- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
kaynanamla sorunlarım oldu içime ata ata bu hale geldim kızlar doktorlar nedende bulamıyolar evde her gün ağlıyorum artık
canım ya benimle aynıymış ve düzelmiş yengen aynı benim gibiymiş şu an bana öyle güzel moral verdinki anlatamam:)Evet özellikle yengemde oluyordu bu kasılıp gerilmeler, tam olarak iyileşmesi 6-7 aylık bir zaman aldı. O zamana kadar yengem sürekli ağlıyordu yüzüm artık düzelmez diye.
insanın namusuyla oynarsa kendi annesininde sağlığını bozarsa hatta cinayete kalkışırsa kumadan beter olur tatlımşu kaynanaları ne takıyorsunuz ya niye kumanız sanki iyi mi oldu şimdi..neyse benim akrabamda geçirmişti.. fizik tedaviye başla hemen geçti onun ki
canım ya benimle aynıymış ve düzelmiş yengen aynı benim gibiymiş şu an bana öyle güzel moral verdinki anlatamam:)
insanın namusuyla oynarsa kendi annesininde sağlığını bozarsa hatta cinayete kalkışırsa kumadan beter olur tatlım
evet hareketlerim var canım çok teşekkür ederimDoktorunuz size zaten sakız çiğnemek ya da farklı yapmanız gereken hareketleri söylemiştir. Onları aksatmayın ve sabırlı olun. Kendinizi de üzmeyin.
Geçmiş olsun arkadaşım eşimin başına geldi kısa bir süre önce sıcak havluyla yüzüne pres yap ve egzersiz hareketlerini sürekli tekrar et.Sakız çiğne sürekli egzersiz yap videolu anlatımlarda mevcut birde fizik tedaviye gidersen kesin iyileşirsin.Eşimde hiçbir şekilde eser kalmadı.arkadaşlar yüz felcim geçmiyor tüm testler yapıldı ama sonuç yok doktorlar birşey yapamıyoruz diyolar sağ yüzüm az hareket ediyor çok güçlü seğiriyor hatta seğirirken bir an yukarı doğru yamuluyor, kasılıyor. bir kaç saniye sonra geri eski halime dönüyorum bu güçlü seğirmeler neyin işareti
sağ olsun eşim benim yanımda gerçekleri gördüğü içinEşiniz bu duruma ne diyor, nasıl davranıyor?
çok sağolunGeçmiş olsun arkadaşım eşimin başına geldi kısa bir süre önce sıcak havluyla yüzüne pres yap ve egzersiz hareketlerini sürekli tekrar et.Sakız çiğne sürekli egzersiz yap videolu anlatımlarda mevcut birde fizik tedaviye gidersen kesin iyileşirsin.Eşimde hiçbir şekilde eser kalmadı.
his var dışardan bakıldığında belli bile değil sadece gülünce ve konuşurken çok az belli oluyo ama aşırı kasılıyo ve yukarı doğru kayıyo beş on saniye geçince tekrar düzeliyo takmamaya çalışıyorum ama yamulcam diye çok korkuyorum
sağol canımKonu hakkinda bilgim yok maalesef, sadece gecmis olsun demek istedim. Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavusursunuz.
inşallah canımZamanla iyileşir merak etmeyin ..
Dışarıdan belli bile olmuyormuş, ne güzel ..
Pozitif düşünün, bu olayın başa gelmesi mutlak psikolojik sonuçta .
sağ olsun eşim benim yanımda gerçekleri gördüğü için
tabiki tatlım doktor ms olabilirsin dedi emarım çekildi şükür temiz çıktı. doktor sadece yüz felci geçiriyosun dedi ama neden hala iyileşemediğime doktorda anlam veremiyo Allah sana da acil şifalar versin kardeşimHiç multipl skleroz düşünüldü mü? Benim hastalığım ms. Ve ms te bu tarz olaylar olabiliyor. Herhangi bir kontrastlı beyin mr ı çekildiniz mi?
zaten eşim eve koymuyo tatlım hırsından numaramı erkeklere dağıtmış hala benle uğraşıyor bugünde numaramı değiştirdimİyi bari öyleyse tekrar geçmiş olsun, keşke içinize hiç atmasaydınız ama bundan sonra ağlamalara son verin en azından. Sizden uzak olsun da nereye isterse oraya direk olsun.