Allah için, Nolur Bunu Okuyun, Hiç İyi Değilim.

Bu dediğinizi göz önünde bulunduracağım. Haklısınız, normal olarak bu şeyleri yaşasam kendim üstesinden gelirim diyebilirdim ama raporla verilecek kadar yüksek doz ilaçlardan sonra yaşadım. Galiba en azından Prozac'a başlamam gerekiyor. Yoksa kötüye gidiyorum bunu ben de hissediyorum ama kabullenmek istemediğim bir şeydi.
Prozac dememin sebebi, yan etkisi en az olanı olduğundan verdikleri bir ilaçtı ama takdir edersiniz ki yüksek doz bile işe yaramayan birine yaramamıştı. Belki bu defa yarar ufaktan başlarsam. sonuçta o zamanlar ilaçları ardarda denediler, işe yaramadıkça yükselttiler.
Evet tek benim başıma gelmedi ama başına gelenler ile konuştuğumda "Allah Allaah niye kanıyor ki ya bi şey var kesin" diyorlar. Daha da korkuyorum.
Belki de stresten geçmiyordur öyle bi şey hiç bi yerde okumadım ama...inşallah sadece stres kaynaklı önemsiz kanamalardır.
çok teşekkür ederim kardeşinizi söylediğiniz için, çünkü insan belli örnekleri duyunca daha çok ciddiye alıyor
zaten kanamada da ikna olamamamın en büyk sebebi böyle bir örnekle konuşmadım ve okumadım. birileri daha yaşamış olsa ve geçse rahatlayacağım.
Evet bebek düşürmek her kadının başına gelebiliyor. inşallah bir daha yaşamam.

Kanama stres kaynaklıdır. Belli ki çok kafanıza takıyorsunuz herşeyi bu da sizin vücüdunuza verilen bir tepki olarak düşünün.
Umarım size fayda edecek bir ilaç verilir kimi zaman dr lar da yanılabilir. Kardeşime şizofren teşisi konuldu ve hastaneye yattı bu sebepten dolayı. Bilinci yerinde değildi resmen
Gerçekten kötü bir durum tamamen bilinçsiz bir şekilde davranıyordu onun hakkında konuştuğumuzu,takip edildiğini sanıyordu. şimdi durumu çok çok iyi ilaçlar vücuduna iyi gelmeye başladı ve git gide azaltıldı. Tabi ki bu süreç uzun oldu 5 sene kadar ağır ilaçlar kullandı ve yavaş yavaş 2.5 mg kadar düştü. Şimdi hala devam ediyor ama psikolojik olarak iyi. Çok da mutlu :) umarım siz de tedavinizi tamamladığınızda aynı şekilde olursunuz. Ama dediğim gibi tamamlamanız çok çok önemli. Kardeşimin uzun sürdü çünkü sürekli bırakıyordu kendi kendine ve tekrar tekrar atakları oluyordu.
Belki düzenli kullanmış olsaydı çok daha kısa bir sürede düzelirdi ve hatta şimdiye kadar da bırakmış olurdu.

kardeşiniz için çok üzüldüm. Benim teşhis majör depresyon. Ve bazı doktorlara göre de bipolar depresyon. Tabi şizofreni çok daha ağır bir durum ama hepsi de önlenmezse ağırlaşıyor maalesef. Szin yorumunuz ile daha önce önerilen ilacı bugün alacağım. yani bana yardımınız dokundu umarım sonucu da iyi olur.

Pro....c tek başına kullanıldığında pek daydalı olmaz.
Onun yanında uykunuzu da düzenleyecek bir ilaç verilmesi gerekir. Yani dr unuza sormadan kullanmayın..
uyku sorununuz var mı? Bunlar da sizi kaygılı yapabilir. Huzursuz yapabilir kafanızda sürekli taktığınız şeyler uykusuzluktan da olabilir.
Ama tabi ki dediğim gibi dr. Sormadan kullanmayın ilacı

DR söylemişti ben almamıştım. Uyku sorunum yok. daha depresyon atağının başındayım. ama biliyorum ki harekete geçmezsem uykudan çok şiddetli panik ataklara kadar ilerleyecek. Şu an uykum iyi.
Kanama için de doğum kontrol hapı alacağım. onu da doktor söylemişti ama ailede pıhtıdan yaşlanınca ölen annanne babanne olduğundan yazmamıştı.
Artık mecburum evhamları atıp bunları denemem gerek.
artık doğum kontrol hapıyla pıhtılaşma olmaması için de spor şart olacak. Her şeyi ince düşünmekten iyileşemiyorum başka şansım yok. Antidepresana dönmemeye söz vermiştim ama sözümü yemek zorundayım

zaten sigara ve stres daha zararlı

Herşey düzelecek önce kendini buna inandırmalısın..
15 gün sonra psikolojin düzelmeye başlar çünkü etkisi o zaman olmaya başlıyor.
Bide pro....c dediğin ilaç insana nir rahatlık veriyor kafana hiç bişey takmayıp hep olumlu düşünüyosun :) kullandım ve bakış açımı herşeyimi değiştirdi. Ama ben yanında farklı bir ilaç daha kullandım. Benim yemek yiyememe problemim var küçüklüğümde yaşadığım bir travmadan dolayı yemekten tiksiniyorum ve sürekli zayıflıyorum. Kokularına dayanamıyorum düşün :) gittim ve düzeldim..

Kaç mg verdi bu arada?
20 mg yani en düşük dozu diye biliyorum onu. Eğer özel değilse ne tür bir travma yaşadınız merak ettim. ama boş ver derseniz de olur. Düzeldi mi durumunuz pro....c ile? Ben yüksek dozlardan Pro....c geçince bende işe yaramamıştı ama şu an aylardır ilaçsızım yarar diye düşünüyorum.

düzeldim demişsiniz gözümden kaçtı :) çok sevindim, bir daha yaşamazsınız inşallah.
her şey insan için işte her türlü şey gelebilir başımıza
Önemli olan güçlü olmak. Ben gücümü yitirdim. .Toplamak da tek dileğim

Bir sefer kendi kendine ayağa kalkıp herşeyi düzeltmişsin gene başara bilirsin bu sefer herşeyini tamamen düZeltip ondan sonra da hamile kalırsın vazgeçme

Bende 20 mg kullanmıştım. Ben küçükken yemeğin içinde böcek gördüm
O zamanlar çok ufak olduğum için çok etkilendim beynim unutmamış..
dra sorduğum neden böyle oluyor olabilir diye sordum bana ufakken yaşadığın bir travmadan kaynaklanıyordur bişeyden tiksinmişsinir ve beynin bunu unutmuyor her yemek yediğinde bişeylerden tiksiniyorsun dedi ve sonradan aklıma geldi bu yaşadığım.. gerçekten de hala aklıma geldiğinde kusuyorum.
Umarım işe yarar pro....c ilacı mutluluk ilacıdır
Hala kullanmak isterim bazen çok basit şeylere sinirlendiğimde ilk aklıma gelen o oluyor :))

bugün akşam başlarım ben de bakalım düzelecek miyim...çok teşekkür ederim sana

Toplayacaksın merak etme :) toparlamanın en yakın yolu hastalığını kabul etmek. Asla inkar etme. Ve düzeleceğine kendi kendini ikna etmeye çalış. Olumlu düşün. Sen sadece rahatsızsın ama bu durum ömür boyu böye sürecek anlamına gelmiyor. Ve kendi kendini motive etmeyi öğrenmelisin.

bugün akşam başlarım ben de bakalım düzelecek miyim...çok teşekkür ederim sana

Hemen etki bekleme olur mu? 15 gün ilaç etkisini göstermez. Sen sadece bu süreçte kafanı dağıtmaya çalış. Rica ederim umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir..

ah ah umarım o günleri görürüm.

Hemen etki bekleme olur mu? 15 gün ilaç etkisini göstermez. Sen sadece bu süreçte kafanı dağıtmaya çalış. Rica ederim umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir..
çok çok yardımcı oldun. çok teşekkürler tekrar ve tekrar. hayat biz planlar yaparken bambaşka şeyler getiriyor başımıza. Daha kötüsü uzak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…