• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin böyle adamları!

torro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
1.868
4.593
133
Merhaba hanımlar,

Dün akşam üzeri apartmanda bir gürültüler oldu, benim kulağım deliktir, sesler yükselmeden hemen fark ettim. Eşime bir bakalım dedim.
Bir kaç saniye içinde bağrış çağrış sesleri arttı iyice, hemen kapıya koştuk.

Üst komşumuz eşinden ayrılmış genç bir kadın, bir de 5-6 yaşlarında kızı var. Daire babasınındı, adamcağız kanserden vefat etti bir kaç ay içinde ve kadın yalnız yaşıyor.
Eski eşi gelmiş, bir defa daha görmüştüm adamı, çocuk kucağında ağlarken ağzında küfürlerle aşağıya iniyordu, hemen camdan bakıp binip gittiği arabanın plakasını almıştım ne olur ne olmaz diye. Sorunlu bir tip olduğu belliydi.

Neyse dün apartman girişinde kavga ediyorlardı, kadın imdat yardım edin polisi arayın gibilerinden bağırmaya başladığı anda eşim yanlarına koştu, olayı göremiyorum, yanlarına gidemiyorum kalakaldım. Bir de eşim ne olduğunu anlayamadan ben yolladım onu aşağıya, ama sonra öyle pişman oldum ki :( Sonra bu düşüncemden de pişman oldum.
Polisi aradım güç bela. O esnada evde koştururken camdan gördüm adam çıktı gitti.

Hamileyim, kasıklarımda dehşet bir ağrı oldu.. Benim öyle sakin bir hayatım var ki, böyle bir şeyde nasıl tepki vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım.

Eşimin dediğine göre vurma olayı olmamış, karşılıklı itişip kakışma, adam kadını hırpalıyormuş. Onu görünce ayrılmışlar kadın evine çıkmış hemen.
Sonra adam eşime sen kimsin muhabbeti yapmış bi. O an birbirlerine de girebilirlerdi. Ona bir şey olsa hesabını kim verecek? Öyle kötü şeylere tanık oluyoruz ki insan yardım ettiğine edeceğine pişman olabiliyor maalesef..

Neyse adam da çıkıp gitti. Polisler geldi 10-15 dk sonra, kadınla birlikte çıkıp gittiler.

Akşam 9 gibi polisler bizim kapıya geldi, kadın şikayetçi olmuş darp için, eşim de görgü tanığı.
İfadesini aldılar, gördüklerini anlatmış, direkt vurma görmediğini söylemiş. Olayın öncesini bilmiyoruz tabi. Ama kadın şikayetçi olduysa elinde darp raporu vardır değil mi?

Sonra gece 11 gibi yine polisler, apartmanda kamera olmadığına dair imza aldılar.

Off içim şişti! Ne hakkı var bu adamın bunca insanın huzurunu kaçırmaya? Kim bu insanlar, bu öfke ne için aklım almıyor. Diken üstündeyim şimdi, ya adam bizim kapımıza da gelirse naparız?

Hiç değilse karşı komşum olayı anlatmak istiyorum, tetikte olmak lazım. Apartman kapısının şifresini değiştirelim diyorum. Başka ne gelir elden?

Bu kadıncağızla aydan aya aidat için karşılaşmak dışında iletişimim de yok, yanına çıksam mı sizce, nasılsınız desem mi? Babası da öldü gitti, annesini arada görüyorum gelip gidiyor, hani öyle "arkasında dağ gibi annesi var" denebilecek bir kadın olmadığını sezdim bir kaç sohbet sırasında.

İçim içimi yiyor, gece uyku tutmadı.
Sanırım yapılacak en iyi şey vicdanlı, merhametli erkek çocukları yetiştirmek..

kavgaya müdahale etmek ayırmak kötülüğü önlemek iyi de
keşke hiç muhattap olmadan polisi arasaydınız
veya eşiniz yanına başka komşu da alsaydı

gerçi polis gelene kadar ya kadına bişey yaparsa Allah korusun
insan ne yapacağını şaşırır böyle durumlarda

kavgaya müdahale etmek ayırmak kötülüğü önlemek iyi de
keşke hiç muhattap olmadan polisi arasaydınız
veya eşiniz yanına başka komşu da alsaydı

gerçi polis gelene kadar ya kadına bişey yaparsa Allah korusun
insan ne yapacağını şaşırır böyle durumlarda
Gerçekten öyle saniyelik bir olay ki mantıklı düşünmek çok zor, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı insanlar değiliz ama dahil olduğumuza da çok pişman oldum ne yalan söyleyeyim.

Bir de 6 daireyiz ve apartmandaki diğer erkekler en üst katta oturan amca, bir üstte ölüm döşeğinde bir dede. Bir de teyzelerimiz var işte. Yanına alacağı da kimse yok.

Bi daha göndermeyin eşinizi. Kafasına takıp eşiniz için bile tekrar gelebilir. Polisler bile her kavgaya müdahale etmiyor burası bizim yetki alanımız değil diyor bulaşmıyor örneğin. Tabi bu da yanlış ama örnek verdim. Polisi arayın bekleyin. Kadınlara bile güven yok yarın birgün kocasını savunup eşinizi suçlu gösterebilir. Kadir şeker olayını biliyoruz. Çok şükür ki böyle birşey olmamış. Ama bir olmaz iki olmaz üçüncü de olur. Kadınların yanlış tercihleri yüzünden çocuklarınızı babasız bırakmaya değer mi

Bi daha göndermeyin eşinizi. Kafasına takıp eşiniz için bile tekrar gelebilir. Polisler bile her kavgaya müdahale etmiyor burası bizim yetki alanımız değil diyor bulaşmıyor örneğin. Tabi bu da yanlış ama örnek verdim. Polisi arayın bekleyin. Kadınlara bile güven yok yarın birgün kocasını savunup eşinizi suçlu gösterebilir. Kadir şeker olayını biliyoruz. Çok şükür ki böyle birşey olmamış. Ama bir olmaz iki olmaz üçüncü de olur. Kadınların yanlış tercihleri yüzünden çocuklarınızı babasız bırakmaya değer mi
Allah korusun, zaten o ihtimalleri düşündükçe fena oldum.

O an olayın sıcaklığıyla insan idrak edemiyor ama ihtimalleri düşündükçe bir daha asla diyorum.

Apartmandaki tüm komşularla toplanıp gidin, kamera koydurtun her yere. Eşiniz direk gitmek yerine polisi çağırın. Umarım pislik herif akıllanır da gelemez..

Eşinizi göndermeyin. Ne kadına ne erkeğe güven ver artık.

Eşinizin verilmiş sadakası varmış.üzgünüm ama bu devirde kimse kimseye yardım edemiyor böyle olaylarda.polisi arayın aynı olay tekrarlanırsa.

Polisi arayip bekleyin. Kavganin ortasina eşinizi gondermeniz de ilginç birşey yani. Esim gitmeye kalksa ben önüne geçerdim. 🙄

Çok haklısınız.
Böyle düşünerek bencillik mi ediyorum acaba diye düşünmüştüm ama aklın yolu bir demek.

Kesinlikle bir kez daha düşünmek gerek biri için bir şey yaparken.

Polisi arayip bekleyin. Kavganin ortasina eşinizi gondermeniz de ilginç birşey yani. Esim gitmeye kalksa ben önüne geçerdim. 🙄
Ya ben bu konularda fazla hassas ve iyi niyetliyim sanırım.

Ama uzaktan tvden izleyip yorum yapmakla başa gelince bir olmuyormuş. Çok pişman oldum zaten.

Ya ben bu konularda fazla hassas ve iyi niyetliyim sanırım.

Ama uzaktan tvden izleyip yorum yapmakla başa gelince bir olmuyormuş. Çok pişman oldum zaten.

Disardan izlerken herkes "onu yapardim bunu yapardim" diyor ama eşinizde nihayetinde bir insan ve zarar gorebilir.
Baskalarina yardim etmek iyidir ama esinizin canini sokakta bulmus gibi kavgaya gondermenizde dogru degil.

Ben bu son olaydan sonra esimi gonderemem maalesef boyle bi olaya 😕 bencillik mi evet belkide bencillik bilmiyorum ama esinizin basina hersey gelebilirdi.
Allah korusun gidilmese belkide kadinin basina bisey gelebilirdi. Ama iyilikten maraz doğuyor maalesef.
Zaten kucucuk bi ilcede yasiyoruz polis gelmek istedigi an 2 dk sonra apartmanda olur ben artik direk polisin aranmasinin mantikli oldugunu düşünüyorum. Ne ben cikarim ne esimi gonderebilirim 😕

Apartmana kamera taktirin mutlaka toplanıp. Ayrıca bencillik mi bilemem ama eşinizin bir daha direk müdahale etmesine izin vermeyin. Polisi arayın camdan bağırıyosanız bağırın ama yanına gitmeyin. Saçma sapan insanlar yüzünden siz zarar görürsünüz.

Back