allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu türkiye'deki kadınların özetidir.
evet ben bir erkeğim ama rolleri değiştirin, ülkemizde binlerce kadın şiddet görüyor ve etraf ne der diye susup kalıyorlar...

susmak çare değildir, boşanmak ölüm de değildir...

hayatın amacı nedir biliyor musunuz?
üremek ve hayatta kalabilmek...

gerisi teferruat...
Sosyal mesajını kendine sakla corç bunları bilen insanlarız zaten senden akıl isteyenmi oldu da saçma salak dizi senaryosuyla kontrol yapıyosun burda amaç ne sosyal mesajla bikaç hatun bulmakmı?

demek istediğimi gayet acık dedim ,burasını çok seviyorum ve bir öneride bulunuyorum .her bölümde editörler var onlar yeni açılcak konuları okuyup öyle izin verselerde konu açılsa daha iyi olmaz mı...? bide mesela yeni üye hopp ilk konu yok kızlık zarı yok bilmem ne gb tuhaf konular tabiki böyle sorunalrıda paylaşabilir herkez ama belli bir mesaj sayısı olsa ondan sonra konu açabilseler biraz daha koruyucu olur . kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum burasını benimsediğim için korumaya çalışıyorum . o kadar çok site varki burası farklı olmalı burası sadece bayanların oldugu bir site çünkü giriş bu şekilde insanları aldatıcak dalga geçicek konular engellenmiş olur
ha bende ediörlerde konu açmasın anladımda. bölümlerimdeki görevlerimden biride bölümlerime konu açıp orayı hareketlendirmek.[/QUOTE]

hı yok sizi biliyorum ben :KK19:

evet ben bir erkeğim ama rolleri değiştirin, ülkemizde binlerce kadın şiddet görüyor ve etraf ne der diye susup kalıyorlar...

gerisi teferruat...

Şiddet gören yakının varmı sadık,varsa ağız burun dalarmısın o kişiye..

bu biraz ağır olmadı mı?

peki, gidiyorum...

öfke kontrolü diye bir şey yoktur karakterden yoksunluk vardır...

iyi günler...

kalbimizi çizdiniz...

Kaç kişisiniz?

Kalbi çizilenler arasında Dalyan ve Muhsin abi de mi var ?

Ay bi de başta ciddi ciddi okudum la ben hikayeyi.

Sürüklediiii :) :)

gerisi teferruat...
VAVVV BU çok iyiydi sadık:cool:

kalbimi çizdiniz demiş dövmediğimize dua et sen 10 dakka için bir tokat manyağı ederim seni :KK53:

pess doğrusu nasıl böyle bir insanla evliliği sürdürmüşsünüz..birde annenize vurmaya cesaret ediyor..valla ben parçalardım o adamı..adam neden mi böyle davranıyor psikopatta ondan..
bunu yapan kadınmış maalesef yani şiddete uğrayan bir erkek şaka gibi ayrıca bir romandan alıntı yapılmış gibi hiççççç inandırıcı değil özellikle dayak sahnesinin betimlemesi süper olmuşşşşş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X