Allah bu derdi düşmanımın başına vermesin

kaynanamla sorunlarım oldu içime ata ata bu hale geldim kızlar doktorlar nedende bulamıyolar evde her gün ağlıyorum artık

şu kaynanaları ne takıyorsunuz ya niye kumanız sanki iyi mi oldu şimdi..neyse benim akrabamda geçirmişti.. fizik tedaviye başla hemen geçti onun ki

Evet özellikle yengemde oluyordu bu kasılıp gerilmeler, tam olarak iyileşmesi 6-7 aylık bir zaman aldı. O zamana kadar yengem sürekli ağlıyordu yüzüm artık düzelmez diye.
canım ya benimle aynıymış ve düzelmiş yengen aynı benim gibiymiş şu an bana öyle güzel moral verdinki anlatamam:)

şu kaynanaları ne takıyorsunuz ya niye kumanız sanki iyi mi oldu şimdi..neyse benim akrabamda geçirmişti.. fizik tedaviye başla hemen geçti onun ki
insanın namusuyla oynarsa kendi annesininde sağlığını bozarsa hatta cinayete kalkışırsa kumadan beter olur tatlım

Geçmiş olsun arkadaşım eşimin başına geldi kısa bir süre önce sıcak havluyla yüzüne pres yap ve egzersiz hareketlerini sürekli tekrar et.Sakız çiğne sürekli egzersiz yap videolu anlatımlarda mevcut birde fizik tedaviye gidersen kesin iyileşirsin.Eşimde hiçbir şekilde eser kalmadı.

çok sağolun

Zamanla iyileşir merak etmeyin ..
Dışarıdan belli bile olmuyormuş, ne güzel ..
Pozitif düşünün, bu olayın başa gelmesi mutlak psikolojik sonuçta .

Hiç multipl skleroz düşünüldü mü? Benim hastalığım ms. Ve ms te bu tarz olaylar olabiliyor. Herhangi bir kontrastlı beyin mr ı çekildiniz mi?

Hiç multipl skleroz düşünüldü mü? Benim hastalığım ms. Ve ms te bu tarz olaylar olabiliyor. Herhangi bir kontrastlı beyin mr ı çekildiniz mi?
tabiki tatlım doktor ms olabilirsin dedi emarım çekildi şükür temiz çıktı. doktor sadece yüz felci geçiriyosun dedi ama neden hala iyileşemediğime doktorda anlam veremiyo Allah sana da acil şifalar versin kardeşim

Çok geçmiş olsun bir nedeni olmalı,stresli günler mi geçirdin yada sogugami maruz kaldı yüzün

İyi bari öyleyse tekrar geçmiş olsun, keşke içinize hiç atmasaydınız ama bundan sonra ağlamalara son verin en azından. Sizden uzak olsun da nereye isterse oraya direk olsun.
zaten eşim eve koymuyo tatlım hırsından numaramı erkeklere dağıtmış hala benle uğraşıyor bugünde numaramı değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…