıyor. Tanıdığım bir çok kürt bundan rahatsız. Ama bence siz kürtler olarak aranızdan bölücüleri ayıklamalısınız. Yoksa bu mevzu sonsuza dek böyle gider.

Back
X