Mesajla ayrıldığına göre demek ki kız onun için tek değilmış. Sıradan bir ilişki gibi davranmış.Son aylarda daha samimi olmak istemiş galiba...işte beraber kalabilmek için ısrar ediyormuş kızda kabul etmeyince soğuk davranmaya başlamış sonrada sebepsiz ayrılmış hemde mesajla şerefsiz..
Ailesi ile tanistirinca kızda ne bileyim herhalde umutlanip hoşuna gitmiştir gelinlik olayindada daha fazla umutlanmistir kim umutlanmaz ki...işte o anda onu anlayabilecek tecrübe olmadığı için kanmıştirKoldan tutulup gelinlikciye firlatircasina sokmak suretiyle zorla gelinlik denettiren bir adamı hala eş adayı gören bir kızcağız bilemiyorum . Mental olarak olgunlaşmadan evlenmesin, o kendini korumamis ama Allah onu korumuş . Ha birde herkesi elde ederim diyecek adamla da olmaz yani ne münasebet sg elde et derdim ben kusura bakmayın da bu bir kadına yapılmış hakare
Sakın evlenmesin. Allahın sevgili kuluymuş, bence kurban kessin ...Hanımlar iyi akşamlar...
O kadar üzgün ve şok içindeyim ki anlatamam...Çok sevdiğim, ortaokuldan beri gorustugum arkadaşımın kız kardeşinin başına gelen bir olay hakkında fikir alıp arkadaşım istediği için ona okutmak istiyorum...benimde küçük yaşlarından beri ablasıyla olan arkadaşlığımızdan dolayı tanıyıp çok sevdiğim ,dünyalar güzeli ve çok tatlı,hanim hanım 25 li yaşlarda bir kizimiz bu... arkadaşımın ailesinin maddi durumu normal seviyelerde diyelim... kendi yaglarinda kavrulan bir aile...bu kızımız bir vesile ile bu çocukla bir ortak görüşmede tanışıyorlar arkadaş doğum günü gibi bir etkinlikte...çocuk kızı görür görmez etkileniyor ve bir şekilde görüşmeye başlıyorlar...fakat oğlanın ailesinin ve kendinin maddi durumları standartların çok üzerinde kız ilk başta çekiniyor hani uyumlu değiliz gibisinden açık açık söylüyor çocuğa fakat çocuk kesinlikle sorun olmayacağını söyleyince ilişkiye başlıyorlar...ilk başlarda oğlan kıza karşı çok nazik,kibar,anlayışlı davranıyormus...kız çekingen ve böyle flört vs olaylarında biraz daha kapalı bir kız...gece hayatı, içki, sigara vs kesinlikle tercih etmeyen kendi halinde yaşayan ...ama çocuk ise tam tersi hayat görüşü olan bir çocuk...ilk başlarda evlilik için görüşen, herşeye tamam deyip saygı gösteren, ailesi ile tanıştıran,2 sene boyunca kıza karşı kötü davranışı olmayan hatta kızın o hallerine hep saf, masum, temiz,piyasadaki kızlara hiç benzemedigini söyleyen,gelinlik ,düğün mekani vs bakan çocuk son zamanlarda işte ben erkeğim ihtiyaçlarım var deyip sapancaya oraya buraya kalmalı, arkadaş gruplari ile gitmeye ve kizida götürmeye çalışan ,kızda gitmediği için soğuk davranan biri olmaya başlamış...çocuk sanırım 29/30 yaşlarında bu arada ve yakışıklı bir çocuk resimlerde de işte ben bir mekana girince her bayanı elde ederim vs gibi saçma sapan kelimeler kullanıyormuş kiza ve en son kıza gelinlikcinin önünden geçerken tutup kolundan içeri sokup gelinlik denettirip karşısında duygulanip ağlamış , annesine resim vs atmış hatta gelinin nasıl oldu diye ama şerefsiz aradan çok az zaman sonra kızdan ayrılmış .... kızcağız perişan halde ablasına gelip anlatınca haberin oldu benimde...kızin ağlamaktan gözleri şişmiş..yani bende oturdum ağladık beraber...yani bir insan bu kadar adi olabilir mi ya???o kızın ahi yerde kalır mı??bu arada el ele tutuşma vs dışında pek birşey olmamış...oğlan ben seni gelinliğinle alacağım hep diyormuş...biz bu kıza ne desek içini soğutmak için sastik kaldik
İşte en büyük üzülme sebebide bu zaten...Mesajla ayrıldığına göre demek ki kız onun için tek değilmış. Sıradan bir ilişki gibi davranmış.
İlişkiler sonsuza dek sürecek diye bir kural yok. Başlarlar sonra bir sebepten bitebilirler. dünyanın en büyük derdi de bu değil. kızın ağlaması normal onun için olay hala çok yeni ve acı çekiyor.sağlıklı düşünmesini beklemekte saçma olur ama toplanıp kızın ağladığı mevzuya evden ölü çıkmış gibi ağlamanız da garip doğrusu. bu arabesk yaklaşımları ömrümce anlayamayacağım sanırım. geçer merak etmeyin. üç aya kadar hiçbir şeyi kalmaz.Ben de ağladım evet çünkü kızı kucuklugunden beri tanıdığım için yaşadığı olay çok üzdü benide...kan çanağı olmuş gözleri resmen yani ne yapsaydım
Üzüldüm. Kurtulduğu için dua etsin ama.Hanımlar iyi akşamlar...
O kadar üzgün ve şok içindeyim ki anlatamam...Çok sevdiğim, ortaokuldan beri gorustugum arkadaşımın kız kardeşinin başına gelen bir olay hakkında fikir alıp arkadaşım istediği için ona okutmak istiyorum...benimde küçük yaşlarından beri ablasıyla olan arkadaşlığımızdan dolayı tanıyıp çok sevdiğim ,dünyalar güzeli ve çok tatlı,hanim hanım 25 li yaşlarda bir kizimiz bu... arkadaşımın ailesinin maddi durumu normal seviyelerde diyelim... kendi yaglarinda kavrulan bir aile...bu kızımız bir vesile ile bu çocukla bir ortak görüşmede tanışıyorlar arkadaş doğum günü gibi bir etkinlikte...çocuk kızı görür görmez etkileniyor ve bir şekilde görüşmeye başlıyorlar...fakat oğlanın ailesinin ve kendinin maddi durumları standartların çok üzerinde kız ilk başta çekiniyor hani uyumlu değiliz gibisinden açık açık söylüyor çocuğa fakat çocuk kesinlikle sorun olmayacağını söyleyince ilişkiye başlıyorlar...ilk başlarda oğlan kıza karşı çok nazik,kibar,anlayışlı davranıyormus...kız çekingen ve böyle flört vs olaylarında biraz daha kapalı bir kız...gece hayatı, içki, sigara vs kesinlikle tercih etmeyen kendi halinde yaşayan ...ama çocuk ise tam tersi hayat görüşü olan bir çocuk...ilk başlarda evlilik için görüşen, herşeye tamam deyip saygı gösteren, ailesi ile tanıştıran,2 sene boyunca kıza karşı kötü davranışı olmayan hatta kızın o hallerine hep saf, masum, temiz,piyasadaki kızlara hiç benzemedigini söyleyen,gelinlik ,düğün mekani vs bakan çocuk son zamanlarda işte ben erkeğim ihtiyaçlarım var deyip sapancaya oraya buraya kalmalı, arkadaş gruplari ile gitmeye ve kizida götürmeye çalışan ,kızda gitmediği için soğuk davranan biri olmaya başlamış...çocuk sanırım 29/30 yaşlarında bu arada ve yakışıklı bir çocuk resimlerde de işte ben bir mekana girince her bayanı elde ederim vs gibi saçma sapan kelimeler kullanıyormuş kiza ve en son kıza gelinlikcinin önünden geçerken tutup kolundan içeri sokup gelinlik denettirip karşısında duygulanip ağlamış , annesine resim vs atmış hatta gelinin nasıl oldu diye ama şerefsiz aradan çok az zaman sonra kızdan ayrılmış .... kızcağız perişan halde ablasına gelip anlatınca haberin oldu benimde...kızin ağlamaktan gözleri şişmiş..yani bende oturdum ağladık beraber...yani bir insan bu kadar adi olabilir mi ya???o kızın ahi yerde kalır mı??bu arada el ele tutuşma vs dışında pek birşey olmamış...oğlan ben seni gelinliğinle alacağım hep diyormuş...biz bu kıza ne desek içini soğutmak için sastik kaldik
Değer vermediği için ve bi başkasını bulduğu için bu şekilde ayrılmış. Sakın her ne olursa olsun aramasın. Erkekler cepte olan kızları sevmezler. Hem daha 25 yaşında. Hayatına kariyerine odaklansın. O mal elbet arayacak ama o kız onu unuttuğunda olacak bu. Yasadıklarımdan biliyorumİşte en büyük üzülme sebebide bu zaten...
7 cocukla bes parasiz ortada kalmis gibi bir dram.. yapmayin Allah askina. Her sevgili evlenecek, her birbirine asik cift olene kadar beraber yasayacak diye bir kaide mi var? Evli ciftler bile bosaniyor, oz kardesler kanli bicakli dusman kesiliyor, cocuklar ebeveynleriyle küsüyor. Oturup sulalece aglanacak bir durum degil. Kiz icin aci bir tecrube olmus ama gecer. Birkac ay yasasin acisini, aglasin nasilsa bir sure sonra ayni yogunlukta kalmayacak acisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?