çok stresli günler geçirdim canımÇok geçmiş olsun bir nedeni olmalı,stresli günler mi geçirdin yada sogugami maruz kaldı yüzün
zaten eşim eve koymuyo tatlım hırsından numaramı erkeklere dağıtmış hala benle uğraşıyor bugünde numaramı değiştirdim
biliyo tabiki ben eşimden hiçbişeyi saklamam birde eşim olayları kendi gözleriyle gördü şükür o yönden rahatımBu şeyleri eşiniz de biliyor değil mi? Sadece eve koymamakla olmaz çünkü yaptığı ağır... neyse durduk yere ban yemeyeyim.
Allah şifanı versin inşallah,üzerine çok düşünmemeye çalış neden bulamadıklarıda göre belki de gelip geçici sadece stres kaynaklı,morelin hep iyi olsun kardeşim.çok stresli günler geçirdim canım
inşallah güzel kardeşim inşallahAllah şifanı versin inşallah,üzerine çok düşünmemeye çalış neden bulamadıklarıda göre belki de gelip geçici sadece stres kaynaklı,morelin hep iyi olsun kardeşim.
biliyo tabiki ben eşimden hiçbişeyi saklamam birde eşim olayları kendi gözleriyle gördü şükür o yönden rahatım
:)inanır mısın şu üzgün halimde beni güldürdün ya:):) keşke aklıma gelseydi:)Ay keşke hattı kapatmadan önce numarayı ona yönlendirseydiniz bir de.
:)inanır mısın şu üzgün halimde beni güldürdün ya:):) keşke aklıma gelseydi:)
daha neler neler canım anlatsam roman olur milletteki kaynanalara özeniyorum vallaHani annesini mahkemeye falan vermez sonuçta ama siz dert edeceğinize o etsin densize bak ya
hala gülüyorum:):)inanır mısın şu üzgün halimde beni güldürdün ya:):) keşke aklıma gelseydi:)
daha neler neler canım anlatsam roman olur milletteki kaynanalara özeniyorum valla
Size de çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda kalıcı olmayacak şekilde düzelir felciniz.tabiki tatlım doktor ms olabilirsin dedi emarım çekildi şükür temiz çıktı. doktor sadece yüz felci geçiriyosun dedi ama neden hala iyileşemediğime doktorda anlam veremiyo Allah sana da acil şifalar versin kardeşim
yoksa seninde mi kaynananla sorunların var:):) Özenmeyin, en kötüsüyle sınanıp güçlü kalmanın haklı gururunu yaşayın size artık havaya karada ölüm yok, bir an önce iyileşirsiniz umarım
amin canım aminSize de çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda kalıcı olmayacak şekilde düzelir felciniz.
yoksa seninde mi kaynananla sorunların var:)
Çok geçmiş olsun canım. Yaa soguktan ya da sıkıntı stresten kaynaklı diye biliyorum. Bolca sakız çigneyip, sıcak uygulama ve masaj yapın. Söylemiştir zaten doktorlararkadaşlar yüz felcim geçmiyor tüm testler yapıldı ama sonuç yok doktorlar birşey yapamıyoruz diyolar sağ yüzüm az hareket ediyor çok güçlü seğiriyor hatta seğirirken bir an yukarı doğru yamuluyor, kasılıyor. bir kaç saniye sonra geri eski halime dönüyorum bu güçlü seğirmeler neyin işareti
Allah ömür boyu mutlu etsin canım bizimkisi beni beğeniyolar diye havalara girerdi:)Şükür yok ama aklım fesata da çalışıyor, ona da yapacak bir şey yok
Ben de hala gülüyorum bu arada telefonu susmazsa ne yapardı acaba diye hayal edince.
sağol canımÇok geçmiş olsun canım. Yaa soguktan ya da sıkıntı stresten kaynaklı diye biliyorum. Bolca sakız çigneyip, sıcak uygulama ve masaj yapın. Söylemiştir zaten doktorlar
arkadaşlar yüz felcim geçmiyor tüm testler yapıldı ama sonuç yok doktorlar birşey yapamıyoruz diyolar sağ yüzüm az hareket ediyor çok güçlü seğiriyor hatta seğirirken bir an yukarı doğru yamuluyor, kasılıyor. bir kaç saniye sonra geri eski halime dönüyorum bu güçlü seğirmeler neyin işareti
sağol canım ya Allah razı olsun aneannenin iyileşme döneminde yüzü kasılıyomuyduCanım öncelikle çok geçmiş olsun, nerede yaşıyorsun bilmiyorum yada imkanın var mı ama İstanbul'da Büyük Çamlıca Hastanesine gitmeni öneririm. Benim annemde yüz felci geçirdi, Bursa'da gitmediğimiz doktor kalmamıştı. Bursa Tıp Fakültesinde bile geçmez böyle kalacak dediler. Annem Büyük çamlıca hastanesinde 29 gün yattı, sonrasında önce haftada 1 sonra 2 hafta da 1 gitti çok şükür iyileşti. Benim annemin gözü dahi kapanmıyordu, sonra gerilmeler başladı falan. Bol bol sakız çiğnedi felçli tarafıyla, balon şişirdi. Umarım en kısa zamanda atlatırsın. O zaman hastanenin doktoru "ne zaman felç geçirdiğinizin önemi yok" demişti. Beden felcini dahi tedavi ediyorlar, bilgin olsun.