Allah bu derdi düşmanımın başına vermesin

Allah ömür boyu mutlu etsin canım bizimkisi beni beğeniyolar diye havalara girerdi:)

Hastalık hakkında bilgisi olanlar daha fazla yazmış zaten ama bence yanınızda ayna falan da bulundurup yüzünüzü incelemek için değil de, kendinizi rahatlatmak için devamlı gülerek, gülümseyerek, bana bir şey olmaz diyerek kontrol de edin, hani yamulur mu falan diye üzülürseniz öyle bakarsanız öyle görürsünüz ama telkin ve moral de çok önemli hep gülsün bu arada bir daha asılmasın :)

aslında haklısın canım biraz buraya takıldım falan iyi oldum kasılmalar bitti galiba fazla takıyorum:)

sağol canım ya Allah razı olsun aneannenin iyileşme döneminde yüzü kasılıyomuydu

Evet canım kasılıyordu, durup dururken biz bile karşıdan görüyorduk. Benim annem çok zor geçirdi bu rahatsızlığı. O zaman daha 39 yaşındaydı , doktorlar iyileşmeyecek böyle kalacaksın dediğinde dünyaya küstü, intihara kalkıştı. İstanbul'a hastaneye yatırdık, biz Bursa'dayız. Gidip geliyoruz, arıyoruz konuşmuyor, sizin anneniz yok, falan diyordu. Babam arıyordu yüzüne kapatıyordu telefonu. Çok zor günler geçirdik anlayacağın, ama geçti çok şükür. Biz oraya ziyarete gittiğimiz gün bir hastası vardı eski Türkiye güzeliymiş, sağ tarafına felç gelmiş, tekerlekli sandalye ile gelmiş, yürüyerek gidiyordu. Alanında çok başarılı bir doktor hastanenin sahibi. Aynı zamanda öğrencisi de benim eniştem, o da Bursa'da Faruk Şahin Fizik Tedavi Rehabilitasyon Doktoru, ama o bile annemi İstanbul'a yönlendirmişti.

Çok geçmiş olsun.
Ben de bolca sakız ve masajları öneriyorum.
Düzenli yapın ve kafanıza takmayın inşallah..

çok sağol canım eşim akşam işten gelsin kararlaştırıp gidelim peki bu yüz kasılmaları iyiye işaret mi

7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beni
Geçmiş olsu. Tavsiyem bi üniv hastanesine gidin daha detaylı araştırılır ama yüz felci geçmeyen bi problem değil geçmiyosa vardır sebebi

Çok geçmiş olsun. Aynı rahatsızlık bende de vardı, herşeyi içime atıyordum ve birşeye sinirlenip üzüldüğümde ağlamayla başlayıp sonra kasılma oluyordu vücudumda ve yüzümde... Ablam gibi sevdiğim bir dostum beni dr.a götürdü, dr. benim için bu kız kendini ifade edemiyor demişti ( beni üzen hiç kimseye birşey demiyordum, kırılıp üzüldüğümü belli etmek adına...) Antidepresan kullandım ama ilaçtan çok dostumun katkısı oldu iyileşmemde. Sürekli seni üzen kim olursa olsun yüzüne söyle içine atma diye diye sonunda kendime getirdi beni:) 5-6 senedir çok iyiyim şükür. Artık hiçbir şeyi içime atmıyorum... Sessiz kalıp içinize atmayın siz de. Allah şifa versin...

haklısın canım

:)inanır mısın şu üzgün halimde beni güldürdün ya:):) keşke aklıma gelseydi:)
Yok canım boşver o zamanda onu arayanErkekler ulaşamıyı ca beni arıyorlar diye laf çıkarır
Belki stres kaynağı ortadan kaşkmadığı için devam ediyor olabilir bide psikiatrist ile görüşsrniz

Yok canım boşver o zamanda onu arayanErkekler ulaşamıyı ca beni arıyorlar diye laf çıkarır
Belki stres kaynağı ortadan kaşkmadığı için devam ediyor olabilir bide psikiatrist ile görüşsrniz
galiba dertleşecek birilerine ihtiyacım varmış çünkü biraz kafam dağılınca yüzüm rahatladı

çok ama çok geçmiş olsun inşaallah hersey düzelir

Yüz felci geçiren iki kişi tanıyorum.İkisi de tamamen iyileşti.Bir tanesi büyük yengem ve 65 yaşında filan geçirdi.
Çok uzun zaman öyle kaldı ve artık iyileşmez sanıyordu.Onun bile geçti.
Merak etme senin de iyileşecek inşallah.

inşallah canım onunda iyileşme döneminde yüzü kasılıyomuydu yukarı doğru falan

yüz felci için hangi doktora gitmek gerek acaba..?
ordaki sinirlerlemi alakalı bi durum bu bende kendimden şüpheleniyorum

galiba dertleşecek birilerine ihtiyacım varmış çünkü biraz kafam dağılınca yüzüm rahatladı
Geçmiş olsun cnm. Kesinlikle buna ihtiyaç var.etrafında dolu insan da olsa burda anlatmak dertleşmek daha rahat. En çok da bu yüzden seviyorum kk. Burdaki arkadaşlar sayesinde artık daha mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…