Allah bu derdi düşmanımın başına vermesin

Geçmiş olsun cnm. Kesinlikle buna ihtiyaç var.etrafında dolu insan da olsa burda anlatmak dertleşmek daha rahat. En çok da bu yüzden seviyorum kk. Burdaki arkadaşlar sayesinde artık daha mutluyum
aynen canım bende çok sağol

inşallah canım onunda iyileşme döneminde yüzü kasılıyomuydu yukarı doğru falan

Kasılmadan bahsetmedi,detayları bilmiyorum.Zaten fazla bahsetmiyorduk çünkü üzülüyordu.
Yaşını özellikle yazdım,biliyosun ileri yaşta vücudun kendini yenilemesi daha zor.Sen gençsin çabucak geçer inşallah.

çok teşekkür ederim sağol

canım hiç geç kalma şüpeleniyosan bile direk nörolojiye git
benim geçen sene tam bi talihsizlikten yüzüme yağ dolgusu yaptırdım.o kadar kötü bi işlem olduğunu bilmeden.
yani yüzüme 4 ayrı yerden iğnelerle giriş yapılıp yağı koymuş doktor ama sağ tarafımda sürekli bi ağrı.hafif kasılma.bazende aniden sancılanma gibi.içide sızlıyor.
Nörolojiye gitmem gerektiğini bilmiyordum.
yüzden filmmi çekiyorlar napıyolar tam olarak ordaki hasarı görebiliyolarmı..?

yok tatlım bazı hareketler yaptırıyolar doktor başka şeylerden şüphelenirse emg çekiyo yani yüz filmi. bence hiç gecikme direk git çok geç olabilir.

kaynanamla sorunlarım oldu içime ata ata bu hale geldim kızlar doktorlar nedende bulamıyolar evde her gün ağlıyorum artık

cok cok gecmis olsun,Rabbim acil sifalar versin.
eminim cok uzuluyorsunuzdur ama dertli insana Allah cok ama cok yakindir,dua edin,insallah en yakin zamanda duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…