Allah bu erkekleri ne yapsın 😡

Son aylarda daha samimi olmak istemiş galiba...işte beraber kalabilmek için ısrar ediyormuş kızda kabul etmeyince soğuk davranmaya başlamış sonrada sebepsiz ayrılmış hemde mesajla şerefsiz..
Mesajla ayrıldığına göre demek ki kız onun için tek değilmış. Sıradan bir ilişki gibi davranmış.

Ailesi ile tanistirinca kızda ne bileyim herhalde umutlanip hoşuna gitmiştir gelinlik olayindada daha fazla umutlanmistir kim umutlanmaz ki...işte o anda onu anlayabilecek tecrübe olmadığı için kanmıştir

Sakın evlenmesin. Allahın sevgili kuluymuş, bence kurban kessin ...

Kurtulduğuna sevinsin ,yağlı kapi diye uzuluyosa,evlenince aldatmanın psikolojik şiddetin beterini görecekti şimdiden sinyal veren evlenince kimbilir kaç katını yapardi

Ben de ağladım evet çünkü kızı kucuklugunden beri tanıdığım için yaşadığı olay çok üzdü benide...kan çanağı olmuş gözleri resmen yani ne yapsaydım
İlişkiler sonsuza dek sürecek diye bir kural yok. Başlarlar sonra bir sebepten bitebilirler. dünyanın en büyük derdi de bu değil. kızın ağlaması normal onun için olay hala çok yeni ve acı çekiyor.sağlıklı düşünmesini beklemekte saçma olur ama toplanıp kızın ağladığı mevzuya evden ölü çıkmış gibi ağlamanız da garip doğrusu. bu arabesk yaklaşımları ömrümce anlayamayacağım sanırım. geçer merak etmeyin. üç aya kadar hiçbir şeyi kalmaz.

O tatlı masum kıza söyle!,hiç üzülmesin bu son zamanlarda yaşadıkları yaşayacaklarının teminatıydı.Evlenince eve barka ugramayacak hovardadan ayrıldım diye canını sıkmasın.

Üzüldüm. Kurtulduğu için dua etsin ama.

Oğlan gününü gün ederken kızda beni alacak dıye ceyız mı durmuş. Olmaz öyle bişey.

Ay gelinlikçiye sokup gelinlik denetip ağlatmak ne ya? Adam kızı yatağa atmak için bir sürü oyun oynamış işte. Baktı gelinlik ağlaşması da işe yaramıyor terk etmiş kızı.
Ama genel çerçevede klasik yarı yolda bırakan erkek hikayesi, sizin ağlamanıza buralara konu açacak kadar dertlenmenize gerek var mıydı bilemedim.
40 yaşında olduğunuz yazıyor profilinizde bu zamana kadar hiç mi duymadınız görmediniz insanların ne kadar acımasız olabileceğini?
Ben bir sürü insan tanıyorum gelinliği ile ulu orta bırakılan. Merak etmeyin unutur başka aşklara bile yelken açar piyasa kızları gibi olmayan bu hanım kızımız.

7 cocukla bes parasiz ortada kalmis gibi bir dram.. yapmayin Allah askina. Her sevgili evlenecek, her birbirine asik cift olene kadar beraber yasayacak diye bir kaide mi var? Evli ciftler bile bosaniyor, oz kardesler kanli bicakli dusman kesiliyor, cocuklar ebeveynleriyle küsüyor. Oturup sulalece aglanacak bir durum degil. Kiz icin aci bir tecrube olmus ama gecer. Birkac ay yasasin acisini, aglasin nasilsa bir sure sonra ayni yogunlukta kalmayacak acisi.

İşte en büyük üzülme sebebide bu zaten...
Değer vermediği için ve bi başkasını bulduğu için bu şekilde ayrılmış. Sakın her ne olursa olsun aramasın. Erkekler cepte olan kızları sevmezler. Hem daha 25 yaşında. Hayatına kariyerine odaklansın. O mal elbet arayacak ama o kız onu unuttuğunda olacak bu. Yasadıklarımdan biliyorum yazsam roman olur

Bende sıkılırdım heralde kizdan ya.vallahi kotu niyetle soylemiyorum kadin dediginde yani ne bilim az iki naz niyaz cilve olur. Asla tabiki iliski yasasaydi demiyorum ama arada öper sever. Dumduz insanlar var onlarla evlilikte zamanda gecmez boyle insanların erkegide kizida bogar sikar yani. Bazi ortamlara da ayak uydurmak lazim. Ama aile yapisida onemli tabiki. Mesela gunu birlik donmeli sehirlere gidebilirdi. Bazi dogumgunu partilere goderdi icmezdi ama eglenirdi bende icmem ama giderim.konsere gidilir bu yarz seyler olurdu. Yada ne bilim cocuk dumduz gercekten srfsz.. neyse haklarinda hayirlisi olsun belki barisirlar

Hayatımda bu kadar saçma çok az dram gördüm.

Yaşantılar farklı, hedefler farklı, maddiyat farklı farklı oğlu farklı..

Arkadaşınızın kızı lüks mekanları el ele cici bici gezdi diye biraz fazla umutlanmış. Gerçekten amaç en baştan beri evlilik olsa aile ile tanıştırmakla kalmaz ilişkinin bir ismi koyulurdu.

Arkadaşınızın bir anne olarak üstelik olaylar bu şekildeyken de ailelerin tanışmasını talep etmemesi ve toz pembe şekilde olaya 2 yıl göz yumması gerçekten akıl tutulması!!!

İnanın kız ile yakınlaşabilmek için " aileyle tanıştırma " tiyatrosu bir kızın bilmem kaçıncı ilişkisindeki " aşkım ilkim sensin " yalanı kadar falso.

Arkadaşınız ve siz bir anne olarak ayakları bu kadar yerden kesilmiş ve evlenme hayalleri kurduğu adamı bungalovlara gönderip aşığız çok seviyoruz masalına inanmasına nasıl müsade ettiniz?

Evlenince de bungalovlar da can sıkıntısını giderecekti, deyim yerindeyse o tür erkeklerin " hergün pilav yenmez " argümanına da göz yummasını beklemek demek olacaktı?

Gerçekten bunun için mi bir anne olmanıza rağmen oturup şok yaşayan bir çocuk ile ağladınız?

Kendi çocuğunuzun böyle birisiyle evlenmesini onaylardınız o halde? Tek tutulur artı yanı parası ve statüsü ? Gerçekten korkunç bir olay bu ..

Eklemek istiyorum
; Allah erkeklere hiç birşey yapmasın, burada zorla veya rıza dışı yapılan hiç birşey yok. Allah bu tür olayların içine bile isteye girip sonra dramaya çeviren kadınlara akıl fikir versin..

Evlenirkende gelin arabasının arkasına ne yazacaklardı?

SİZİNLE EĞLENDİ! BENİMLE EVLENDİ ! Mİ

Son düzenleme:
"Sen piyasadaki kızlar gibi değilsin, terrrrtemizsin" diyen adama üstünde gelinlik, elinde tuzlukla koşan insana hiç üzülemedim.
Bu kafa yapısındaki bir erkeğe haddini bildirmediği için saf ve masum olduğunu da sanmıyorum.
Başka kadınlarla gönlünü eğlendirir, sonra beni "alır" evinin hanımı, başının tacı yapar diye düşünmüş ama yaz dizisinde yaşamıyoruz neticede.
Adamın "gelinlik denetirsem belki yatağa girmeye ikna olur" diye düşündüğüne de eminim. Evlenmek gibi bir amacı olsa çoktan bir adım atardı.
Birbirini kerizlemeye çalışmış iki insan için siz niye ağladınız, o kısmı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…