7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beniÇok çok geçmiş olsun, ne kadar oldu felç geçireli ?
tek bir doktora, hastaneye bağlı kalmasaydınız .
inşallah canım ya geçer inşallahSinirsel problem olabilr valla B'nmde göz altı seyirmesi oluyr bazen stres ve sıkıntıdan kaynaklı bnce rahat ol
sağol canımgeçmiş olsun üzüldüm .
kaynanamla sorunlarım oldu içime ata ata bu hale geldim kızlar doktorlar nedende bulamıyolar evde her gün ağlıyorum artıkÇok geçmiş olsun. Birşeye mi üzüldün neden olmuş peki biranda,
Benim uzaktan akrabam geçirdi yüz felci, bolca sakız çiğne demiş doktor.
7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beni
inşallah bende iyileşirimGeçmiş olsun, düzelmez diye düşünmeyin eşimin yengesi de yüz felçi geçirdi ki ziyaretine gittiğimizde inanın bir daha eski halini almaz diye düşündüm. Epey kötüydü çünkü ama şimdi tamamen eski haline döndü. Yüz felcinden eser yok.
his var dışardan bakıldığında belli bile değil sadece gülünce ve konuşurken çok az belli oluyo ama aşırı kasılıyo ve yukarı doğru kayıyo beş on saniye geçince tekrar düzeliyo takmamaya çalışıyorum ama yamulcam diye çok korkuyorumAllah şifalar versin, inşallah geçer bir an önce ..
Egzersiz verdi mi doktorlar ..
His var mı _?
inşallah bende iyileşirim
annenizin veya yengenizin iyileşme döneminde yüzü kasılıp gerilir miydiİyileşirsiniz merak etmeyin, annemde yüz felçi geçirdi benim, yengemiz kadar kötü değildi ama annemde de hiçbir şey kalmadı.
annenizin veya yengenizin iyileşme döneminde yüzü kasılıp gerilir miydi