Allah kimseye böyle dert vermesin

Şoyle bir durum var amerikada artık acik kalp ameliyatı oranı cok dustu robotik teknolojisi var cunku ama turkiyeye bu teknoloji yeni geliyor ve sadece istanbulada ankarada belli basli hastanelerde var. bunun tabi egitimi var ve o egitim amerikada aliniyor. Ben istanbula amerikada bu egitimi almis cerrahlarla konusmaya gittim. Ayrica kapakcik degistirmeyip tamir etmeyide yine amerikada aldikları egitimlerle ogreniyorlar. bunlarin farkinda olup cerrahi ona gore secmenin tip uzmani olmakla alakasi yok

Benim konustugum kendi sehrimdeki doktor amerika yuzu görmemis bu teknolojiyi bilmeyen bir cerrah zaten calistigi hastanede de cerrahi robot yok. bariz ben istanbula gitmeyim o bana eski usul acık ameliyat yapip eski usul hemen kapagı degistirmek icin ikna etmeye calisti o yuzden sana robot olmaz sana tamir olmaz diyip durdu..

Ayrica kendimdr bir egitimci olarak oğlumu gayette duzgun yetistirdim. duzeni bozulan cocugun hircinlasmasininda gayet dogal oldugunun yine bir egitimci olarak farkindayim. Ben eve gelip eski duzenimize donunce sakinlesti zaten. bir ogretmen olarak agzina iki tane cakilarak buyutulen cocuklarin ne kadar problemli cocuklar oldugunu her sene gozlemliyoruzm zira her sene yuzlerce ogrenci goruyoruz iclerinde en problemliler agzina iki tane cakilan cocuklar. hem nasil cocuk yetistiriyorsunuz diye elestirip hem iki tane cakmaktan bahsetmekte yaman celiski.

Son düzenleme:
Guncellemeyi okuyunca cok sevindim. Hep aklimdaydiniz. Insallah en kisa surede sagliginiza tamamen kavusursunuz.

Güncellemeyi okuyuncu çok mutlu oldum. Allah düşmanımin başına vermesin . Çok çok geçmiş olsun . İnşallah kısa sürede atlatırsıniz bu günleri Allah ilerde gülerek hatırlatır.

Allah yardımcın olsun kardeşim acil şifalar diliyorum aynı şehirde yakın olsak bende yardımcı olurdum gerçi tüp bebek tedavisi görüyorum ama elimden geleni yapardım ah anneler çok kıymetli Allah saglikli uzun ömürler versin benim anacımda hep torunlarını büyüttü ameliyatlı haliyle Allah razı olsun onlardan

hırçınlaşıp önüne gelene saldıran çocuk yetiştirmek eğitimcilik anlayışınızsa umuyorum ki çok fazla çocuğu eğitme imkanınız olmamıştır.

siz amerika yüzü gördünüz mü peki? ülkede eğitim kalitesi her alanda düştüğü için artık bazı konulardaki telaşınızı anlarım ama her tedavi yöntemi de herkese uygulanamaz bunun bilincindedir doktorlar. o yüzden zaten 2. 3. görüş alınır illaki ufak bir diş müdahalesi için bile aynı alanda çalışan en az iki farklı doktora giderim ben de ki içim rahat bir şekilde tedavi olayım. ama sabah programlarındaki doktorlardan duyduklarınızla kendi tedavi yönteminizi tayin etmeniz normal değil bana göre.

Benim çocuğumu ne kadar egittime ağzina iki tane cakmaktan bahseden biri karar veremez.

Siz cocugunuzu agzina iki tane çakarak buyutup sonra benim cocugunu buyutme seklime elestiri yapamazsıniz.

Egitim seviyesi cocugun agzina iki tane cakmakta ibaret olan biri ile tartismayacağim.

ayrica calisan bir anne oldugum icin kadin programları izlemeye hicbir zaman vaktim olmamiştir.

Kendinizden yola cikarak kadin programlarından etkilendiğimi düsünüyorsunuz ama ben ne cocugumun ağzina iki tane cakarim ne de sizin gibi yatip kalkip kadin programı izlerim.

Beni kendinizle karistirmayin.

Sizle daha fazla tartısmaya girmeyeceğim. Cunku biliyorum ki cahille ne kadar tartisirsan tarttis kendi bildiğinı savunur.

Ne demisler "Alim bazı şeyleri bilir, cahil ise her seyi"

Off bayan zaten tek doktora gitmemiş ki... Araştırmış, bir kaç doktora gitmiş. Sanki herkes açık olması lazım demiş de konu sahibi olmam da olmam demiş gibi davranıyorsunuz. Çocuk tabi hırçınlaşır. Annesi hasta olduğunu illaki anlıyordur. Evde ister istemez farklı bir hava vardır. Evde yeni bir bebek. Ne yapsin çocuğu dövüp iyice çıkılmaz hale mü getirsinler durumu

aynen bu sözü içselleştirdiğiniz çok belli ki doktora doktorluk öğretmeye çalışmışsınız. evimde televizyon bile yok çocuğum da yok. ama olursa önüne gelene hırçınlaşıp vuran zeka ve duygu problemi yaşayacak şekilde yetiştirmeyeceğimi biliyorum. sadece oradan buradan duyduklarıyla tutturan insanların cehaletine katlanamıyorum. hayatında bir tane medikal makale okumamıştır ama açık kalp ameliyatı istiyordur. şu cahil öz güveninden istiyorum.

Çok merak ettim doktor musunuz

Tamam hanimefendi siz duygusal sorunlu yetiştirmeyin cakin iki tane ağzına öyle yetistirin.

Ayrica herkesi kendiniz gibi sadece kadin programinda doktor gorenlerden zannetmeyin.

Esimin yakin arkadası malatyada kardiyoloji profesoru o onerdi bize robotik tekniği ayrica kendi docent olan kardiyoloji doktorumda gencsin sen istanbula yollayalim seni robotik teknikle tamir ameliyati ol bizim sehrimizdekiler acik yapar tamir etmezler kapakcigı degistirirler dedi.

Yani isi uzmanina sorduk doktor gormemiz icin kadin programı izlememize gerek yok.

14 sayfadir herkes iyi dilekleri dualarini yazarken boyle bir konuda bile polemik çikartarak kalbinizin kotuluğunu kusmussunuz konuma. Allah yardimciniz olsun boyle bir konuda bile konu sahibine saldirmak icin bayagi bayagi sorunlu bir insan olmak lazim. Allah o sorunlariniz neyse gidersin inşallah.

Ya nasıl sevindim anlatamam canım hep dua ettim .Demek bana dedikleri gibi olmuş .İnşallah sağlığın hep daim olsun canım benim

@vayveyla nasıl sevindim,duaların gücümü desek,,, evlatlarınızla cokk daha sağlıklı ve mutlu günlere,

Güncelleme kısmındaki haberlerinize çok içtenlikle sevindim. Yardımcı bulmanız çok gerekliydi. Annenize de size de çok faydalı olacaktır. İnşAllah sağlıkla kucağınıza alın bebişi. Zamanı gelince de tedavinizi olup şifa bulun kolayca. Şimdiden hayırlı şifalar.. Şimdiden geçmiş gitmiş bitmiş olsun sorunlar.. Güzel ve mutlu bebiş haberlerinizi de bekliyoruz. Sevgiyle.. Sağlıkla inşAllah

Çok geçmiş olsun öncelikle umarım sağlığınıza bir an evvel kavuşursunuz cem alhan bey de annem ameliyta oldu kalp kapakçığı değişti inanılmaz iyi bir doktor ameliyat esnasında bazı komplikasyonlar gelişti ama çok şükür sağ salim ameliyatı gerçekleştirdi ve sonrasında kime gtti isek çok iyi bir ameliyat yapılmış başka biri yapsa kurtulma şansı olmazdı dendi hep baska rahatsızlıkları olduğu için

Öncelikle çok geçmiş olsun güncellemeyi okuduğumda çok sevindim.
Bazen düşünüyorum birbirinden tamamen farklı şekillerde konuşan doktorlar, nasıl bir eğitim alıyorlar da aynı hasta üzerinde bu kadar zıt yorum yapabiliyorlar diye. Çünkü kendi aileme de bu şekilde teşhisler konmuştu.
İyi niyetli düşünmek istiyorum, kendi şehrinizdeki doktorların tecrübesi o yönde olmuş demek ki o şekilde konuşmuşlar. Yoksa İstanbul'daki doktorun o kadar ciddi görmediği bu rahatsızlığa ilk doktorlarınızın dünyanın sonu gibi konuşmasını başka türlü açıklayamıyorum.
İyi doktor veya kötü doktor demek istemiyorum, tamamen daha önceki deneyimleriyle ilgili olmalı.

cem bey randevu aldık zaten. agustosta doner dönmez gorusmeye gidecegiz. benim bulundugum ildeki kardiyoloğumda cem beyi önerdi.

Tesekkürler bilgi icın. artik ameliyat fikrine alıştım ilk duydugumda lohusalığında verdiği duygusallıkla çok korkmuştum ama artık toparladim kendimi inşallah bende anneniz gibi sağlığıma kavuşurum.

Allah tez elden şifalar versin. Bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah. Eşinizin ailesine çok kızdım. Bizim içimiz acıdı onlar nasıl böyle duygusuzlar anlamıyorum. Ama şunu biliyorum ki bazı şeyleri tak tak demek lazım. İnsanlar anlasın diye beklemek sadece yoruyor ve kırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…